Arkadaşlar kendi başınıza aşk büyüsü hiç yaptınız mı? Nasıl yaptınız ve etkili oldu mu
Çok Süper Cevap
Medyum süleyman hoca diye bir var ona aşk büyüsü yaptırdım sonucunu bekliyorum dün yaptı 7 günlük bir işlemmiş bakalım dua da verdi okuyorum sanki etkisi başladı 3 aydır küstük sevgilimle bu sabah wp den yazdı napıyorsun diye bu işlem baya etkiliymiş buradan okuyabilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
Nosu var mı aceba
- +1 yıl
bnede buldum bu süleyman hocayı 1500 lira istedi. ama iyice araştırınca 7-8 yerde dolandırıcı flan yazıyodu güvenemedim. senin iş oldu mu acaba?
- +1 yıl
@Denissx yazamıyorum özelden mesaj göneremezsiniz diyo sen yazar mıısn lütfen
- +1 yıl
Size nasil ulaşa bilirim
- +1 yıl
@Denissx bana hocanın iletişim bilgilerini verir misiniz acaba
En İyi Cevaplar
Büyü diye bir şey vardır arkadaşlar eğer Müslümansanız inanırsınız tabii.
Ama sen onu kendine ona büyü yaptırarak evlendirdiğin vakit mutlu olacak mısın ?25 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmek icin degil bana asik olsun yeter
- +1 yıl
Çok farklı tabii :) aşık olacak sonra evlenmiyeceksin madem sonra ?
- +1 yıl
Baglama buyusu yapıyor durust bir hoca mahmut hoca tavsiye ederim 05318351786
- +1 yıl
@Sertap4 bana mesaj atarmısın
- +1 yıl
Canını yakmak istiyor insan bazen. Onun yaptığının aynısını yapmak.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşkın kendisi bir büyü değil midir zaten...
72 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere telefonu 0553 851 04 51
- +1 yıl
Bende bir yorum yazayım o zaman 5 yillik evli biriyim eşimyle cok tartisiyorduk son zamanlarda ailesinin sozunu cok dinler oldu. Ihmaller cok baslamıstı bizi cocuklarımıda. Bosanmak istediğini söyledi bize cok düskünken nasıl böyle oldugunu anlayaamdım ablam bir hoca bulmus arayalım dedi aradiğimiz hoca medyum Esat hocaydı bağlama büyüsü yaparız merak etme hersey düzelir dedi dediğini yapti şu an icin hersey cok düzeldi 15 gün gibi kısa bir sürede hersey netletmişti burada sıkıntısı olan arkadaslarım icin gelsin Esat hocaya güvenebilirsiniz telefonu 532 478 64 57
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılBen kendim yapmadım ama yaptırdım zaten bunlar kendi kendine yapabileceğin şeyler değil başına iş alma internetten araştırınca bu konuda yaptıranların yazdığı sürüyle site var yorum şikayet siteleri ama 1-2 tanesine bakarak da karar verme ben yaptırmadan önce herhalde günlerce araştırdım yüzlerce site binlerce yorum okudum en çok Ali gürses hoca önplana çıktı Halk tvde Güneş gazetesinde röportajını da gördükten sonra kendisini aradım konuştuk ve başladık insan çaresiz kalınca bu tür yollara başvurmak zorunda kalıyor insanların ne yaşadıklarını bilmeden yargılamayın burada tüm özel hayatımı anlatamam ama yaptırmak zorunda kaldım ve sonuç aldım verdiği sürede. 1-21 gün demişti ali hoca 13. gün civarı etkilerini görmeye başladım ve süre dolduğunda artık çoktan geri dönmüştü diğer kendisine büyü yaptırıp kendisine çeviren kadından ayrılıp :) Çok ihtiyacınız varsa kendisini öneririm medyumali. com sitesi orada telefonu maili yazıyor zaten
20 Yorumla
