Sevgilimle müstehcen şeyler konuşurken bir anda "seninle oy kabinine girip sen perinçeğe basarken ben de sana basmak istiyorum" dedi. Anlam veremedim gülüp geçtim ama bana çok ciddi olduğunu söyledi?
Oy vereyim mi sizce?
Oy vereyim mi sizce?
Sayın Perinçek'in sürdürmekte olduğu politikalar neticesinde sevgilinizin "basma" ifadesi altında ima ettiği fiil s*kmek olabilir. Dikkatli olun.
Ya ben zaten s*ksin istiyorum o bana Perinçek diyor :(
Perinçek bir idealdir, bir araçtır. Gerektiğinde dış politikada bir kalkan, gerektiğinde iç politikada bir tutkaldır. Perinçekçi adamın hayatı öyle kolay değildir. Her sabah emperyalist güçlerden erken kalkar, günün ışıklarını eşitlik, adalet, halkçılık ve devletçilik ilkeleri ile umutlandırır. Yeri geldiğinde serttir Perinçekçi adam, yeri geldiğinde düşmanını kibarca uyarır. Ancak.. iş ev hayatına geldiğinde perinçekçi adam yiğittir. Eşini doğru yönlendirir ve ona eşitlik ilkeleri ile yaklaşır. Yeri geldiğinde oy kabini bir ev, vatan toprağı için oy vermek ise en büyük görevdir. Evde eşini memnun eden perinçekçinin oy kabinindeki tek arzusu eşinin de onu maddi manevi memnun etmesidir... Bırakın.. bırakın desin...
Oy kabininde maddi mutluluk 😳😳
Perinçek vibratör olabiliyor mu bu arada hanfendi 🧐
Hani araçtır dediniz ya-
Cevap
10Cevap
Ama bu kadar sacma bir dusunce olur mu arkadas gece gece. Daha neler duyacagiz kimbilir. Sen ittifaklardan birine basarken o da sana bassın. Bunu soylese neyse 😂
Ya olay oy verdiği adam değil ki, bana basmak istediğini bu şekilde söylemesi çok saçma tüm libidom kill şu an
Evet evet bu çok klişe olmuş daha özgün bir yaklaşım icinde olmalıydı.
işte daha ne desin basayım bir rahatlayım diyor her şaka bir ciddiyet vardır
Bence Perinçeğe bassa daha çok rahatlayacak :D
onun oyu çok az rahatlayamaz sende ol ki rahatlayayım diyor akşfjdkjs
Bu nasıl bir fantezi :D
Kahkaha attim ya fanteziye gel
Of bu Perinçekçiler niye böyle :((
Basmasini istiyorsan perincege oy ver derim ;)
İstiyorum tabi neden istemeyeyim ;)
Umarim tatmin ederde basmana deger ;)
başka bir şey ver bence
Ne gibi?
bilmem ne verebilirsin
Yani Perinçek'e oydan başka bir şey veremem ✋🏻
Böyle trol görmedim
Neden Perinçek?
Of Perinçek hastası yaa ne bileyim
aynen
Ama ne bileyim belki çok heyecanlanmıştır da söylemiştir jfelfkeşkvşelvieşv
Eyvah 😥
Sapık yavrum sapık
Evet birazcık :)
Aferim
Hanfendi görüş sahibinin üslubu evli bir bayan için uygun değil.
Jahdjshxh ver ver
Ben cem uzan'a vermek istiyorum ama..
Yok oy vercem zaten :D
Verme bence
Zaten ben Cem Uzan'a oy vereceğim Perinçek ne
Cem Uzan'a oy ver de biricik eşini de çalınca o hırsız gelip burada perinçekçilik oynarsın..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?