Arkadaşlar ben 22 yaşındayım sevgilimse 31 yaşında. Benimle beraber olmadan önce baya çapkın bir adamdı zaten ilişki başlamadan önce aynı arkadaş ortamındandık o yüzden çapkın olduğunu biliyorum.İlişkimiz daha çok yeni 3 ay oldu. Size bu adam durulmuş mudur ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızların mideleri cok fazla kızlar sevgili olan ya da ne halt yediyse yapan erkekle sevgili olup bu tip sorular soracak kadar güclü mü?
Nasıl bir mide var da o kadar kızla birlikte olan bir erkegi seciyorsun anlamıyorum?
Ondan sonra da erkek birlikte olunca nasıl milli olur? kız birlikte olunca nasıl o..pu olur diyorsunuz.
bir ilgincsiniz. O kadar kızla beraber olan bir erkekle devam mı edeceksin? senden sıkılınca ne yapacak? aldatma yoluna gidecek.
Erkek de kız da evlenecegi kişiye karsı sorumludur. önüne gelenle olmamalı
Evet nereden bileceksin karsındakinin gercekten de sevdigini, güvenilir oldugunu diyeceksin degil mi? bu durumda da cevre, akıl , mantık devreye girmeli.19 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyorsun ya bekaretini evlenmeden veren kızlara öyle bir şey mi dedim ben ?
Cevap sahibi+1 yılanlamadın mı hala ?
dedim ki sana sevgilin o kadar kızla birlikte olmuş onun capkın oldugunu sen söylemedin mi?
capkınlık nedir? bircokkızla birliktelik . capkının ne oldugunu biliyorsun umarım ? sen dedin
bircok kızla birlikte olan erkegi nasıl miden kaldırıyor dedim. anlamadın mı hala?
Soran+1 yılKimseyi geçmişiyle yargılamam insanlar durulabilir. Ben de sizlere sordum farklı insanlardan duymak istedim.
Cevap sahibi+1 yılok söyle söyleyeyim o zaman. 1 sene seni sever aşık olur. 13ncu ayda başkasını bulur. capkınlıgın sonu yok. yorumum bu. iyi sanslar
Cünkü bu tipte her kadınla olan birinin ki buna kibarca capkın deniliyor . kesinlikle evlense bile aldatabilecegi şüphesiyle yaşamak zor olacaktır.
Soran+1 yılofff bir yandan haklsıın
Cevap sahibi+1 yılincitmek icin söylemedim sadece bazı seyleri iyi görmek lazım aptal aşık rollerinden cok.
dikkat et yaş olayını söylemedim bile sana. yaşın bir önemi yok. 15 yaşa kadar fark kurtarır sonraki zaten belirsiz. asdece zengin olanlar yani adam 45-50 kız 19-20 evlenenler var. artistler yani. onlara serbest. digerlerine yasak nasıl birşey anlamadım. neyse.
Sadece gözünü iyi acmalısın.
Soran+1 yılof neden benimle birlikte o zmaan isediğini anında alabileceği kızlar varken neden benimle birlikte
Cevap sahibi+1 yılzaten her birlikte oldugu kız bu soruyu sormustur emin ol.
neden benimle diye.
bir arkadaş durak olarak yazmış seni ya. işte sen duraksın belki de. ama kısmet işi. şans
Soran+1 yılumarım son durak ben olurum
En İyi Cevaplar
+1 yılYaş farkınız çok fazla. Bu tarz evliliklerde sorun yaşayan bir çok çift gördüm. Özellikle eğitim ve yetişme tarzı farkı varsa.
Muhtemelen üniversite öğrencisi veya mezunusun. Onun eğitimi muhtemelen senin kadar yoktur ve ileride sorun olma ihtimali var
Çapkınlık varsa durulma ihtimali zayıftır her zaman. Ama siz onu ikna eder ve kendinize bağlarsanız o da hayat tarzını değiştirirse o ayrı bir mesele. Ama hayat tarzı aynen devam ettiği sürece çapkınlıktan vazgeçmesini beklemem en hafif tabir ile saflıktır.
Yine de durulup durulmadığını anlayabilecek olan sensin.
Allah gönlünüze göre versin inşallah umduğun gibi olur..15 Yorumla
Soran+1 yılben üni öğrencisyim o da üni mezunu çalışıyor. 3 aydır birlikteyiz ve asla cinsellikle ilgili bir şey olmadı konusu bile açılmadı. peki neden benimle birlikte ?
- +1 yıl
Cinsellikten bahsetmedim diye hatırlıyorum... Sadece varsayım bizimki. Geleceği bilme ihtimalimiz var mı ?
Neden seninle birlikte olduğunu Allah bilir.
Yazdıklarımı bir daha oku biraz dikkatli ol yeter...
Soran+1 yılof çok sağol
- +1 yıl
of rica ederim..
Soran+1 yıl:)
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılmadem onu önceden tanıyorsun bun senin bilmen gerekir. seninle çıktıktan sonra tavırlarında herhangi bir değişiklik oldu mu veya sana karşı diğer kızlardan farklı bir yaklaşımı oldu mu?
çapkın erkekler ikiye ayrılır bence. biri kişilik sorunları nedeniyle sürekli arayış içinde olanlar diğeri de sosyal, düzgün kişilikli ama aradığı kişiyi henüz bulamamış olanlar. Durulur dediklerin bu ikincisi oluyor bence. Yoksa kişilik sorunu olanlar kaç yaşına gelirse gelsin değişmiyor.
Seninle ilşkisine, davranışlarına bakarak anlayabilirsin. Seninle birlikte olduktan sonra hayatı nasıl değişti, bunu incele bence.111 Yorumla
Soran+1 yılya nasıl anlatsam bu çocuk tüm sevgilileriyle düzenli cinsel birliktelik yaşayan biriydi. biz 3 aydır birlikteyiz ve daha yeni öpüştük. çok farklısın diyor diğerlerinden. sürekli iltifat ediyor. benimle iken yüzü hep gülüyor. asla cinsellikle ilgili bir konu geçmedi aramızda konusunu bile açmadı
- +1 yıl
düzenli cinsel hayatı olan bir erkek için 3 ay çok uzun bir süre. bu sana bakışının farklı olduğunu gösterir. ama dikkat et bir başka kadın olmasın hayatında. eğer sadece seninleyse ve bu kadar düşünceli ve sabırlı davranıyorsa çok güzel :)
Soran+1 yılayy umarım dediğin gibidir ya :) sağol
- +1 yıl
rica ederim. o yaştaki bir erkeğin kadınlarla cinsel ilişkisi olması çok normal. olmaması anormal zaten bence :) önemli olan şimdi seninle nasıl bir birlikteliği olduğu. öncesini çok kafana takma, önceden çapkınlık yapmayan erkek de hiç yapmaz diye bişey yok. aslında hepsinde dikkatli olmak gerek :)
Soran+1 yılkesinlikle haklısın. ama insan şüpheye düşüyor. 30 lu yaşlarından sonra bilirsin erkekler farklı arayışlar için kendinden küçük kızları tercih eder ben de bundan şüpheleniyorum
- +1 yıl
bence o da pek doğru değil :) 30'undan sonra küçükleri tercih eder diye bir şey yok. erkekler doğal olarak daha genç ve güzel kızları ister. 20 yaşındayken de 20 yaşındaki kızdan hoşlanır, 30'unda da yine 20 yaşındaki kızdan, 40'ında da yine 20 yaşındaki kızdan :) ama yaş ilerleyince tabi ki cinselliğe daha fazla önem veriyorlar.
Soran+1 yılçok doğru :) o zaman benimle sırf genç olduğum için birlikte
- +1 yıl
bu kötü bir şey mi sence? genç olman demek daha güzel olman demek, bu açıdan daha güzel bir kızı seçmesi çok normal :) genç ve güzelsin diye seninle olmak istiyorsa çok normal ve sağlıklı bir erkektir :)
Soran+1 yılof ama amacı farklı mı diye korkuyorm :))
- +1 yıl
farklı dediğin ne olabilir ki? sadece cinsellik diyorsan bence bu kadar süre beklemezdi. o yaşta, hem de daha önce ilişkileir olmuş birinin senden cinsellik beklentisi olması normal. ama önemli olan sana saygı duyup duymadığı ve bencil olup olmadığı. bence sadece cinselliğe odaklanıp ilişkine zarar verme. genel olarak kişiliğine bak, seni rahatsız eden bir davranışı olursa söylesin.
- +1 yıl
Sonunda, söylesin değil de söylersin olacaktı :).
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kişilik özelliğini değiştiremezsin bence.Hele de o kişi 31 yaşındaysa. :) Zaten değişmesini istiyorsan neden sevgili oluyorsun ki?
