evet arkadaşlar ii akşamlar
engelli olmayan bir insan engelli bir insanı sevebilirmi ?
engelli olmayan bir insan engelli bir insanı sevebilirmi ?
Metrobüs durağında bir kız görmüştüm , Allahım yok böyle bir güzellik , çıtı pıtı bişe ve seçici olan benim resmen dibim düştü , büyüleyici bir güzelliği vardı , anlatılmaz yaşanırın tanımıydı ve kızın elinde baston vardı , çünkü kız kör dü : '( belkide ne kadar güzel olduğunu hiç görmemişti
İşte o kızla terddütsüz evlenirdim ve sabahlara kadar yılmadan ne kadar güzel olduğunu anlatırdım .
Çok zor ama ımkansız degıl bakınız : Başka dilde aşk.
Evet sevebilir biz 10. yılımızdayız.
Arkadaşlar önemli olan engeli olup olmaması değil ki burada önemli olan itaaat kanaat sadakat... Hem birisine aşık olurken dış görünüşe göre mi aşık olunuyor!
neden sevmesinki
sevebilr
herkesin buna hakkı var engelli diye onların hakkı yokmu
onlarda bizler gibi küçük engelleri dışında
Cevap
2Cevap
Engelli insanlarında kalbi vardır insanları engelli engelsiz diye ayırmak çok yanlış hepimiz potansiyel engelliyiz, dışarı çıktığında bir arabanın sana çarpması ihtimalini düşündün mü hiç?
Neyse
Alın bunu burdan..
Engelli birini sevmek neden sorun olsun ki..
Eli yoksa eli olursun. .
Bacağı yoksa bacağı olursun. .
Sen yeter ki SEV.. hic engel değil..
neden sevmesinki onun saf ve temiz kalbi kimde var ..eğer böyle bir durum varsa allah ona öyle bir hediye nasip etmişki herkes imrenmeli bnce.
neden olmasın eger yüregı güzel bir insansa bir önemı yok çünkü ask engel tanımaz
eğer o kişiyi alabilecek kadar büyük kalbi varsa neden sevmesin
Evet sevebilir tabiki kaç tane örnegini gördük bunu hayatımızdaa.
Arkadaslar bence insanlari boyle ayirmamaliyiz sonucta bizde o durumda olabilirdik insan insandir herkes birbirini sevebilir
Belki de bana en güzel eş odur. Bilemezsin...
neden sevemesin aralarında bir fark yok ki
tabikide sevebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar