Sevdiğim Aşık Olduğum Kızla Aynı Yerde Çalışıyoruz ve Tam Zamanlı Olarak 12 veya 13 Saat Birlikte Çalışıyoruz İşe Başladığım Günden Beri Ondan Çok Hoşlanıyorum ve Sonunda itiraf Ettim Sanırım Bunu Yanlış Zamanda ve Yanlış Bir Şekilde Söyledim Bana Sevdiğim Başka Birisi Var Dedi Yıkıldım :'( Sonradan Patronumla Konuştum Ona Anlattım Onu Seviyorum Dedim ve O da Bana Ben Başkasını Seviyorum Dedi Dedim Patronum Hayır Onun Sevdiği ya da Çıktığı Birisi Yok Dedi Olsa Mutlaka Ben Bilirdim Dedi ve Sonrasında Sevdiğim Kız Bana Cephe Aldı Sürekli Beni Tersliyip Durdu Sürekli Bana Emr-i Vaki Davrandı Bana Bir İş Yaptırırken Emir Vererek Yaptırdı Hiç Gocunmadım Aksine Çok Mutlu Oldum Çünkü Onu Çok Seviyorum :'( Sonra Aramıza Resmiyet Getirmek İstedi Bana **** Hanım Dersen Çok İyi Olur Dedi Bende Peki **** Hanım Demeye Başladım Ama O Bana Sürekli İsmimle Hitab Etti **** Bey Demedi ve Sonra Ertesi Gün Benimle Tartışma İçin Mazeret Yarattı ve İstediğini Yaptı Bana Bütün Nefretini Kustu Ama Artık Bu Ona Yetmiyor Sanırım Çünki Her Sabah Aynısını Yapıyor ve Her Defasında Ben Seni Sevmiyorum Gidipte Elaleme Beni Sevdiğini ve Benimde Seni Sevdiğimi Söyleme Diyor Ama Ben Sadece Patronuma Söyledim Onu Sevdiğimi ve Bizim Orada Çalışan Bir Arkadaşıma Söyledim Ama Onunda Beni Sevdiğini Söylemedim Çünkü Beni Gerçekten Sevip Sevmediğini Bilmiyorum ve Eğer Ben Öyle Birşey Yapsaydım Ona İftira Atmış Olurdum Ama Ben Asla Böyle Birşey Yapmadım ve Son Olarak Onunla Kavga Ettiğimizde Hep Birbirimizin Gözlerinin İçine Bakıyoruz Ben Onun Gözlerinin İçine Bakıyorum ve Bunu Bilerek Yapıyorum Oda Benim Gözlerimin İçine Bakıyor ve Ona Her Kavga Ettiğimizde Yeniden Aşık Oluyorum Lütfen Bana Yardım Edin Bayan Arkadaşlar Bu Kız Beni Seviyormu Eğer Beni Seviyorsa Bunu Onun Ağzından Nasıl Duyabilirim LÜTFEN SADECE BAYAN ARKADAŞLAR VE/VEYA ABLALAR BANA YARDIM ETSİNLER LÜTFENNNN :'(
Cevabın nedir?
sana bu kadar kötü davranıyorsa istemiyor demektir br süre davrandığının tersini davran sevmiyormuş gibi ilgi duymuyormuş gibi umurunda değilmiş gibi davran işler değişebilir kızları bu hareketler çeker merak eder nasıl böyle oldu diye anlarısn sana ilgisi var mı yok mu gerçekten bak yapmalısın bunu zor olacak senin için gözlerinin içine hiç bakmaman lazım yalnız orda sevgiyi görür çünkü biliyor sen bunu seviyorsun o yüzden böyle davranıyor sen onunla ilgilendiğini bir sn bile belli etmemen lazım umursamıyormuş gibi yap hatta bana da bey demeni istiyorum de sert bir şekilde bazen sert sert konuş kızlar buneden hoşlanırlar işinde ciddi ol bakalım nasıl davranıcak sana denemekten zarar gelmez :)
1144 Yorumla- +1 yıl
Bugün de Yine Kavga Ettik Çalıştığımız Yerde Sipariş Fişi (Adisyon) Kullanılıyor ve O Bitmiş Yine Sinirli Bir Tavırla Adisyon Alın Dedi Bende Para Dedim O da Banane Nerden Bulursan Bul Dedi ve Sonra Lavaboya Girdi Bende Kasadan Para Aldım ve Kasanın Çekmecesini Sinirli Bir Şekilde Çarparak Kapattım ve Sonra Yine Sinirli Bir Şekilde "Bu Ne Ya Herkes Sinirini Benden Çıkarıyor Neyim Ben Ağlama Duvarımıyım" Dedim Sonra Adisyonları Getirip Tezagaha Sert Bir Şekilde Çarptım...
- +1 yıl
Ondan Sonra Allahım Yarabbim Diye Söylenerek Dışarı Çıktım ve Elimi Dışarıdaki Masaya Sert Bir Şekilde Vurdum ve Sonra Oturdum Daha Sonra O da Yanıma Geldi ve Bana "Bu Ne Şimdi Ne Yapmaya Çalışıyorsun" Dedi Dün Bana Şerefsiz Demişti Bende Bana Bunu Söyleyince Ona Beni Büründürdüğün Karakter Gibi Davranıyorum Hani Ben Şerefsizim Ya Şerefsizler Gibi Davranıyorum Dedim Oda Bana Sen Şimdi Hayvanlık Yapıyorsun Dedi Bende Ha Bugünde Hayvan Oldum Öylemi Dedim Sonra Teşekkür Ederim Çok Sağol Dedim...
- +1 yıl
Ondan Sonra "Ha Birde Bana Salonda Bey Diye Hitab Ederseniz Sizinle Çok İyi Anlaşabiliriz" Dedim
O da Bana "Helal Olsun Valla Seni Tebrik Ediyorum Çok Güzel Çekiyorsun Beni" Dedi ve Alkışladı Sonrada Tezgahın Önüne Geçerek Hafif Gülümseyerek Adisyon Defterine Gelen Siparişleri Yazdı Şimdi Ben Bu Olaydan Ne Çıkarmalıyım Onu Etkiledim mi Acaba Sert Davranarak Eğer Etkilediysem Bundan Sonra Ona Böyle Davranayım mı? - +1 yıl
Bugün İşe "Of Ya Yine Kavga Edicez" Diyerek Sıkıla Sıkıla Gittim Ama Tam Tersi Oldu Bana Karşı Olan Tavrı Çok Değişikti Örneğin Çöpün Atılması Gerektiğini Biliyordum Ama Hiç Oralı Bile Olmadım O Kız Bana Emir Vererek Söyleyecek Ya Hani Bende Ona Sen Bana Emir Veremezsin Diyecektim Güya Ama Ne Yazık ki Öyle Birşey Olmadı Bütün Hevesim Kursağımda Kaldı :( Amaaa Bana Öyle Tatlı Davrandı ki Beni Kendisine Yeniden Aşık Etti Ama Ben Kendimi Bozmadım Tabii Onun O Tatlılığı Şirinliği Beni Etkiledi...
- +1 yıl
Yok Söylemem Dediğini Yapıcam Bana Tepki Verip Sorana Kadar Bu Şekilde Devam Edicem :) Çok Teşekkür Ederim Allah Senden Razı Olsun Olumsuz Yönde Olan Sürekli Ölüm Üzerine Olan Düşüncelerim Artık Senin Sayende Umut Dolu Oldu Eğer Ben Bu Kızla Evlenirsem Bu Senin Sayende Olucak :)
- +1 yıl
Bugün Uyuya Kalmışım ve Beni Sevdiğim Uyandırdı Bugün Sevdiğimin Sesiyle Uyandım :) Genelde Geç Kaldığımda Beni Patronum Uyandırırdı Sağolsun Bugünde Patronum Aramıştı Ama Ses Aşık Olduğum Kızın Sesiydi :) Yataktan Kalkar Kalkmaz Ellerimi Açıp Dua Ettim Allahım Sana Hamdolsun Rabbim Beni Her Sabah Sevdiğim Uyandırsın Diye Sonra Allahım Bana Yardım Eden O Kişinin İsmini Bilmiyorum Rabbim Sen O Kişinin Gönlünden Geçen Güzel Duaları Kabul Et Rabbim Eğer Evliyse Sen O Kişiyi Eşine ve Eğer...
- +1 yıl
Varsa Çocuklarına ve Sevdiklerine Bağışla Rabbim Eğer Evli Değilse Sen Onu Sevdiğine Kavuştur ve Sevdiğiyle Mutlu, Huzurlu, Sağlıklı, Bereketli ve Mübarek Bir Hayat Ver Amin... Dedim
Allah Senden Razı Olsun Sevdiğimin Tavrı Yine Aynı Bana Karşı Hep Tavırlı Bir Soru Sorduğumda Cevap Vermemesi İkinci Kez Sorduğumda Tavırlı Bir Şekilde Cevap Vermesi Benim Çok Hoşuma Gidiyor Yarimin Böyle Davranması Ama Tabi Bende Hiç Taviz Yok Hep Aynı Hava Tamamen Sakin Neşeli ve Hoşgörülü Bir Şekilde Davranyrm - +1 yıl
Birde Bugün Az Kalsın Çarpışıyorduk Ben Paket Siparişi Vardı Onu Motora Koymuştum Sonra Bir Şey Unutmuştum Ne Olduğunu Hatırlayamadım Şimdi Neyse Onu Almak İçin İçeri Girdim ve Sonra Mutfaktan Hızlı Bir Şekilde Çıkarken O da Salondan Mutfağa Doğru Hızlı Bir Şekilde Geliyordu Neredeyse Birbirimizle Kucaklaşacaktık :D Keşke Olsaydı Ama Olmadı Malesef "Yavaş Olsana Biraz" Dedi Bende "Ne Yapayım Işık Koymamışlar" Dedim Gülerek Sonra Dışarı Çıktım Motora Bindim Gaza Bastım 20 - 30 Metre Sonra 5-6 Ay
- +1 yıl
dır Kullandığım Motorda Başıma Hiç Gelmeyen Birşey Geldi Gaz Teli Takılı Kaldı ve Arka Fren Tutmadı Bende Ön Freni Sıktım Ama Bu Seferde Ön Tekerlek Kaydı Ve Duran Arabaya Çarptım Bana Hiç Birşey Olmadı Ama Motorun Önü Dağıldı :( Sonra Bende Allahım Keşke Onunla Çarpışsaydımda Kavga Etseydik En Azından Başıma Bu Gelmezdi Dedim Sonra İçeri Girdim Diğer Kız Arkadaş Sordu Birşeymi Oldu Az Önce Kaza Sesi Geldi Dedi Bende Evet Duran Arabaya Çarptım Beddua Etti Heralde Dedim Sonra Mutfağa Girdim ve
- +1 yıl
Sinirli Sinirli Ama Gerçekten Sinirlenmiştim Patronuma Kaza Yaptığımı Söyledim Kızdan Ses Yok Patronumla Beraber Motorun Başına Gittik Arabanın Altından Çıkarmaya Çalışıyorduk O sırda Bizi İzlediğini Farkettim ve Bu Sefer Ona Bakarak Tavır Yaptım Haa Bu Arada Neyse Kazaydı Geldi Geçti Ben Bugün Erkek Arkadaşımla Konuşurken Sanki Bir Kızla Konuşuyormuş Gibi Konuştum Bunu Neden Yaptım Çünkü Geçenlerde Yine Erkek Arkadaşımla Konuşuyordum Bizim Orda Çalışan Diğer Kızda Benden Telefonu İstedi versene
- +1 yıl
Bi Dedi Bende Şu an Konuşuyorum Ama Dedim O Kızda Olsun Ben Konuşurum Dedi Benim Sevdiğim Kızda Yanında Oturuyor Bende Sevdiğim Kıza Bakarak Erkekle Konuşuyorum Kız Değil Merak Etmeyin Diyerek Diğer Kıza Döndüm Yüzümü Ama Bunu Gülerek Yaptım Bugünde Yine Erkek Arkadaşımla Konuştum Ama Kızla Konuşuyormuş Gibi Yaptım Bunu Tavırları Çok Sinirliydi Çok Öfkeliydi Neredeyse Patlmaya Hazır Volkanik Dağ Gibiydi :) Ben Bu Kızla Evlenirsem İşim Çok Zor Ama Olsunnnn O Benim Olsunnn Hayatımda Onun Olsun :)
- +1 yıl
Merhaba Bugün de Tavırları Aynıydı Bana Karşı Yine Tavırlı Ama Sinirli Değil Bugün Telefonu Elimden Hiç Düşürmedim Sürekli Ya Mesajlaşıyordum Ya da Konuşuyordum Mesajlaşırken ve Konuşurken Hep Sanki Bir Kızla Konuşuyormuş Gibi Konuşuyordum Ama Biran Bir Korku Kapladı ki İçimi Birden Sanki Gelip Elimden Telefonu Alıp Arkadaşımın Sesini Dinliycekmiş Gibi Bir Hisse Kapıldım Eğer Öyle Birşey Olmuş Olsaydı İşte O An Benim Bittiğim An Olurdu Bu Durum Çok Tehlikeli Haller Almaya Başladı Sanki İleride
- +1 yıl
Birşeyler Olacakmış Gibi Hissediyorum İnşallah İyi Birşeyler Olur Birde Bugün Elinden Tabak Düşürdü ve Kırıldı ve Sonra Şöyle Dediğini Duydum "Kötü Birşeyler Olacaktı Ama Neyseki Tabak Kırıldı Bu Hayra Alamet" Dedi Ama Tabi Bunu Bana Söylemedi Patrona Söyledi Bende Şaşkın Bir Vaziyette Ona Baktım Ama Sırtı Dönüktü Baktığımı Görmedi :D
- +1 yıl
Merhaba Bugün Akvaryum Yüzünden Kavga Ettik Dün Akvaryumu Temizlemişti Bugün de Akvaryumda ki Balıklardan İki Tanesi Ölmüştü Bende Bunu Diğer Arkadaşa Söylemek İçin Mutfağa Gittim ve durumu anlattım diğer arakadaş hemen akvaryumun başına gitti bende onun yanına gittim sonra sevdiğim kız geldi ben o sırada diğer arkadaşla konuşuyordum ben diğer arkadaşa "bu akvaryumu akvaryumculara temizletmeliyiz aslında" dedim demez olaydım sen misin bunu diyen bir cingar çıkardı ki sorma gitsin yine bana bütün
- +1 yıl
Öfkesini kustu yine bana bağırdı yok hava hortumu düşmüşmüş te yok ben yem vermiyormuşumda takip etmiş demekki neyse sonra onlar mutfağa gitti bende bir süre sonra gittim mutfağa içeri girdiğimde benimle çok sakin bir tavırla ilk defa böyle birşey yaşadım ama çok içten bir tavırla "Sen Bazen Söylediklerinin Farkında Değilsin Söylediğini Bilmeden Söylüyorsun ve Az Önce Bende Ona Kızdım Söylediğin Sözler Canımı Yaktı" Dedi ve sonra ekledi ben geçmişte kalanları artık unuttum ve seninde unutmanı...
- +1 yıl
İstiyorum ve sadece arkadaşız iş arkadaşı işte iş arkadaşı dışarıda dedi bende ekledim dışarıda iki yabancı dedim o da yine sinirlenerek ve ses tonu değişerek evet dedi Şimdi ben bu kıza olan hislerimi daha önceden söylemiştim bu yüzden böyle söyledi hiçbirşey olmamış gibi işimize bakalım dedi bende zaten eğer sen izin verirsen bunu yapmaya çalışıyorum dedim sonra bir tane abi vardı bizim yanımızda işyeri var o abi kolumdan tuttu yanına çekti ve kıza da siz neyi paylaşamıyorsunuz diye sordu
- +1 yıl
Tamam bu çocuk seni sevmiş ve dürüstçe seni sevdiğini söylemiş tertemiz karşında duruyor sen niye durmadan bu çocukla uğraşıyorsun ki niye sürekli çocuğun canını yakıyorsun ki dedi bu sırada bende onların yanında ikisinide yüzüne bakıyorum kızın yüzü hafif üzgün bir şekilde abiyle konuştu sonra bana döndü ve bana saat aldığını da duydum dedi öyle deyince bende evet aldım dedim ama artık o saatten eser kalmadı parçaladım çünkü dedim oda çok iyi yapmışsın dedi sonra abi ne güzel bak kızım bunlar
- +1 yıl
Güzel şeyler dedi sonra ben dayanamadım ve sinirli bir şekilde abi sanki evlenme teklifi ettim sanki tek taş yüzük almışımda benimle evlenirmisin demişim altı üstü duygularımı açıkladım dedim sonra abi varya yakında bir tane web sitesi açıcam sitede kocaman bannerlar ile siz siz olun sevdiğiniz asla sevdiğiniz kişiye söylemeyin dedim o da işte abi ben bunlara kızıyorum dedi ve bütüngün bana herşeyi unutalım hiçbirşey olmamış gibi yapalım diyen kız bütün gün tavırlı sinirli agresif bir halde
- +1 yıl
Çalıştı ve bütün gün slowtürk açıktı hep aşk şarkıları patronumuzun bu radyoyu açmayın demesine rağmen o radyo açıktı ama ben hiç değiştirmedim kendimi hep aynıydım ama bu canımı gerçekten çok yakıyor sevdiğime umursamaz bir tavırla davranmak benim canımı yakıyor keşke akşamları iş çıkışı bir iki saat dolaşsak biraz sahile gidip otursak elele tutuşarak gezsek ben hep kulağına aşk kelimeleri fısıldasam ah ah :(
- +1 yıl
kız bu konuşmalardan sonra nasıl davrandı sakinleşti mi bundan sonra şöyle bir yol izleyebilirsin daha sakin umursamıyormuş gibi değilde normal davran sadece sana sataştığında cevap ver sakin kal biraz bunu sürdür bakalım biraz da bunu dene belki bozulmuştur beni artık sevmiyor diye yani sözle hiç belli etme sevdiğini de gözlerinle belli edebilirsin bakalım nolucak
- +1 yıl
olsun ama ya sataşsın o bana :) çünkü ondan bana artık negatif değil pozitif elektrik geliyor eskinden konuştuğumuzda hep itici oluyordu şimdi daha da çekici oluyor çünkü birşey söyledikten sonra soruğumda tekrar yanıt vermiyor ve sürekli kaçıyor ve ben sert davrandığımda o yumuşuyor tavırları hemen değişiyor
- +1 yıl
Bugün Hiçbirşey olmadı :( ama şunu söylemek istiyorum ben bu kıza hislerimi açıkladığımda o da bana ben başkasını seviyorum demişti bende bizim patronu sevdiğini biliyordum çünkü söylemişti ama bugün bizim patrona abi dedi bende ondan büyüğüm ama bana abi demiyor hep ismmile hitap ediyor şimdi söylermisin bana insan sevdiğine abi der mi hiç hani yabancı birileri olsa tamam diycem onlar anlamasın diye söylüyordur diycem ama hiç kimse yoktu ki sadece ben vardım ben şimdi anlamadım...
- +1 yıl
Bana Mesajmı veriyor yoksa zarfmı atıyor hani "bak ben aslında bu adamı sevmiyorum bu adam sadece benim abim gibi" mi demek istiyor yoksa beni tuzağa düşürmek için zarf mı atıyor hani benim yanımda abi diyor ki bende ona hislerimi yeniden açayım ama eğer durum böyleyse yani hislerimi yeniden açıklamamı istiyorsa o zaman dün neden böyle konuştu "ben herşeyi unuttum ve seninde unutmanı istiyorum ve biz sadece arkadaşız" diye neden öyle söyledi anlayamıyorummm
- +1 yıl
Sevdigine abi demesi zor biraz artık ondan vazgecmis olabilir ve de sizin baslangıc olaylarından piaman oldugundan seninle de cıkmak istemiyor olabilir ama bos olmadıgını dusunuyorum bu gibi seylere zaman gerekir durulsun diye herkız dusgun bir baslangıc ister bu kadar kavgadan sonra olmaz diye dusunuyor olabilir sen ona kararlı oldugunu gosterirsen fikrini degistirecektir ne soyledigi o kadar da kesin degildir yani sen yavas yavas hareket et
- +1 yıl
Bugün iş bitimine doğru kavga ettik yine özlemişim valla yine tavırlı hareketler tripli tripli hareketler ama bu durum benim çok hoşuma gidiyor neden diye soracaksın çünkü sanki ileride büyük bir mutluluk yaşıycam gibi hissediyorum umarım rabbim tersine çevirmez yani bu fırtınanın ardında güneşli aydınlık günler olur tam tersi bulutlu ve karanlık günler olmasın inşallah aminnn kavga onun tavırlı davranmasıyla başladı o tavır yapınca bende tavır yaptım o trip atınca bende trip attım en son bana
- +1 yıl
En son bana seslendi bende hiç oralı olmadan duymamazlıktan gelerek siparişe gittim siparişten geldikten sonra show tv de pis yedili oynuyordu onu izliyordu bende içeri girdim orço karakterinin saçmalama sahnesi vardı bende orço karakteri hakkında yüksek sesle birşeyler söyledim ne kadar gerizekalı bir adam falan dedim sonra dışarı çıktım allahım böyle insanları sayıylamı gönderiyorsun dedim sonra bir baktım kanalı değiştirip radyoyu açtı tabi her zaman ki gibi slowtürk açıldı tabii sonra bende
- +1 yıl
sakin ve olgun bir insan gibi içeri girdim murat kekilli çalıyordu unutursun beni diye bir şarkıydı ben paketi almak için fırının önüne gittim ve o da yine show tv yi açtı kavga da onunla çok sert konuştum kendimi çok kötü hissetim öyle konuşurken, konuştuğumda kızgın bir ses tonuyla konuştum bu sefer bana siz dedi siz diye hitab ediceksin dedi bende sende bana siz diye hitab ediceksin dedim o da tamam kes dedi bende yok ya dedim hanımefendi bana sen diye hitab etsin bende siz diye hitab edicem
- +1 yıl
Merhaba Bugün yine kavga ettik kavganın sebebi paketin geç kalmasıydı bana "paket geç kaldı" dedi bende sert bir tavırla "fırça yiyecek olan benim sen değilsin sanane" dedim biz tam tartışırken içeri rusyadan gelmiş bir müşteri geldi ve pizza istedi bende bütün bir hevesle çatpat bildiğim ingilizceyle konuşçaktım müşteriyle ama hanım efendi izin vermedi bana paketi götür dedi bende emredersiniz efendim dedim bu "emredersiniz efendim" kelimesine çok kızıyor ben onu diyince "ben kimsenin efendisi.
