Sevgilim dengim değil

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bir ilişkim var ben güzel bakımlı bir kızım etrafımda kültürlü zengin bir sürü erkek varken ben birine aşık oldum 2 senedir birlikteyiz ama bana denk değil. Çalışıyor işe gideyim işe geleym boş zamanlarımdada sevgilimle olayım modunda film izler ama izlemiş olmak için izler filmin adını sorsan hatırlamaz yönetmeni dikkatini çekmez kitap okumaz bir matematik sorusunu çözemeyip yardım istesem çözemez delikanlı bir çocuk bana 2 senedir tek bir yanlışı olmadı ve ciddi düşünüyor annesiyle babasıyla tanıştırdı ama her konuda kısıtlıyor çevremde bir tane erkek arkadaşım olmasını istemiyor face twitter vb. kullanmamı istemiyor istediği tek şey benimle evlenip evde onu beklemem çalışmama izin veriyor fakat ben böyle bir kız değilim üniversite hayalim var gitmemi asla istemiyor gerçekten seviyorum ama bana bu şekilde sınır koyduğunu düşündüğüm zamanlar canım sıkılıyor ve bizi bir arada gören erkek arkadaşlarım küçümser gibi bakıyor bana yakışmadığını benim daha iyilerine layık olduğumu benim gibi bir kızın ona fazla geldiğini söylüyorlar açıkcası arkadaşlarımla aynı ortama getirmeye utanıyorum biri bişey sorduğunda muhabbetten eksik kalabiliyor bu beni rahatsız etmiyor onun böyle oluşuda ama arkadaşlarımın bakışları can sıkıcı sizce mutlu bir evliliğimiz olur mu?
Sevgilim dengim değil