Seni sevmiyorum diyor ama bunu sürekli ve sinirli bir şekilde söylüyor yardim :'(

Sevdiğim Aşık Olduğum Kızla Aynı Yerde Çalışıyoruz ve Tam Zamanlı Olarak 12 veya 13 Saat Birlikte Çalışıyoruz İşe Başladığım Günden Beri Ondan Çok Hoşlanıyorum ve Sonunda itiraf Ettim Sanırım Bunu Yanlış Zamanda ve Yanlış Bir Şekilde Söyledim Bana Sevdiğim Başka Birisi Var Dedi Yıkıldım :'( Sonradan Patronumla Konuştum Ona Anlattım Onu Seviyorum Dedim ve O da Bana Ben Başkasını Seviyorum Dedi Dedim Patronum Hayır Onun Sevdiği ya da Çıktığı Birisi Yok Dedi Olsa Mutlaka Ben Bilirdim Dedi ve Sonrasında Sevdiğim Kız Bana Cephe Aldı Sürekli Beni Tersliyip Durdu Sürekli Bana Emr-i Vaki Davrandı Bana Bir İş Yaptırırken Emir Vererek Yaptırdı Hiç Gocunmadım Aksine Çok Mutlu Oldum Çünkü Onu Çok Seviyorum :'( Sonra Aramıza Resmiyet Getirmek İstedi Bana **** Hanım Dersen Çok İyi Olur Dedi Bende Peki **** Hanım Demeye Başladım Ama O Bana Sürekli İsmimle Hitab Etti **** Bey Demedi ve Sonra Ertesi Gün Benimle Tartışma İçin Mazeret Yarattı ve İstediğini Yaptı Bana Bütün Nefretini Kustu Ama Artık Bu Ona Yetmiyor Sanırım Çünki Her Sabah Aynısını Yapıyor ve Her Defasında Ben Seni Sevmiyorum Gidipte Elaleme Beni Sevdiğini ve Benimde Seni Sevdiğimi Söyleme Diyor Ama Ben Sadece Patronuma Söyledim Onu Sevdiğimi ve Bizim Orada Çalışan Bir Arkadaşıma Söyledim Ama Onunda Beni Sevdiğini Söylemedim Çünkü Beni Gerçekten Sevip Sevmediğini Bilmiyorum ve Eğer Ben Öyle Birşey Yapsaydım Ona İftira Atmış Olurdum Ama Ben Asla Böyle Birşey Yapmadım ve Son Olarak Onunla Kavga Ettiğimizde Hep Birbirimizin Gözlerinin İçine Bakıyoruz Ben Onun Gözlerinin İçine Bakıyorum ve Bunu Bilerek Yapıyorum Oda Benim Gözlerimin İçine Bakıyor ve Ona Her Kavga Ettiğimizde Yeniden Aşık Oluyorum Lütfen Bana Yardım Edin Bayan Arkadaşlar Bu Kız Beni Seviyormu Eğer Beni Seviyorsa Bunu Onun Ağzından Nasıl Duyabilirim LÜTFEN SADECE BAYAN ARKADAŞLAR VE/VEYA ABLALAR BANA YARDIM ETSİNLER LÜTFENNNN :'(
Seni sevmiyorum diyor ama bunu sürekli ve sinirli bir şekilde söylüyor yardim :'(