- +1 yıl
Değilim bende senin gibi burada çalışanım" der ben paketi aldım giderken müşteriyle biraz konuştum bu arada müşteri erkek ti ve 40 yaşlarında birisiydi :) ben konuşurken bana ismimle hitab ederek git dedi ve elleriyle de çok tatlı bir şekilde git işaretini yaptı tam bu sırada rus müşteri ona doğru döndü ve o da müşterinin on dönmesiyle gülümsedi sonram üşteri bana doğru döndü ve o bana bakarak hala gülümsüyordu müşteri bana dönünce bende gülümsedim sonra ben siparişi verdkten sonra dükkana geldm
- +1 yıl
Müşteri şaşkın bir ifadeyle ve el işaretiyle hemen geldin demek istedi sanırım sonra müşterinin siparişini verdik fakat müşteri bizim kızlarla muhabbeti kaynatmış nasıl anladılar birbirlerini şaşırdım valla. müşteri önce köpeğini resmini göstermek için telefonu sevdiğim kıza verdi sevdiğim kızda baktıktan sonra "ayyy çok tatlı" dedi sonra bizim orda çalışan diğer bayan arkadaşa gösterdi diğer arkadaş resme bakmak için gelirken bende sevdiğim kıza "bende bakabilirmiyim" dedim hemen telefonu bana
- +1 yıl
Gösterdi bende bakmak için telefonu tuttum tutarken ellerimiz birbirine değdi ve diğer resmi göstermek için müşteri sevdiğim kızdan telfnu aldı diğer resmi açtı ve tekrar verdi yine aynı şekilde bende bakmak istedim ve yine aynı şekilde bakarken ellerimiz birbirine değdi ben tlfna bakarken o da bana bakıyordu ondan sonra müşteri gittikten sonra herşey çok güzel geçti benimle konuştuğunda ismimi söylerken hafif gülümsemeli tebessümlü bir şekilde söylüyordu sanırım bugün benden etkilendi yada
- +1 yıl
evet bugün patronla tartıştı ama benmle hiç tartışmadı ve yine iş bitişine doğru patrona abi diye hitab etti ve yine sadece ben duydum ancak bu sefer yabancılarda vardı ama onlar salondaydı ve birde bugün gözgöze gelmek için sürekli bana bakıyordu bende ya yere ya da başka yöne bakıyordum yani yüz çeviriyordum ama buna rağmen benimle çok güzel konuştu bende artık onun konuştuğu gibi konuşuyorum daha önceden ben onun bulunduğu yere gittiğmde o oradan çıkıyordu ama artık hiçbir yere gitmiyor
- +1 yıl
Bugün mutfakta diğer bayan arkadaşla birlkite oynuyorlardı göbek atıyorlardı bende gizli gizli bakıyordum diğer bayan arkadaş beni gördü ve bana vurmak için koştu bende kaçtım sonra tekrar mutfağa doğru gittim bu sefer ikisi birden üstüme geldi ve sevdiğim kız bana "utanmıyormusun oynayan kızlara bakmaya ayıp ayıp sapıkmısın sen" dedi bende "hıh şimdide sapık oldum" dedim sonra diğer bayan arkadaşta olum şaka yapıyoz bz sana bee dedi benim sevdiceğim de gülüyordu onu gülerken görmeyi çok özlmişm
- +1 yıl
Bugün hiç kavga etmedik sadece sabah sipariş çıktı ve kullandığım motorun anahtarı kaybolmuş bende "öbür motoru çalıştırmam gerekiyor sparişler geç kalıcak" dedim o da "çalıştır o zaman" dedi bende "evet çalıştır yani" diyerek söylene söylene dışarı doğru gidiyordum sonra tam kapıya geldiğimde arkamı döndüm ve bana sinirli bir şekilde bakıyordu bende ona gülümsedim sonra ben motorla uğraşırken aşkımda kapıdan bana bakıyordu o bakarken motor çalıştı sonra ben "paketi verebilirmisin" dedim
- +1 yıl
"Ben alırsam motort durcak" dedim hiç birşey söylemeden paketi benim kullandığım motorun kasasına koydu sonra akşam vaktine doğru "çöp doldu atarmısın" dedi bende "tabi" dedim sonra çöp poşetini içi çöp dolu karton tavuk kolisinin içine atıp dışarı çıkarmak için mutfaktan çıkmam gerekiyordu geçeceğim yer biraz dardı bende koliyi yukarı kaldırdım kolideki tavuk suyu üstüme döküldü koliyi yere attım sonra da "lanet olsun" dedim öfkeli ve kızgın bir şekilde söylendim sonra yine öfkeli bir şekilde
- +1 yıl
çöpü çöpe attım salona geldikten sonra "siparişi verdikten sonra eve gidip üstümü değiştiricem" dedim aşkıma o da bana senin burda tişörtün var dedi bende pizza tişörtü mü dedim hayır dedi sonra çıkardı ben o tişörtü evi taşırken çöpe attığımızı biliyordum annem öyle demşti çünkü geçenlerde de gömlek konusu açılmıştı erkek gömlek giyer mi erkek tişört giyer demişti bizim yan taraftaki işyerinde çalışan çocuğa bende hep gömlek giyiyordum üstümde ya siyah ya beyaz gömlek altımda da ya siyah yada
- +1 yıl
Beyaz tişört giyerdim bugün bana bu tişörtü giydirdi ya artık ben ömrümün sonuna kadar tişört giycem hatta yarın patronum bana para vericek açık mağaza bulursam bir kaç tane tişört alıcam aşkımın istediği gibi giyinicem bundan sonra birde dün kına gecesi vardı bizim yan taraftaki binanın bahçesinde bugünde gelin arabası çıkarken tutturdu ben gelini görecem diye en sonunda patron tamam git bak dedi siz kızlar neden gelinlere bu kadar meraklısınız benimk ız kardeşimde meraklı arkadaşım evlenmişti
- +1 yıl
ah beni sevdiğini bir bilsemm hemen daha yüksek maaşlı bir işe girer ve çok değil 5 ay çalışsam hem düğün masraflarını hem eşyaların parasını hemde aşkımın gelinlik parasını biriktirirdm çünkü eğer istersem kazandığım parayı bir günde 5 mislisine çıkarırım ama... inanmıycaksın belki ama ben şuan çalıştığım yerden günlük 25 tl yani toplam 750 tl alıyorum o da izin kullanmadan çalışırsam 1 ayda 4 hafta var ben her hafta izin kullansam 4 hafta da 4 gün bu 100 tl demek yani benim aylık maaşım 650 tl
- +1 yıl
Bir bilse benim hergün sadece onu görmek için işe gittiğimi belki o zaman gerçekten severdi beni ama ben onun beni yüce rabbimin izini ile güzel allahımın rızası ile görmediğim ve canımı seve seve vereceğim peygamberimin şefaati, rızası ve izni ile sevsin istiyorumm eğer rabbim ve peygamberimm razı değillerse olmasın çünkü eğer olursa hep zulüm olur hayat hem onun için hemde benim işte bende bunun olmasını asla istememmm çünkü onu gerçekten seviyorumm hemde inanılmayacak kadar çok sadece
- +1 yıl
filmlerde olur diyecekleri kadar çok, tıpkı masallardaki gibi ama en gerçeği, kısacası erkek gibi seviyorum ben aşkımı :'( görenlerin bile tahammül edemeyeceği kadar çok aşığım ben bu kızaa ama takdir yüce allahın allahtan emirle isteyemem ben örneğin "allahım onu bana nasib et" bu emir gibi bir dua ben ise şu şekilde dua ediyorum "rabbim ben bu kızı seviyorum eğer bu kız benim hakkımda hayırlısa ve bende onun hakkında hayırlıysam olsun ikimiz birbirimizn olalım eğer değilsek olmasın takdir...
- +1 yıl
bugün yine o meşhur kavgamızı yaptık yine benimle tavırlı konuştu bir soru sordum beni tersleyipte cevap verdi bende sinirlendim ve bağırdım aşkıma sonra salona geçtim ve biraz sakinleştikten sonra tekrar mutfağa gidip "*** abi gelsin onunla konuşucam yarından itibaren gelmiycem işe sende rahat rahat çalışırsın artık" dedim o da "seninle bir alakası yok böyle davranmamın" dedi bende "bana niye böyle davranıyorsun o zaman" diye bağırarak söyledim ondan sonra tekrar "*** abi gelsin gidicem ben...
- +1 yıl
yeter artık" dedim o da elinde pizza tepsi si vardı içinde malzemesiyle birlikte tepsiyi yere çarptı sonra yere oturup secde eder gibi ağlamaya başladı o ağlarken ben "biz surat asıtığımız zaman niye surat asıyor oluyor" dedim tam o sırada *** abi geldi ve ne oldu diye sordu bende brşey yok dedim niye ağlıyor o zaman bu kız dedi sonra bende "abi eleman başvurusunda bulunanlar var mı dedim var dedi abi çağır al işe ben yarından itibaren işe gelmiyorum dedim abi de ne oldu yine bu kız neden ağlıyo
- +1 yıl
Dedi bende anlattım olanı biteni sonra abi beni mutfağa çekti geç dedi ondan sonra kız bana "senin şu konuşmaların yok mu ne dediğini blmeden konuşuyorsun" dedi bende "tamam artık duymuycaksın artık ne dediğimi bilmeden söylediklerimi" dedim sonra o da "işte senin sorunun bu sen köşeye sıkıştın mı hemen kaç hemen ben işi bırakıcam de" dedi sonra abi de bana ben sana o kafanda kileri sil at demiştim" dedi ama abi bana o kız seni sevmiyor onu sil kafandan demişti oysa kız bana işi bırakıcağım için
- +1 yıl
Kızıyordu benim jeton o zaman düştü abi bana farklı ona farklı şeyler söylüyordu misal bana o kız seni sevmiyor sil onu kafandan dedmişti öyleyse kıza da şöyle demiştir kızım bak o çocuk seni sevmiyor sennle vakit geçirip hevesni aldıktan sonra seni bırakıp gidicek demiş olabilir mi eğer öyle söylediyse ben onu rabbime havale ediyorum rabbim neyi takdir görürse onu nasip etsin abi ye ama eğer öyle birşey söylememişse allah beni affesn günahını almış oldum neyse aşkım ile yaptığım bu tartışmadan
- +1 yıl
Sonra bir yarım saat bir saat falan geçtkten sonra diğer arkadaş ben mutfağa gönderdi ve aşkım benden özür diledi şu işyerinde belki 100 kere kavga etmişisizdir ama ilk defa benden özür diledi bende özür diledim tabi sonra bana bugün birşeye sinirlenmştim ondan böyle davrandım dedi bende müşteriye çay yapmıştım bir tanesinin çay kaşığı yoktu bende boşları aldım ve boş bardataki çay kaşığını alıp yıkayıp çay bardağına attım sonra kıza dönüp bende bugün birşeye sinrlenmiştm ama buna rağmen sana ***
- +1 yıl
Hanım diye hitab etmiştim dedim o da sinirli bir tavırla konuyu kapatalım artık dedi bende gülümseyerek tamam kapatalım dedim :) ha birde abi bana sana böyle davranmasının sebebi sensin sen onun her lafına elpençe durarak tamam *** hanım dersen böyle olur işte bende abi sana olan saygımdan ben öyle davrandım abi de bana şimdi söyletme beni ederim öyle saygının içine dedi ne saygısı oğlum sen erkeksin ya biraz erkek gibi davran dedi
- +1 yıl
ben güçlü birisi değilim duygusal ve aşık brisiyim zaten ben eğer bu kız ile aşkım ile evlenemezsem o kız yani beni aşkım başka birisiyle evlenirse işte o gün aşkımın başkasıyla evlendiği gün benim için dünyanın durduğu, yaşamın bittiği, hayatın film gibi şerit şerit gözmün önünden geçtiği gün olacak ben ondan başkasını sevmedim ben sadece onu sevdim ilk ve son kez aşık oldum :'( ben mücadele yeteneğine sahip birisi değilimm sadece aşık ve aşırı duygusal birisiyimm ben çapkınlıktan nefret ederim
- +1 yıl
Nasıl Güç Veriyor Benim Yaşadıklarımm Ben Dayanamıyorumm Artıkk Senn Nasıl Dayanıyorsunn ki Sevdiğim Aşık Olduğum Kız Beni İstemiyorrr Beni Arkadaşı Olarak EN Yakın Arkadaşı Olarak görüyormuşşş Ben Ona İlerideki Karım Gözüyle Bakıyordummm Namusumm Gözüyle Bakıyorummmm O Beni Arkadaşı Olarak Görüyor Hemde En Yakınn Arkadaşı Olarakkkk Nedennnnnn NEDENNNNN ÖLMEK İSTİYORUMMM ARTIK YETERRRRRRRRR :'(
- +1 yıl
kardeşim bak "arkadaşım olarak görüyorum" falan bunlar değişir gerçekten kadınlarda böyledir kadınlar arkadaşlıktan aşk çıkrarabilir çünkü, o yüzden kesinlikle ümitsizliğe kapılma sabır et bak uğraşların boşa gitmiyor bence baya yol katettin sadece doğru zamanı bulman lazım faceten falan hiç konuştunuz mu ordan konuşmak daha kolay olabilir sonuçta işyerinde konuşursan kız öyle görülmek istemeyebilir diğerlerinden saklamak isteyebilir belki bu yüzden en başta büyük bir tepki vermiştir
- +1 yıl
:'( Ben ne yapıcamı bilmyorum artık sadece ölmek istiyorummm yoruldum artıkk gerçekten yoruldummmm hem zaten facede arkadaş olarak ekli değil ki aşık olduğu kişi ekli ya allah benim canımı alsın ben yaşamak istemyorummm :'( bugün sabah slowtürkte demet akalının şarkısı çıktı gurur adlı şarkı sesini sonuna kadar açtı çok zoruma gitti canımı öyle yaktı ki bugünn gerçekten ölmek istiyorum o bana karşı cesur olmadığı için böyle oluyor ya beni seviyor beni denemek çin böyle davranıyor ya da gerçekten
- +1 yıl
sevmiyor beni sevmeyen br kız gerçekten sevmeyen defalarca sevmediğini söyler mi ve bunu da her kavgada dile getirir mi kavga sebebi ne olursa olsun hep ben seni sevmiyorum der mi bugün sabah ta yne bana ben seni en yakın arkadaşım olarak gördüm dedi ben bugün işi bırakıcaktımm ama sonra dedim ki ben onsuz yaşayamam ben seviyorum ve sevdiğimin yanında olmalıyım dedim sonra tekrar işime geri gittim sabah ki yaşadıığmız şeyi ne patrona nede diğer kız arkadaşa söylememiş ben işe geri gtitiğimde
- +1 yıl
çünkü ben patronu arayıp abi benim acilen izmire gitmem gerekyor dedim ttnetten aradılar avukat beni çağırdı dedim sonra patron bana danışmadan neden telefonu açıyorsun ki dedi bende abi eğer açmasaydım eve geleceklerdi dedim tabi bu yalandı aslında benim amacım işi bırakmaktı fakat dediğim gbi ben onsuz sevdiğim kız olmadan yaşayamam dedim ve ger döndümm ama işi bırakıcağımı sadece kız biliyordu diğerleri bilmyordu
- +1 yıl
aslında sabah bana "eğer *** abiyi sevdiğimden böyle davrandığımı düşünüyorsan şöyle söyliyim ben o defteri bir daha açılmamak üzere kapattım dedi ve birde şu var sipariş gelmiş ve ben dışarıda oturuyordum dışarı gelerek sinirli br şekilde "***** bey biz sizin peşinizden mi koşçaz paket var" diyerek içeri girmişti bu 1 hafta önce olmuştu bugün yine sipariş gelmiş ve ben yine aynı şekilde aynı yerde oturuyordum paketi getrip falanca yere diyerek adisyonu (sipariş fişini) bana verdi ve üstelik
- +1 yıl
yok herneyse sen kadınların davranışları ile ilgili internette kitaplarda ne bulursan oku beden diliyle ilgili bir sürü şey oku hoşlandığın kızın davranışlarını analiz etmeye çalış burdan ben bir nebze anlayabilirim souçta gören sensin davranan sensin biraz bu aralar sakin ol konuşma ya da çatışma yaşamamaya çalış
- +1 yıl
Şu an bu duruma gelmeme yardım eden sensin sen olmasaydın belkide ben bu kızı çoktan kaybetmiştimm ama senin sayende en azından arkadaş olarak kalmayı teklif etti tamam dediğin gibi yapıcam zaten patron da ne ***** le ne de diğer kız arkadaşınla konuşmayacaksın demişş ben zaten bu akşam dediğini yapmaya başlamıştım hiç konuşmamıştım
- +1 yıl
senin benim üstümde hakkın var ben senin hakkını nasıl ödeyeceğimmm bilmiyorum :( çünkü bana sevdiğimi geri kazanmam için hep pozitif olumlu düşünceler aşıladınn eğer sen olmasaydın allah bilir belki aşık olduğum kızı tamamen kaybedecektim çünkü nefretini kazanmıştım aşkımın şimdi ise durum tam tersi ortada nefret falan kalmadı öfke de yavaş yavaş azalıyor çünkü ben sevdiğime kol saati almıştım onu da sorunlarınar asından çıkardı bugün ve benim onu sevdiğimi desorun etmiyormuş aslında ben ona
- +1 yıl
İyilik yapmışım benim onu sevmem ona kötülük değilmiş en iyisi ben düzgün kafayla anlatayım bugün morallerim altüst olmuştu ama şimdi aşkımla sabah yaptımız konuşmayı baştan sona anlatayım kız bana dedi ki "*** abi benim sizinle konuşmamı yasakladı çünkü ben sizin huzurunuzu kaçırıyormuşum ben sizin moralinizi bozuyor muşum (bu arada siz derken diğer kız arkadaşıda söylüyor) onun için sizinle konuşmayacakmışım dedi sonra ekledi "sorun senin bana hediye alman ya da almamand eğil sorun beni sevip s
- +1 yıl
Sevmemende değil sen aslında bana iyilik yaptın bana kötülük yapmadın ki aksine ben sana kötülük yaptım ben sana sürekli kötü davrandım beni sevdiğin için kötü davranmadım sana" dedi tokkichan sana özel mesajla birşeyler yazmak istiyorum sevdiğim kızla ilgili onları burda anlatmak istemediğim için özel mesaj olarak göndermek istiyorum eğer izin verirsen ?
- +1 yıl
Topladım Dağınıklığı artık senin sayende kız yavaş yavaş bana karşı davranışlarına daha dikkatli davranıyor çünkü ben ne kadar acımasız davranırsam o bir o kadar şevkatli oluyor bana karşı gönlmü alırcasına konuşuyor benimle her kavgadan sonra :) çok teşekkür ederim sana birde bugün bizim yan tarftaki işyeri sahibiyle bizim dükkanda çalışan diğer kız ile aralarında bir şey var galba çünkü kız işyeri sahibine abi diye hitap etmiyor sanki sevgilisine hitap eder gibi ismiyle sesleniyor ama benim
- +1 yıl
durum güzel görünüyor kardeşim iyi bakalım böyle devam hiç gülümsüyor mu sana karşı? birde biraz zaman geçsin hiç gelişme olmazsa bir bahaneyle konuşmanın sırası geldi gibi ama ciddi bir konuş olmalı ve de yalnız olmalısınız sadece biraz daha bekle doğru an geldiğinde içinden anlarsın
- +1 yıl
hayır öyle eskisi gibi gülümsemiyor ayrıca bugün birde şunu yaşadım ben patrondan 5 lira para istedim patron parayı sevdiğim kıza vermiş bende 5 lirayı alıp yerine 10 lira verecektim ama hanımefendi benden parayı alırken parmaklarının ucuyla almaya çalışıyordu bende bu duruma sinirlendim ve parayı sandalyenin üstüne bırakıp müşteriye para üstünü verdim neden bunu yaptı eli elime deydiğinde benden etkilnmemek için mi yoksa tıpkı benim gibi onunda eli elime değdiğinde kalbinde kıpırdamalarmı oluyo
- +1 yıl
Konustun mu hic neden uzak durdugu hakkında en iyisi cıkısta onemli bir sey konusmak istedigini soyle ve kabul ederse bir yere davet et etmezse yalnız konusabilecegin bir zaman bul sonra dabtum hissettiklerini onu kazanmak icin davranıslsrını falan anlat ama kınusmanın sonuna kadar dinlemesini iste sonra da blof yap " anladım ki sen istemiyorsun bundan sonra seni rahat bırakıcam
ozur dilerim falan" de sonra da bu konu hakkında ne dusundugunu sor bunları yapabilirmisin - +1 yıl
Benim hayatta en nefret ettiğim şeyi yaptı dün küfür etti bana etmedi ama etti ve benim küfülü konuşmalardan hoşlanmadığımı biliyordu bende tavır aldım ona karşı onunla hiç konuşmadım yüzüne bakmadım o bana bakarken bile ben ona bakmadım adisyon fişlerini almadım pakete giderken ve bugün en sonunda patladı ama önce bana söyledi dediki "şu fişleri alırsanız sevnirim" dedi bende "gerek yok zaten hesap yapılmıyor" dedim sonra o "tabi akşam açık çıktığında da sen hesabını verirsin" dedi bende ...
- +1 yıl
"hesabını ben vericem bundan sanane" dedim ondan sonra o da "tabi ya ben zaten sizin gözünüzde bir hizmetçi parçasıyım" dedi bende "başkasının gözünde ne olduğun beni ilgilendirmiyor ama benim gözümde sen hiçbirşeysin" dedim bu sözümden sonra bana tavır yapmak istiyor ama yapamıyordu çünkü patron dükkandaydı yani bizbize değildik ben paketteyken patron beni aradı ve adisyonları niye almadığımı sordu bende abi gelince anlatırım dedim ve dükkana gider gitmez abi sordu neden almıyorsun fişleri ..