+1 yılGERÇEK , güvenilir hoca medyum hasan abdullah 05319249506 arkadaşlar ben teslime sevdiyim adamla evlnmek icin işlem yaptırdım artık tek carem buydu abdullah hocayı bir arkadaşım tavsiyesi uzerine buldum bana 10 gün icinde gerçekleşiceni söyledi güven dim başkada carem yoktu zaten istedigi bilgileri whatsaptan yolladım ücretide banka yolu ilen ve hergün aradım kendisini işlemimi takip ediyor du ve bana beni akşam arıcanı soyledi ve aradı buluştuk evlen dim çok şükür mutluyum hasan hocanın numarası yukarda iste arayın ister mesaj atın ve hsan hocaya guvenmek isterseniz googleye medyum hasan abdullah birmilyon. com yazınca ev adresi ve yaptıgı islemler cıkıyor
00 Yorumla
+1 yılmerhaba canım... bu tarz büyü çalışmalarında iyi ve güvenilir bir hoca bulman lazım vefk ile yapılıyor bu işlemler genelde muska yani ama bir harf bile hatalı olsa veya okumalarda bir hata çıksa ters tepme ihtimali var bu konuda ben de muzdariptim sevdiğim kişiyle ayrılmıştık dönmesini istiyordum ali hoca diye birini buldum internetten ad soyad anne adı doğum tarihi istedi bu bilgilerle okumalarını yapıp vefk gönderdi 20 gün üzerimde taşıdım ve sonucunda 4 aydır ayrı olduğumuz erkek arkadaşm geri döndü kendi isteğiyle belki sizin de işinizi görür 0535 5906275 numarası medyumali.com idi sanırım sitesi
00 Yorumla
+1 yıletkili oluyor ne istersen oluyor ama sonu cehennem haberin olsun ben yapmadım ama yapanı biliyroum! şimdi yapan yaptını sevmiyor ama büyüyüde bozamıyor çocukta peşini bırkmaıyor öldürürü diyor! döndü dolaştı kendine geldi! ALLAH BÜYÜK işte
216 Yorumla
Soran+1 yılOhh ne guzel
- +1 yıl
ne ne güzel kızı dövüyor hergün!
Soran+1 yılNiye dovuyor manyak mi?
- +1 yıl
Bana yazar misiniz ben yazamıyorum özelden. . bişey sorucam
- +1 yıl
Bana ozelden yaza misin bişey sorucam çok onemli
- +1 yıl
Frankensteinn bana ulaşir misin lütfen bir de kimin yaptiğini biliyor musun?
- +1 yıl
Frankestien yardımcı OlurmuSun yapanı biliyorum demissin lütfen yardımcı OlurmuSun
- +1 yıl
yaa benim de böyle bir sorunum var... anlatmasi uzun sürer ama eskiden kinardim resmen o duruma düstüm... erkek arkadasimla birbirimizi seviyoruz ama o sacma sapan seyler yapip iliskimizi yipratti... cok sakar ve sacma sapan seyler yapiyor. Ben onu seviyorum ve kendi yaptiklarindan beni sucluyor. yani böyle birseye cok ihtiyacim var. ondan baskasini istemiyorum. bizimkisi cok özel bir durum... lütfen kinamayin:((
- +1 yıl
@kardelenflower yaa bana da yardimci olur musunuz eger ögrendiyseniz? :((
- +1 yıl
Kimseye ulaşabildiniz mi acaba?
- +1 yıl
kardeşim bahsettiğin kişi hangi hocayla çalıştı numarası var mı hocanın bir abiye lazım
- +1 yıl
Ne guzel ya
- +1 yıl
@kardelenflower buldunuz mu birini?
- +1 yıl
@frankesteinn kime yaptirmis
7YILLIK EVLIYIM VE COCUGUM OLMUYORDU NETTE HASAN ABDULLAH HOCA HAKKINDA YAZILANLARI OKUDUM VE KENDISINI ARADIM SAGOLSUN COK GUZELDINLEDI ILGILENDI VE ISLEM YAPTI BANA TOPLAM ! AYLIKBIR ISLEMDEN SONRA DAHA bir GUVENIM GELDI KENDIME INS BIZIM ICIN YENI BALANGICLAR OLUCAK BIKAC AYA KADAR GUZEL HABERLERIMIZIDE SIZINLE PAYLASMAK ISTERIM: tavsiye ederim 0538 686 30 27 medyum hasan abdullah hoca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi on tane kırmızı biberi alıyorsun bir ateş yakıyorsun biberleri birer birer atıyorsun ateşe. atarken de kim ise büyü yapmak istediğin adını söyleyip aşkımdan yansın diyorsun sonra hergün bir biber yiyorsun bir ay kadar
02 Yorumla- +1 yıl
İşe yaradı mı
- +1 yıl
ciddi bir yorum değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılDiyelım sana aşık oldu onun dısında ıstemedıgın sevmedıgın bütün huyları edınecek belkı ..
