Tipsizlik ve yalnızlık kaderim miymiş ?

Ben 20 yaşında bugüne kadar hiç sevgilisi olmayan,mal gibi bakışı olan boyu 1.76 yüzü değişik biriyim.Evet yeri geldi yüzün güzel dediler ama çoğu zaman tipsiz dediler .tamam yüzün güzel dediler ama yakışıklısın demediler.ben bunu beklemiştim oysa.çünkü ben erkeğim ve güzel olmak değil yakışıklı olmak istemiştim.olmadı bu yüzdende sevgilim olmadı eğer bana yakışıklısın diyen bir kişi olabilseydi helede kendimi beğenseydim bir kere olsun gider bir kıza açılırdım.Aslında açılmak için ne kız ortamım ne okulum nede başka çevrem vardı ama yinede bunu yapabilirdim o cesaret ve kapasite oldukça mümkün.Belki de konuşmam gerekiyordu 1 kez denedim red,kızın beklediği gibi değilmişimdir herhalde,2. kez denedim hata bende telefonunu istedim vermedi.bunlar yavaştan açılmalarımdı ama asıl açılımı bizim binada yapmıştım.Yeni gelen benim yaşlarda kız vardı ve kapısına gidip yalandan sorular sorup tanışmaya çalıştım olmadı.Ve evet aylar geçti böyle bu arada yalnızlıktan şikayetçi değildim ama denemek lazımdı .Bugün evden iniyordum alt katta bir kız gördüm kapıda duruyordu yoluma baktım gittim etkilendim aslında neyse 1-2 saat sonra tekrar inerken yine gördüm kapıyı açmaya çalısıyordu anahtarı sokmuş gücü yetmiyordu benden rica etti açtım teşekkür etti rica ederim dedim ve ayrıldım.Dışarı çıktım 5 dk geçti ve dedim ben ne salakmışım konuşmaya tenezzül edemedin kaybın ne olur ki dedim 1 km yoldan geri döndüm zilini çaldım kapıyı açtı ve konuşmaya başladım yeni mi taşındınız dedim hayır dedi sonra ben en üst katta oturuyorum ismim ali dedim bekledim ki oda söylesin ismini iyide ben teyzeme geldim dedi anladım ki ışık yok beğenilmedik bana giderken bay bay dedi tuhaf oldum.

Size soruyormu bu kader mi ya da sorun bende mi ?
Tipsizlik ve yalnızlık kaderim miymiş ?