- +1 yıl
diye bende dedmi ki abi zoruma gidiyor sonra abi abicim ben işe yansıtmayın demedimmi dedi bende haklısın abi dedim ve bütün fişleri aldım sonra abi ortadan kayboldu bizimki hemen iş başına geçti ve tepsileri sinirli birşekilde tezgaha çarpmalar tahtaları yine aynı şekilde tezgaha vurmalar neyse paket siparişi vardı siparişe gittim ve sonra yavaş yavaş geldim dükkana dükkana geldiğimde abi gelmişti mutfağa girdim abinin arkadaşı abi ve benim sevdiğim kız konuşuyorlar ama işle alakalı ben içeri
- +1 yıl
girdim bir kaç saniye sesizlik oldu sonra kız abiye abi adisyon fişleri yerlerde geziniyordu bende adisyon fişlerini alırsanız sevinirim dedim beyefendi fişleri alıp o kasanın oraya bıraktı dedi ama sonra ben o fişleri parçalayıp çöpe attım demedi :) çünkü canımın içi prensesim bana öyle kızmış ki fişleri parçalayıp çöpe atmış kurban olurum ben aşkıma neyse akşam oldu benim prensesim evine gitti bende yarım saat sonra abiye sordum abi bu kızın benimle alıp veremediği ne dedim abide sence dedi
- +1 yıl
öyle diyince anladım ona karşı olan hislerimden dolayı çünkü ben ona hislerimi açıklamıştım ha bu arada akşam çıkmadan önce yemek yiyordu ön masada ben kasa tarafına geçtikten sonra o akvaryumun önündeki masaya geçti bende diğer bayan arkadaşla dışarı çıkıp oturucaktım biraz o sigara içecekti kız arkadaş konuşuyordu bir baktım benim prensesim akvaryumun önündeki masada oturuyor arkadaş soruyor niye buraya geçtin diye oda bazılarının gözünün önünde durmamak için buraya geçtim dedi bende ona bakara
- +1 yıl
bakarak gülümsedim sonra ben dışarıdaki masaya oturmak için dışarı çıktım ana bir baktım gitmiş tekrar aynı masaya ama bu sefer dışarı tarafa dönmüştü içeri tarafa değil bende kıkır kıkır gülüyordum diğer bayan arkadaşta ne gülüyorsun be kafayımı yedin oğlum dedi bende ona gülüyorum dedim sonra senin karşına geçebilrimiyim dedim oda manyaksın sen dedi neyse geçtim bir iki saniye oturdum ve onu izledim sonra tekrar kalkıp yerime geçtim neyse abiyle yaptığımız konuşmada abi bana
- +1 yıl
ilk önce konuşmalısın sizin konuşmalar hep bağrışmalı çağrışmalı sakin ve samimi bir konuşma yaşandı mı hiç aranızda bilemiyorum arkadaş küfre de çok kafanı yorma insanın bazen ağzından çıkabilir her zaman söylemiyor sonuçta kızın hislerini sana boş değil ama bir nedenden dolayı seninle sevgili olmak istemiyor bence bunu sorgulamaya çalış derim ben
- +1 yıl
Bugün çöpün dökülmesi gerekiyordu ve kız da patrona "çöpü sırtınıza bağlamamı istermisiniz yoksa benmi dökeyim" dedi aslında bunu bana söylüyordu bende "abi salonda müşteri olduğu için dökemedim şimdi onu dökecektim" dedim sonra çöpü götürürken poşet delindi ve içindeki su salon boyunca yere döküldü diğer arkadaştan onu attıktan sonra salona paspas atıyorsun dedi bende tamam dedim sonuçta benim hatam ve ayrıca ben kimseyle çok fazla tartışmaya girmem sadece sevdiğimle tartışmalara girerim çünkü
- +1 yıl
onunla konuşmak, tartışmak hatta bağıra çağıra kavga etmek bambaşka onunla kavga ederken hersaniyesi aşkla geçiyordu kavganın sebebi ne olursa olsun konu hep benim ona karşı olan hislerime geliyordu ve hep o getiriyordu konuyu oraya salona geldikten sonra paspas suyunu değiştirmem gerekiyormuş önce onu değiştrdim sonra yüzey temizleyiciyi aradım bulamadım bende prensesime sordum cevap vermedi ikinci kez sordum yine konuşmadı bende "cevap verdiğinizde temizlemeye başlarım" dedim sonra bir baktım
- +1 yıl
diğer arkadaş yüzey temizleyiciyi dökmüş suyun içine bende paspas yapmaya başladım ben paspas yaparken "abi sen ne yapıyorsun" dedi bende "paspas yapıyorum abi" dedim abi de "bu senin işin mi peki *****" dedi bende "abi ben o kadar gurursuz ve karaktersiz değilim" dedim ben paspası bitirdim benim prensesim de o sırada lavabodan çıktı ben elimdeki paspası kovaya bırakıcaktım ama o salona geçeceğimi zannetti ben sabit bir şekilde durdum geçmesi için oda aynı şekilde durdu ve bana geç dedi bende
- +1 yıl
sen geç dedim sonra o durmaya devam etti bende paspası tavırla bırakıp mutfağa gittim o sırada abi çıkıyordu ve beni öfkeli bir şekilde gördü evet gerçekten öfkelenmiştim gereksiz bir öfkeydi ama allahtan prensesime çatmadım zaten onun için mutfağa geçmiştim abi bana ne oldu diye sordu bende yok birşey abi dedim sonra kıza sordu o da ne biliyim geç dedim sinirlendi kendi kendine tavır yaptı dedi ben salona geçtim sonra tekrar geri mutfağa geçtim ve dedim ki abi şu kadarcık yerden geçemiyor dedim
- +1 yıl
sonra tekrar salona geçtim ve tekrar mutfağa geçtm abi ben biraz dışarıda oturabilirmiyim dedim tamam çık gülüm dedi bende dışarı çıktım biraz oturdum ve sonra tekrar mutfağa gittim ve (dün abiye işten çıkmak istediğmi söylemiştim abide pazartesiye kadar dur dedi o dün akşam iş çıkışı bana iyice düşün taşın bana öyle son kararını ver dedi) abi seninle dün bir konu konuşmuştuk ya hani dedim abi de evet dedi bende abi düşündüm taşındım ve eleman bulana kadar çalışmaya devam edicem eleman bulduğunda
- +1 yıl
ben çıkıcam artık abi dedim abi de tamam dedi bende abi ye ben onu seviyorum abi ama bu şekilde hem bana hem sana hemde ona zarar veriyorum ve benim işten çıkmam daha doğru olur dedim ve muhtemelen bunu kıza söylemiş olacak ki kız bugün sanki bir yakınını kaybetmiş gibiydi sigara almaya giderken abi ye ben sigara almaya gidiyorum değişi bile sanki allah göstermesin bir yakını ölmüşte yasını tutyor gibi söyledi hafif ağlamaklı ses tonuyla söyledi çünkü ve birde abi bugün biraz dışarıda oturdu
- +1 yıl
kızda içeride yine tavırlı tavırlı kızgın kızgın tepsileri çarpması tahtaları yine çarpması sonra abinn içeri girdiğinde hafif sakin davranması ya ben nasıl konuşucam bu kızla ben evlenmek istiyorum bu kızla :'( ama o beni sevmiyor :'( nasibim ancak bu kadarmış ancak bu kadar sevecekmiş ben onu :'( öleyimde cehennemde yaşayayım trilyon kat daha iyi :'(
- +1 yıl