Ayrıca büyüyle sana aşık olması senı mutlu edecek mi?00 Yorumla ohooo.. saçmalık. git itiraf et rhatlarsın en azıneden
04 Yorumla
Soran+1 yılEttim o da hoslaniyor ama pesimde surunsun istiyorum
- +1 yıl
hoşlanıyosa şükret derim. çnkü bir çok insan hoslanmasını bile bulamıyor :D peşinden sürüklenmesini bırak ya cehennemden sürüklenmekten iyi mi? akışına bırak.
Soran+1 yılOff offff :/
- +1 yıl
hoslaniyor ama sürünsün istiyorum ne yaa! iki kisisnin birbirinden hoslaniyor olmasi zaten aranizda birseylerin olabilecegine isarettir. Neden sürünsün ki bu insan... biraz tuhaf bir yorum bence...
+1 yılaşk büyüsüne ne gerek var! YATAKTA İYİ OL GÜZEL YEMEKLER YAP DIR DIR ETME BAK ERKEĞİN SANA ÖMÜR BOYU BAĞLANIR:))))))))))))))))))))
21 Yorumla- +1 yıl
bağlanmıyo:(
Aşık edeceğin kişiye burnundan veya kıçından kıl alıp bunu 1 yumurta ve unla karıştırıp krep yapıyorsun sonra yediriyorsun krepi yaparken 100 defa ne olur bana köpek olsun demeyi de unutma :D
04 Yorumla- +1 yıl
:D ciddenmi hahahahaha
- +1 yıl
al şu cevizide götünde kırda tam olsun amk:D
- +1 yıl
Ahahhaha soru komikti ona göre cevap verdim hiç denemedim belki vardır ve tutuyordur sen yap yiyecek kimseyi bulamazsan ben yerim test etmiş oluruz :D
- +1 yıl
canım ınsanlarla alay ederek ne kazanıyorsun acaba birileri bu yollara başvuruyorsa muhakkak sıkıntısı vardır ama sizin gibi gereksiz düşünceliler de işte böyle yaparak seviyenizi gösteriyorsunuz
büyü değil ayetlerle işlem yaptırdım ve evet sonuç aldım
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi ayetlerle yaptin acaba söyleye bilirmisin?
- +1 yıl
Allah aşkına yazarmisiniz banada
- +1 yıl
@Meldammm doğrumu bu
+1 yılyaptırracaktım ama ya terssi tutarsa diye vazgeçtim
10 Yorumlaanam kızm sen hangi devride yasıyorusn gerckten hala oyle seylerle ugranlar var mıı sen kons yeter büyü falan o ne lann
10 Yorumlaben aylin arkadaş lar bundan önce uc tane hoca beni dolan dırdı ama enson erkekarkadaşimla ilgili meryem hocaya aşk buyusu yaptırdım ve nişanlandım cok mutluyum allah razı olsun hocamdan numarası tavsiye ederim 0538 688 07 78
10 Yorumlaya kendi basina buyu yaparsan ya tutmaz ya totosunda patlar o buyu . hic bulasma
00 Yorumla
+1 yılYaptırdım ama tavsiye etmem günah sonu pişmanlık adam kukşa gibi oluyor seviyor deli gibi ama biliyosun ki büyü ile bozdurmak icin hoca hoca gezdim papaz büyüsü zor bozuluyor böyle seylere kuşak verme
220 Yorumla- +1 yıl
Sen istedigin gibi seviyor iste ne icin pisman oldunki?
- +1 yıl
@emiliaema hırsmıs onu anladım amacım onun köpek gibi süründügünü görmekti bana cok cektirdi şimdi o cekiyor aşkımdan gözleri kör
- +1 yıl
Ama guzelmis))
- +1 yıl
merhaba, kime yaptirdiniz? cok zor bir durumdayim da :(((
- +1 yıl
Özge merhaba hayırlı günler bu hoca hangi ilde nasıl irtibat kurabiliriz
- +1 yıl
@Hakan312312 zonguldakta cinci bir kadın
- +1 yıl
nereli kim nosu var mı
- +1 yıl
kadının nosu yok mu
- +1 yıl
Ücreti ne kadar?
- +1 yıl
Özge iletişim bilgileri var mı kadinin sen de acil ihtyacim var
- +1 yıl
Ya yaptirdıysan bir numarasını versen lütfen canım
- +1 yıl
Ulaşabildiniz mi acaba?
- +1 yıl
kime yaptırdın acaba özelden yazabilirsin
- +1 yıl
@özgecikkkkk ozelden numara verebilirmisin
- +1 yıl
Kime yaptırdın? Bana ulaşır mısın?
- +1 yıl
@Özgecikkkkkkk yalan atma bari nie mileti kandırıyorsun elif yandaşcisı kesin sen onun kizisin burda reklamıni yapıyorsun inanmayi dolandırıcı bu kadın ben bunu çok yazdım buralara hesabimi kaldırdılar yeni hesap açtım ya kadın öyle bir yöntem yapmış ki isim istiyor yetmiyor soyisimde istiyor ki yapamadığı için parani isteyince tehtid ediyor sosyal medya hesaplarindan ulaşacam söyleyecem ailesine ulaşacam hatta islem içinde bir kaç kişiden de karsi tarafın sosyal medya hesaplarını istemiş bakacam fotolara nasıl biri neyin nesi çözmeye çalışacam demiş eline koz topluyor ya mantıkla düşünün soyisimle bakim veya islemin ne alakasi var kaptırmayın bu elife konyali abdulhamite oda dolandırıcı medyum gürsel medyum ali gürsel medyum ersun medyum mustafa emir ankaralı oda heleki hataydayim adanadayim adiyamandayim diyenlere hic inanmayin malatyali nurana da inanmayın konyali abdulhamit önce sizi begliuor kendine para koparmak için yavaş yavaş yoluyor sonradan beden 5 bin aldı son anda farkına vardım zor kurtarrdim kendimi elifte 2 bin aldı
- +1 yıl
@Atsizkullanici inanmayın allah aşkına ya biz 8 kişi birden başladık elif denilen kadınla hiç birimizde sonuç olmadi yeminle dolandiriyor miletti ve ben çok sordum çevremde ki hocalara kadnlar bu işi yapamıyormuş ayet yazma yapma yetkleri yok dinen de yol vermiyor kadinlara sadece bakım yapabilirler işlem yok asla
- +1 yıl
Özge kim bu kadın
- +1 yıl
Muallagulec sedayamacc insanlari yanlis yönlendirmeyin kadin sahtekar kac arkadasimiz elifle calisti dolandirici kadin. Kimse inanmasin bunlarin yazdiklarina sahtekarlara prim vermeyin
- +1 yıl
@Ozgecikkkkkk merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz size özelden yazamıyorum rica etsem bana özelden yazabilir misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılya diyelimki büyünün tuttuğu doğru.sen o insanın kendi iradesiyle değilde senin yaptığın büyünün etkisiyle onu elde ettin.bu seni gerçekten mutlu edermi?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet edecek
Cevap sahibi+1 yılsizin gibiler insan olamaz.aşşağılık ruh hastası manyaksın sen.kişilik bozukluğu var sende
Soran+1 yılDogru var
Cevap sahibi+1 yılparanı çöpe atacağına gidip tedavi ol en azından kendine iyilik etmiş olursun.aslında bu işlerle uğraşanlar tek sizin hakkınızdan geliyor:))vaz geçtim gidip yap en pahalı ve kaliteli olanından:D:D
- +1 yıl
Buldun mu Iyi bir büyücü Hoca
büyü yapanda yaptranda cehennemlıktır dıye bır ayet var canım ! sakın deneme bence ! akışına bırak
10 Yorumla
+1 yılBüyüye kaldıysak ben selenayı almıştım çoktan parisde 3 5 tur atıyordum :)
00 Yorumla
+1 yılsüleyman hoca dolandırıcı deilki dolandırıcı olan hoca gastelere cıkarmı eniyi hoca diye çok istiyorsanız bensize gercek büyü verim
00 Yorumla
+1 yılBen yaptım sonra bir medyuma bu işe yarar mı dedim çarpılırsınız dedi ağzınız burnunuz eğilir nasip kısmet kapanır vs. vs. dedi sakın yapmayın büyü
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuc
+1 yılBüyüye inanarım ve korkarım ama hiç kimseyi etkilemek için büyüye ihtiyaç duymadım. Wuuu ürpertici :)))
00 YorumlaOlay şuki konu ile ilgili bilgimm var ama asla yapmanı tavsiye etmem
17 Yorumla- +1 yıl
nedir hocam bilgin.. paylaşır mısın acaba benimle?
