Sizce ciddi mi, şaka mı yapıyor?

Biraz uzun ama yardimmmm

Asik olabilirim kendimi frenlemem lazim!

Arkadaslar ben iki haftadir bir yerde ise basladim ve calistigim yerde bir cocuk var ilk iki gun konusmadik sonra o ismimi sordu oyle yavas yavas konusmaya basladik ve 1 gun icersinde nasil olduysa cok laubali oldu yani yeni tanistigim biriyle o kadar sakalasan biri degilim hatta mesafemi korurum ciddi takilirim, onun karakterini bilmiyorum ama benden haric baska kiz daha var orda calisan ama onunla benim kadar ugrasmiyor ustelik daha guzel ve yaklasik 2 aydir orda..

Neyse bu her yanimdan gecisinde ismimi soyluyor, ayagimi celmeye calisiyor ama dusurmek amacli degil, bisey olunca sakasina beni sucluyor, bende uzak durmaya calisiyorum soylediklerini gecistiriyorum ve bir keresinde deki senin kalbin yok guya beni seviyormus, bundan 2 gun sonra yine benimle ugrasirken ciddi olsana dedim oda ciddi olursam isler degir dedi, sadece 10 dkk ciddi ol dedim ozaman ve sessizce seni seviyorum dedi ben yine gecistirdim.. 10 dkk sonra yanindan gecerken evlencez degilmi dedi bende hii yapyim insallah de dedi kafa salladim, ertesi gun tatilimdi isten ayrilirken gule gule dedim boylemi ayrilcaz diye sordu oyle ciktim yarin tekrar baslicam.. Simdi bu cocuk ciddi ama saka yapiyor gibimi gorunmeye calisiyor yoksa gercekten bos bosmu konusuyor?
Sizce ciddi mi, şaka mı yapıyor?