bak sana ben ne diyorum hiç dinlemiyorsun sakin bir zamanda konuşman lazım artık böyle kafana göre kararlr alma ona sordun mu hiç ne hissettiğini sadece kendi hislerini söylemişsin artık durum da değişti git de "ama sakince" ben seni hala seviyorum fakat senin istemediğini gördüğümden işten ayrılıcam seni rahatsız etmek istemiyorm de olum git konuş ya dövecem artık seni olucaksa olsn olmuycaksa başka bir hayat kur kendine böyle harap etme kendini hemen yarın gidiyorsun yalnız olduğunuz bir anda
- +1 yıl
söylüyorsun neden sakince dediğimi anlaman lazım eğer herkesin içinde ya da tam kavganın ortasında ya da karışık bir durumdan sonra söylersen ters tepki yapar reddeder o yüzden karşısına otur "beni beş dakika dinlemeni istiyorum buna hakkım var ama hiç bir şey söylemeden beni dinlermisin de ben seni hala çok seviyorum de hislerin konusunda bana dürüst olmanı istiyorum de eğer istemiyorsan benden birazcık bile hoşlanmıyorsan bir daha seni hiç rahatsız etmiycem de işten ayrılmayı bile göze aldım"
- +1 yıl
"bunun dışında gerçekten duygularının samimi olduğunu onun için herşeyi yapabileceğini kimseyi gözünün görmediğini her kelimesinin senin için değerli olduğunu söyle" sonra daha önceden hazırladığın küçük bir kağıtta evet ve hayır yazıyor olsun bunu dörde katlanmış olarak ver ona sonra de ki" bu kağıda cevabını işaretle"de başka bir şey söyleme sonra kalk git eğer hayırı işaretlersede nedenini mutlaka sor ailesi abisi herşey olabilir çünkü aynen bu şekilde yapmalısın ama farklı hiç bir şey yapma
- +1 yıl
çok teşekkür ederim dün yazdım ama burada görünmedi dün facebok ta dört tane şarkı paylaştı bende arkadaş olarak ekli değil eğer ekli olsaydı bütün paylaşımlarını beğenecektim dün paylaştığı şarkıları dinledim ilk paylaştığı şarkı bu " ŞEREFSİZZZZ! (şiir ) " sonra bunu " Bu Şiir Ağlatır " sonra bunu " kızdan serserisine son mektubu " ve en son da bu şarkıyı " utaniyorum seni sevdigim için degil sana inandigim için " paylaştı :'( :'( :'( :'( :'(:'(:'(
- +1 yıl
devamı
erkekler sert görünürler ama sizin yüreğinizden daha ince bir yüreğe sahiptirler erkek yüreğine yazdığı bir kişiyi asla silmez ama eğer GERÇEKTEN YÜREĞİNE YAZMIŞSA yok koluna, boynuna, göğüsüne veya benzeri yerlerine dövmeyle, kalemle veya bıçakla yazmışsa silinir gider kendisi slinmezse mutlaka sildirirler (yeni sevgili gibi) - +1 yıl
devamı
eğer erkek bir kadına, kıza kısacası bir bayana yüreğinin kapısını açmışsa ve o yüreğe girmeyi başarmışsa o kişi o kapı sonsuza dek kapanır hiç kimse bir daha açamaz o kapıyı ancak yüreğine girmeyi başaran açar çünkü sadece ondadır anahtar kişi çıktımı erkeğin yüreğinden o yürek bir daha açılmaz insan oğlunun icad edemediği bir GÜVENlik sistemiyle kapanır o kapı ve bir daha açılmaz - +1 yıl
devamı
ama sizlerde yüreğine birisi girdimi sadece orada durur kenar süsü gibi sonra sen hayatına bakarsın alemlere akarsın üç günlük dünyada keyfimi mi kaçıracam dersin ve gider eğlenirsin kendin gibi de birtane ya ayyaş ya da yoldan çıkmış bir paşpaş bulursun ve sonra ayıldıktan sonra ben ne yaptım dersin ondan sonra durmadan sigara içersin hergün içki içersin her sabah tuhaf bir yalnızlıkla uyanırsın geceleri uyuyamazsın gündüzleri de sürekli içersin ve en sonunda ya delirir ya da intihar - +1 yıl
ve tekrar paylaşım yapıp " Erkek bir kere söyledimi sevdiğini; siz bayanların gözünde artık bir hiçtir, neden çünkü sevgisini belli etmiştir bir kere o gizliliği açığa çıkarmıştır artık bütün gizemliliğini yitirmiştir artık o erkek, diğer basit erkekler gibi görünür artık sizin gözünüzde şimdi bu paylaştığım yazıyı sonuna kadar okuyun çünkü biliyorum okumaya başladığınızda sizin canınızı yakacağı için doğruları anlattığı için zorunuza gideceği için okumayı yarıda kesip başka paylaşımlara ...
- +1 yıl
öncelikle bayramın kutlu olsun aslında bunu 3 gün önce yazıcaktım ama ben yine de bekledim bayramın 2 .nci günü işbaşı yaptık ve ben işe giderken bugün ya sonsuza dek devam edecek ya da bitecek dedim ve geldi prensesim geldi ben erken gittiğim için temizlik yapıyordum işimi bitirdikten sonra ketçapve mayonezleri yenilemek için dolaptan çıkardım sonra diğer arkadaş markete gitti bende işte bu an herşeyi değiştirecek an dedim ve mutfağa gittim önce bayramını kutladım sonra bekledim onunda benim
- +1 yıl
bayramımı kutlamasını ama o kutlamadı sonra ben "sadece tek birşey sorucam" dedim ve "neden bana böyle davranıyorsun" dedim maksat onunla konuşmak ama ondan 5-10 saniye sonra tek bir cevap geldi "işine bak ***** " dedi bende "artık benim işim yok size kolay gelsin" dedim ve mutfaktan arkama bakmadan çıktım salondan dışarı doğru çıkarken " *** abi birazdan gelcek dedi" ben hiçbir tepki vermeden çıktım ve bugün 3.ncü gün ne *** abi aradı ne de neyse boşver zaten *** abi istemiyordu benim o kızla
- +1 yıl
birlikte olmamı abiyle arife gününden önceki gün konuştuğumuzda bana " ***** sen bana abi ben artık senin için geliyorum buraya dediğinde dedim tamam ***** kafasında gerçekten bitirmiş dedim ve sevinmiştim" dedi yani meyer abi o kıza karşı olan hislerimi bitirmemi istemiş benim gitmemi değil :'( ama yüce rabbim herşeyi gören ve bilen eğer o kızı benden *** abi uzaklaştırdıysa ben onu allah' a havale ediyorum rabbim hak ettiğini verirn ona inşallah
En İyi Cevaplar
daha ne desin sende vazgecsen bir dövmediği kalmış :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır Sadece Tavırları Sürekli Bana Çaktırmadan Bakması Her Defasında Göz Teması Kurması ve Sonrada Benimle Kavga Etmek İçin Bahane Bulması Sonra Bana Sinirlenip Kızıp Bağırması ve Sürekli Beni Sevmediğini Söylemesi Sürekli Beni Sevmediğini Her Kavga Ettiğimizde Ben Ona "Ben Sana Ne Yaptım Ki Neden Bana Böyle Davranıyorsun" Dediğimde O da Bana "Ben Seni Sevmiyorum" Diyip Duruyor En Sonunda Karşısında Tutmaya Çalıştığım Gözyaşlarımı Dökücem ve O İşten Çıkıp Gidicem O Olacak :'(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seni sevmiyorum diyor ama bunu sürekli ve sinirli bir şekilde söylüyor yardim :'(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler