Büyü yaptırıp tutan var mı , levhaya yazdıran?
ben soruyorum şu an sadece reklam için gelenler yazmasın. Bilgi almak istiyorum sadece bu konuda
Büyü yaptırıp tutan var mı , levhaya yazdıran?
ben soruyorum şu an sadece reklam için gelenler yazmasın. Bilgi almak istiyorum sadece bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biri bana sırf büyü yapıyorum diye aşık olacaksa ömür boyu yalnız kalayım daha iyi
@ulkuhira nickli kişi dolandırıcı yalan dolan. İnstasıda var ulkuterim diye. cuma günü savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Teşekkürler peki gerçekten yaptırabildiniz mi? Ben birini buldum ama dolandırıldım mı diye korkuyorum.
Kimde yaptın buradanmı söylediler yoksa yüzyüze mi
Buradan ücretsiz
Senin takip edyim ama gizlisin
Ücretsizse dolandırılmış sayılmazsın 😁
Evet ama benden foto filan istedi o yüzdne korkuyorum ifşalanırsam diye :d
Ne fotosu 😂
Kendi fotom falan :))
Levhaya mı yazılıyor bilmiyorum ben önceden yapmıştım ama levhaya mı bilmiyorum
Yaptırdın mı tuttu mu? Musallat oldular mı
Tuttu çok oldu yapalı. musallar olmadı onu diyenler yalan diyor musallat var falan
sonuç aldınız mı? eşimin geri dönmesi için istiyorum Bilgi verme şansınız var mı?
@Gokayn evt aldım sonuç çok oldu yapalı
bilgi verme şansınız var mı? Mesaj atamıyorum puanım yetmiyor ama
@Gokayn sana adamın bilgisini verim ara
olur çok teşekkür ederim
kesin sonuç veriyor dimi yanlış anlamayın o kadar dolandırıldım ki
@Gokayn ben nişanlım için uapmıtm ayrıldıktan snra başkasıyla nişan yaptı diye gidip yapmıştım 2 yoldan fazla oluyor evlendik çocuğumız olmuş bu yorumu ne zaman yapmışım onu bile hatırlamıyorum
@Gokayn 5457392542
anladım, bizde henğz yeni ayrıldık severekte ayrıldık saçma sapan şeyler yaşadık. Bana yaptırdığınız kişinin bilgisini verirseniz çok mutlu olurum
Allah mutluluğunuzu da daim etsin bu arada
Bu kişi hoca mı peki? Ne zaman sonuç vermişti
@Gokayn Mardinde süryani bi büyücü yorgi adı yani o zaman tam hatırlamam ama 20 25 gündü sanki gelmesi
@Gokayn rica ederim. inşallah istediğini alırsın
Yüz yüze gitmek gerekmiyor dimi ya
@Gokayn ben bi kere gittim ilk yaptımda o da sadece onu görmek için dolandırıldıö çok bu şeylerde o yüzden yanına gitmiştim
Sizden başka yaptıran tanıdığınız var mıydı?
@Gokayn evt 2 tane daha vr bi arkadaş büyü bozmuştu şu an iyi diğeride döndürme yaptıydı oda en son duyduğum sevgilisiyle evlilik aşamasındaydı ama ne oldu bilmiyorum ben evlenip şehir değiştim onla irtibatım kesildi
Saçma sapan işler bence
Günah
Bağlama yaptırdım bundan 1.5 sene önce
Turtu mı
Tuttu mu
Evet tuttu
sonuç aldınız mı? eşimin geri dönmesi için istiyorum Bilgi verme şansınız var mı?
Zor sağlam hoca lazım
Var mı sağlam.
Hayir asla.