Bence onun saç modeli çok güzel erkekler neden saçlarını bu modelde yapmıyor ya da çekiniyor anlamıyorum çoğu kızın beğendiğini düşünüyorum artık parça parça saç dikmek eskimedi mi beyler
bu arada bahsettiğim model
bu arada bahsettiğim model
ben pek beğenmiyorum onları 2013 ün yeni saç modeli bence bu link üstleri biraz daha kısa yaptıranda var.
Yarın ki ilk işim bu saç modelini yaptırmak olacak..
Teşekkürler söylediğin için matmazel..
kime ne yakisiyosa onu yapmali , kizlar bunu begendi bunu yapiyim diyen erkek 1adim geridedir :))
+1
link bu hali daha güzeldi bence ama ona her şey yakışır ya.
Cevap
8Cevap
her kızın düsüncesi seninkiyle bir olmayabilir ondan yapmazlar ;) herkeste aynı sekilde durmaz gene yapmazlar ;) her zaman ugrasmak istemez o yüzden yapmaz ;) o modeli yapmadan önce o modeli yapabilmek icin sacını kestirip ona göre sekil vermen gerekir her kuafor ya da berber bunu basaramaz aynı sekilde olmucagını bilir o yüzden yapmaz ;)) Saçı sekil almıyordur . daha sayıyımmı daha cıkar yani :))
olivia kardeş bir de francisco lachowski saçlarını nasıl yapıyomuş bir de onun açıklaması var mı ya aylardır yapmaya çalışıyorum olmuyo :D
kimine yakışır kimine yakışmaz..her saç modeli her erkeğe aynı oranda yakışmaz...her insanın bir tarzı var..
Sen neden saçlarını rihannanın saç modelinde yapmıyorsan ondan yapmıyor.
kafasının üzerinde bir kafa daha var gibi duruyor :) ben sevmiyorum okadar dik
Hiç bir zaman murat boz gibi bir sevgilin olamıycak, bizden murta boz yapamıycaksın!
Herkesin kendi tarzı olması taraftarıyım. Hele murat boza benzediğim için bir kız benden hoşlanacaksa teşekkürler, sol elim daha makul gözüküyor. =)
Saç yapısı uygun değil ona herkesin
cünkü bütün kızlar sen gibi düsünmüyor :)
Herifin dudaklari fena.
Sıradan bir saç modeli bence.
bence benim saçım bununkinden çok daha güzel
berbat ya :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar