Sürekli reddediliyorum aşk konusunda hiç bir şansım yok ve de olmayacak sanırım?.

merhaba arkadaşlar.Bn 18 yşndayım.ve şimdiye kdr 5 kere aşık oldum.ve işin ilginç yanı hepsi karşılıksız aşktı acı çektişm tamam o aşkları geçtik onlardan umudumu kestim onları unuttuk diyelim.Onlardan sonra yine hoşlandıklarım beğenidklerim oldu teklifler de ettim ya ulan hepsinde reddediliyorum ya bir de normal bir reddedilme de değil hep aşağalanarak hep küçümsenerek reddediliyorum.Yani hyr bile demiyorlar:saçmalama diyorlar,bi gidele senle uğraşamam diyorlar.Yani beni takmıyorlar sallamıyorlar bile yaşımdan küçük gösterdiğim için böyle yani benden 2-3 yaş küçük kızlar bile beni sallamıyor.Ya bilmiyorum abi ben sanırım iticiyim artık hiç bir özgüvenim yok hiç bir zmn da sevdiğim biri bana bakmayacak sanırım bu konuda hiç bir şansım yok.Kızlar çok ama ben sevdiğimin bana bakmasını istiyorum sevmediğimle işim olmaz.İlerde olacaksa da ben ilrde istemiyorum.Bazı şeyler zamanında olmalıdır gençlik heycanıyla olmalıdır.Artık heycanı geçtikten sonra hiç bir şeye yaramaz.25-26 yaşlarında olan aşkı ben napam yani.benim yaşlarımdakiler şimdiye kadar 10 kişiyle çıkmış oluyorlar da bn kimsenin elini bile tutmadım.ve her reddelişiim de de kendimi ezilmesi gereken hamamböceği gibi hissediyorum.Tvlerde reklamlarda da aşk sahnelerini görünce şartellerim atıyor..
Sürekli reddediliyorum aşk konusunda hiç bir şansım yok ve de olmayacak sanırım?.