Ama o kişi sadıksa, seni gerçek sevmişse, çapkınlık yapar belki, yani kızlara bakar, kızlarla sohbet eder falan ama seni aldatmaz.Yani başkasıyla cinsel ya da duygusal birliktelik yaşamaz.11 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirmek istemiyorum ki sadece korkuyorum :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılGelecekte kimin ne ile karşılaşacağı belli olmaz. Sevgilinle evlenirsin 5 sene sonra sen başka birisine aşık olabilirsin. Bu eşin için de geçerli. Bu nedenle böyle şeyler düşünmek insanı huzursuz ve mutsuz eder.Her zaman derim, insan"AN"ı yaşar. Sana sevgilinle mutluluklar dilerim.
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Olumsuz şeyler düşünüp moralini hiç bozma canım..
Soran+1 yılayy sağol
+1 yılbence çok çapkın bir adam yaşda 31 miş az mola vermiş sen bir duraksın dinlendikten sonra piyasaya açılacak ama sana bir dost tavsiyesi yaş farkı çok sen önce davran ve onu bırak ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılkendisi de diyor zaten sen çevremdeki diğer kızlardan çok farklısın diye. ağzı iyi laf yapıyor :)
- +1 yıl
sana bir erkek sırrı hoşlandığımız her kıza buna deriz ;) , sevdiğimiz her kıza sana yar dedik ötesimi var veya seviyoz ki burdayız kızım deriz ;)
Soran+1 yılgerçekten dediğini nasıl anlarım :)
- +1 yıl
SADECE ZAMANLA
+1 yılDurulmaz. Bir de zaten onun öyle olduğunu bilerek sevgili olmuşsun. Daha rahat davranabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yılof :(
- +1 yıl
Surat asma sana sırılsıklam aşıksa 1-2 yıl gözü dışarda olmaz.
Soran+1 yıl1-2 yıl sonra sonuç hüsran mı olacak yani
- +1 yıl
Adam bir kere çeşitliliğe alışmış. Hani sevip aşık olup bir iki ilişki geçirse tamam da, çapkın ve diğer tadların farkında ise bir müddet sonra sen onu kesmezin. Sana çok aşık olacak ve hiçbir sınırın olmayacak, ya da eksikleri dışardan halleder. Ama tabi umut kesilmez. Belki yorulmuştur, düzgün bir ilişki isteyebilir. Ama diğer kadınlarla olan diyaloğu sürerse bir gün biri birşeyler içmeye çağırırsa boş geçeceğiniz sanmam. Açıkçası hislerin ne diyorsa doğrudur.
Soran+1 yılof doğru söze ne denir. kafam allak bullak. ayrılsam mı.
- +1 yıl
Mutluysan ayrılma, güvenmiyorsan ayrıl. Güven olmadan huzur olmaz. Ama ben güveniyorum bana yapmaz diyorsan bunu en iyi sen bilirsin. Biz sonuçta görmediğimiz kişilerin hareketlerini mantığa uygun değerlendirebiliriz. Doğrusunu yine sen bilirsin. Şahsen pek parlak görmüyorum.
Soran+1 yılanlıyorum teşekkürler..
- +1 yıl
rica ederim.
çapkın erkek durulmaz işini bilen hatun onu uslandırır.
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl nasıl nasıl
Soran+1 yılben o muyum acaba :)
Soran+1 yıl:(
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıleee sen çapkın olduğunu bile bile neden beraber oluyorsunki _?
çapkın adam durulmazz12 Yorumla
Soran+1 yılofff
- +1 yıl
ne offf offfneeE?_
can çıkmadan huy çıkmaz.Çapkın erkek 5 yaşındada çapkındır 50 yaşındada
113 Yorumla
Soran+1 yılyaaa
Soran+1 yılof peki benimle neden birlikte
Soran+1 yılhiç cıvık bir hareketi olmadı şu ana kadar
Soran+1 yılo fırsatı asla vermem ben eline
Soran+1 yılanlar bence. çok uyanık biri
Soran+1 yılof denemekte fayda var
Soran+1 yılvar ama çok samimi olduğum ve güvene bileceğim arkadaşım yok
+1 yılseni seviyorsa sevdiğine inanıyorsan zorlama bence. sonuçta biriyle çıkarken çapkınlık yapmamış yalnızken yapmış. bu da normal.