- +1 yıl
tavsiye etmeseniz ama yine de söyleseniz acaba olmaz mı
- +1 yıl
bana yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
@Evrenimmm varmii tanidiginiz birii
- +1 yıl
Banada söylesenize şu bilgileri lütfen 🙏 🙏 🙏
- +1 yıl
@gulum5557 bu iş girdaptır uzak durun
- +1 yıl
@arzu987654321 bulabildinizmi birini bana mesaj atabilir misiniz size atamıyorum
Kendi başına yapamazsın ilmini bilmediğin biseyi mardinde bir hoca var her türlü büyü yapıyor
06 Yorumla- +1 yıl
Numarası var mı canım lütfen bir yardımcı olsan
- +1 yıl
Kim o biliyor musun? yardımcı olur musun?
- +1 yıl
kim. nası ulaşırız?
- +1 yıl
Allah aşkına kim banada soylermisin
- +1 yıl
@Byzanrr merhaba sizi takip ettim özelden yazamıyorum size rica etsem bana özelden yazabilir misiniz
- +1 yıl
@gunestekınsoy12 ne oldu kanka yazdı mı numara verdi mi?
Aşk büyüsü varsa gökhan özeni alırım, ya da cumhurbaşkanı falan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşimiz ona kalmasın yahu o kadar düşmeyelim.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn son care bu herseyi yaptim
- +1 yıl
büyü dediğin şey öyle çocuk oyncağı değil. insanın imanıyla yer değiştirir.
- +1 yıl
ben de ayni durumdayim malesef. Ama ben sadece sorunlu bir iliskimi toparlamak istiyorum. Daha dogrusu beni sevdigini söylese de sürekli terkediyor :/ Eger bir yardim aldiysan bana da söyler misin?
- +1 yıl
@jules9 Aynı durumdayım bende.. ulaşabildin mi kimseye?
Nüfusunun arkasında musluman yazıyor degil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılYoooo
hiç bulaşma böyle şeylere
başka şeylerle uğraş..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah size yardım etsin, işiniz zor..
00 Yorumla
+1 yılEsra yazar misin bana özelden.
00 YorumlaYapmadım,yaptırmadım ama büyüye inanırım
00 Yorumla
+1 yılkonyadaki hoca yapıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Konya da yapan hocanın adı nedir? Yardımcı olurmusun lütfen
- +1 yıl
@Sevenadam1212 Konya`daki hoca kimmis?
- +1 yıl
kimmiş ki?
- +1 yıl
Konyadaki hoca kim kardes
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. o neki la nasıl oluyor
00 YorumlaBüyülere kaldıysa işimiz ..
00 Yorumla
+1 yıltopuklu ayakkabı babydoll ile aşk büyüsünü dene
00 Yorumlaya bı yuru git...
21 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu soran benim yazmak zorunda degilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyüle aşk olacaksa hiç olmasın daha iyyiii
10 YorumlaNeler oldu bir hoca buldunuz mu? Anlatırmısınız?
00 YorumlaArkadaşlar buyu yaptiran var mı
00 Yorumlabüyüyle olcak iş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyülere hala inanan mı var mış mış mış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo ne ki nerde gördün
00 Yorumla One lan :)
00 Yorumla
+1 yılDenedin mi?
01 Yorumla- +1 yıl
bulabildin mi kimseyi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç yapmadım
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi