Aşk İlişkileri Yalnızlık benim kaderim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Olmuyo ne yapsam bi kız arkadaş yapamıyorum tipimdemi bir şey var anlamıyorum en fazla bir hafta uzun süreli olmuyor. Yalnızlık benim kaderim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bunun kaderle alâkası yok. her şey yeri ve zamanı geldiğinde olur. Bir ağacın meyve vermesi nasıl zaman alıyorsa, insanlarında sosyal yapısının ve çevre genişliğinin zaman içinde olması gibidir. her şey zaman, mekân ve yer'dir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu biraz mantıklı geldi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Bence zamanla biri çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaş oldu 25 ne zaman 😄
heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim de en fazla 3 ay filan 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başaramıyoruz babaa Yorumla heillll +1 yıl Gold digger para karşılığı takılan kızlar şimdi yorum atacak takma dostum onlar değişik biliyoruz 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Knka takmaya gerek yok zaten herşeyi taka taka bu haldeyim ☺️ Yorumla heillll +1 yıl Bende 30 yaşındayım arayışta değilim denk gelirse kavrıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 iyiymiş Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sanırım öyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Kaç yaşına gelmişsin yaşın geçmiş artı kartlaşmışsın bu saten sonra zor ta Yorumla Soran +1 yıl Direkt kafama sıksaydın daha 30 a kadar yolu var diye düşünüyorum Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl 30 mu biraz imkansız ama sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Saç ektirdiğimde sanki sorun ortadan kalkar cjjffjfj Yorumla