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun. çok sağol
- +1 yıl
kendimden biliyorum biriyle çıkmadığımda alayına yazıyordum. biriyle çıktığımda ise gözüm başkasını görmüyordu. o yüzden sen onu mutlu ediyorsan o da seni mutlu ediyorsa gerisini takma. hem artık bıkmıştır yaşı baya var. biraz dinlenmek istiyordur.
Soran+1 yılayy umarım..
+1 yılbende öyleydim ama bir gün karşıma biri çıktı 5 sene sürdü kız arkadasım bile olmadı o kıskanmasın diye.. ne kadar salakmısım diorum şimdi kendi kendime keşke hiç değişmeseymişim ..
06 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin
- +1 yıl
ortamı olan bendim çevresi olan bendim çok saf çok temiz bir kızı sevdim herşeyi bıraktım onun için acıdım.. acıncak duruma düştüm onun sayesinde ... neyse yaşı 31 olmuş bence düzelir artık evlenme zamanı gelmiş :)
Soran+1 yılüzüldüm cidden. aldattı mı seni ?
o zaman beni evlenilecek kız olarak gördüğü için mi benimle ?- +1 yıl
aldattı diiyebiliriz :D valla bilmiyorum ben 29 yaşındayım şuanda kafamda evlilik var yani hayatıma girecek kişiyle en fazla bir yıl geçirip evlenmek istiyorum.. eskiden böyle değildi .. yaş geldi artık :) benim düşüncem böyle senin sevgilinin düşüncesi ne olur bilmiyorum
Soran+1 yılumarım karşına isediğin gibi bir kız çıkar. umarım benim ki de senin gibi düşünüyordur
- +1 yıl
umarım :) gönlünce olur inş herşey
bu kişilik meselesi.
hiç belli olmaz
kimisi durulur, kimisi durulmaz.
kimisi duruldu sanarsın, saman altından götürür :D10 Yorumla
+1 yıldaha çok erken, hormonları durulunca durulur o da. tabi sana da bagli bu durum.
15 Yorumla
Soran+1 yılama yaşı küçük sayılmaz ki
- +1 yıl
yaşla alakalı değil, hormonlarla ve kişilikle alakali birsey, sen elinden geleni yapacaksin gerisi ona kalmis
Soran+1 yılilişkiye mi girmeliyim yani onunla
- +1 yıl
bu konuda karar senin ama sevgili olmanın anlami ne, ya seviseceksiniz ya da evleneceksiniz ve seviseceksiniz baska türlüsü var mi?
Soran+1 yıliki ucu bilmem neli değnek durumundayım
canım bunu sadece sen anlayabilirsin bence sonuçta onu sen tanıyorsun sen görüyorsun hareketlerini sana söyledigi sözleri sen duyuyorsun yapmacık sıcak degilse bil ki egleniyor ...
11 Yorumla
Soran+1 yılbir açığını yakalamadım gerçi..
7sinde neyse 70inde de aynıdır bu yüzden seni aldatıyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden benimle birlikte o zaman
+1 yılBen 36 yaşındayım ama durulmadım hala :) Hatta en aktif dönemimdeyim diyebilirim çapkınlıkta.
019 Yorumla
Soran+1 yılof :(
- +1 yıl
Onunla cinsellik yaşamadığın sürece o sana ait olmayacaktır bunu bilesin tatlım :)
Soran+1 yılkendi işini kendi görsün olmaz mı :)
- +1 yıl
Görür zaten ama başka kızlarla :) O zaman buna katlanacaksın. Seninle gezip eğlenecek onlarla yatağa girip sevişecek. Adama da hak ver 31 yaşında mast. mı yapsın sürekli :)
Soran+1 yıloff :( yapmaz mı peki ? ne var yapıversin yaa :)
- +1 yıl
Sen onu rahatlatsan daha iyi değilmi. Aranızdaki bağ daha da kuvvetlenir. En azından seni okşamasına öpmesine oral yapmasına müsaade et. Bunlar da yeter ona illa ilişkiye girmek zorunda değilsinki.
Soran+1 yılben bakireyim. tamam bekaretini boz demiyorsun da bunları yaptıktan sonra bekaretin ne anlamı kalır ?
- +1 yıl
Haklısın ama evlenene kadar nasıl beklesin adam. 31 yaşında diyorsun.
Soran+1 yılhaklısın. kafam çok karışık off ama 3 aydır bana böyle şeylerin konusunu hiç açmadı
- +1 yıl
Daha çok yeniymiş ilişkiniz onu iyice tanı derim. Bu tür şeyler için çok erken zaten. Ben ilişkiniz uzun süredir var diye düşünmüştüm.
Soran+1 yılyok çok yeni daha. ama çapkın bir erkek benim gibi birini neden tercih eder anlamıyorum ki
- +1 yıl
Kendinden yaşça küçük saf ve temiz bir kızla beraber olmak istemesi iyi niyetlidir bence. Seni evlenebileceği bir kız olarak görüyordur. Sen onu mutlu ettiğin sürece de senden başkasını düşünmeyecektir tatlım. Ama ileride ne olur bilemem.
Soran+1 yılgerçekten öyle mi düşünüyordur ya. of umarım öyledirr
- +1 yıl
Bunu zamanla kendin hissedeceksin canım. Ama şunu bilki bir süre sonra seni öpmeyi dokunup okşamayı isteyecektir. Bunlara müsaade etmediğin taktirde ilişkinizde sorunlar yaşarsınız. Ama sende ona tam olarak güvenmeden bunları yapma.
Soran+1 yıldoğru zamanı beklemek gerek yani
- +1 yıl
Evet onun doğru insan olduğuna inandığın zaman onunla yakınlaşmaktan çekinme bence. Eğer onunla birşeyler yaşayıp ta sonra ilişkiniz biterse çok etkilenirsin ve mutsuz olursun. Bu nedenle acele etme eğer o acele ederse de temkinli ol. İlişkiniz çok yeni birbirinizi tanımak için.
Soran+1 yılhaklısın bence de erken. çok sağolll
- +1 yıl
Rica ederim canım. Herşey gönlünce olsun. sevgilinle sana mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yılçok sağoll
+1 yılseninle de ilişki yaşadığına göre daha durulmamıştır.
18 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik geçmedi aramızda daha bir hafta önce yeni öpüştük 3 aydır birlikteyiz
- +1 yıl
öpüşme her kapıyı açar. yani durulmadı.
Soran+1 yılama asla ısrarcı olmadı elimi bile 3 hafta sonra tuttu
- +1 yıl
demekki oyunu süper oynuyor.
Soran+1 yılağzıda iyi laf yapıyor yalan yok valla
- +1 yıl
seni hiç konuşmayla tahrik etti mi niyer?
Soran+1 yılyo etmedi öyle bir konuşma geçmedi aramızda. ya işte sen çok farklısın sen çok zekisin vs vs
- +1 yıl
hadi hayırlısı.
7 sinde neyse 70 indede odur ..düzelticem diye boşuna vakti kaybetme!
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :(
Walla durulanı gördüm kendimde :))
tabi çok sıkı aşık olması lazım013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl oldu :)
Soran+1 yılay umarım o da öyledir :)
Soran+1 yılevet öyle yapıyor valla :)
Soran+1 yıl2. aşama ? :)
Soran+1 yılhee nasıl engellerim bu hissi
Soran+1 yılhe arada bir kezbanlık yapayım o zaman :)
Soran+1 yıltamam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş farkı yüzünden bu ilişki çok gitmez
sürekli bebekle uğraşıyosun!01 Yorumla
Soran+1 yılbebek derken ? ben ondan daha olgun davranıyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapkın herzaman çapkındır içinde var adamın durduramasın
15 Yorumla
Soran+1 yıloff :(
Cevap sahibi+1 yılevli ve çapkın arkadaşlarım var ,bunlar üni zamanında çok kız götürmüş kişiler şuan bile elerinden telefon düşmüyor
Soran+1 yılyapma bunu yaa :(
Cevap sahibi+1 yılçevremdeki kişilerden örnek verdim ben,ama sen onu çaktırmadan gözlemleye bilirsin etrafındaki başka kızlara nasıl bakıyor onlarla diologları nasıl bizden iyi tanıyosun azçok belkide vazgeçmiştir konrolü kaybetme derim
Soran+1 yılbakışlardan yakalarım gerçi. ama bir açığını yakalamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden bu yaşadığın yerden mi ? okuduğun şehirden mi ?
06 Yorumla
Soran+1 yılevet istanbul
Cevap sahibi+1 yılne İstanbul yaşadığın yerden mi ?okuduğun şehirden mi 2 si de aynı mı yoksa
Soran+1 yılevet ikimizde aynı
Cevap sahibi+1 yılbulamadın mı yaşına yakın birini ortamından . sen bilirsin hayat senin
Soran+1 yılkarşına kimin çıkacağı belli olmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılmutluysan devam et .
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgeçmez
01 Yorumla
seni gerçekten sevdiyse durur :)
11 Yorumla
Soran+1 yıle ağzı iyi laf yapıyor adamın bir de ben den daha tecrübeli daha büyük ayrımını nasıl yapıcam ya
+1 yıl9 yaş
farkı sorun olmaz:DDDDDDDD11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılkişilikler değişmiyor.
11 Yorumla
+1 yıldoğru kişiyi bulduğu zaman o fırtına durulur...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılkendini avut durulmustüur diye...
016 Yorumla
Soran+1 yılofff
- +1 yıl
bile bile yapıyorsun biraz çapkınlık yapıyormu gözüyle bak çok acığını yakalarsın eminim.
Soran+1 yılbir açığını yakalamadım ama
- +1 yıl
dikkatlidir o zaman...
Soran+1 yıloff benim gibi biriyle neden birlikte o zaman
- +1 yıl
senden öncekilerle nasıl beraberdi ve çapkındı onu bir düsün.
Soran+1 yıldiğer ilişkilerinde düzenli cinsel birlikteliği vardı
- +1 yıl
sende ciddimi yani
Soran+1 yılöyle gibi görünüyor. 3 ay oldu daha yeni öpüştük beni hiçbir şey için zorlamıyor elimi bile 3 hafta sonra tuttu. cinsellikten konu hiç açılmadı
- +1 yıl
bir gün amacına ulasırsa hiç sasırmam.
Soran+1 yılo amacı ben ona kazandırmam asla
- +1 yıl
görünüs ve gidisat öyle değil ama bak üç hafta sonra tutmus ve yeni öpüşmeye baslamıssın baslamıs sonuçta farkına bile varamazsın
Soran+1 yılo da doğru
- +1 yıl
ya anlamıyom çapkındı nelre yapardı duiyon o tuzağa sen düsüyon
Soran+1 yılama 3 ay az bir süre değil ki sabremezdi
- +1 yıl
yapmadığını nerden biliyorsunki..
+1 yıluzaklaş :D evlenincede yapabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılya hayır :(
Doğru kişiysen durur bence.
00 YorumlaÖyle erkeklerden herşey beklenir
01 Yorumla
Soran+1 yıloff ama neden benim gibi biriyle birlikte olsun ki amacı farklıysa
ya nezaman duru bilmem ama yaş farkı cok değil mi
013 Yorumla
Soran+1 yılama anlaşıyorum bir sorun olmuyor
Soran+1 yılya kendisi de diyor sen tanıdığım diğer kızlardan çok farklısın falan diye. inanmak istiyorum ama...
Soran+1 yılbiliyorum :)
Soran+1 yılyok öyle davranmıyorum. yani 3 ay sonra öpüştük elimi bile 2-3 hafta sonra tuttu. yanlış bir hareketini de görmedim
Soran+1 yılama ısrarcı değil. yani anlayışla karşılıyor
Soran+1 yılçapkın bir erkek için 3 ay uzun bir süre değil mi ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek aşkı ve sevgiyi bulmuşsa herşey biter...
25 Yorumla
Soran+1 yılumarımm
Cevap sahibi+1 yılBiter biter emin olun, ama mutsuz olduğu ve kendi içinde çöküntü yaşadığı zaman teselliyi dışarıda arama eğilimi olabilir.
Soran+1 yılşu an mutlu :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) O zaman sorun yok, mutluluğunuz daimi, herşey gönlünüzce olsun İnşallah...
Soran+1 yılçok sağol :)
+1 yılBir erkek çapkınsa kolay kolay durulmaz...
01 Yorumla
+1 yılarkadaşa ayağına hacışakir fiyatına gidersin .
017 Yorumla
Soran+1 yılyaaa :(
- +1 yıl
ne yası sen öğrencimisin
Soran+1 yılevet üni 3. sınıf. o çalışıyor ama
- +1 yıl
tamam işte tam seni kestirmiş gözüne faydalanacak senden . daha önce yaptın mı cinsel birliktelik . o adam seni almaz kafanı kullan
Soran+1 yılhayır bakireyim öpüşme dışında bir şey yaşamadım kimseyle o da biliyor bunu
- +1 yıl
ekle beni adam gibi konuşalım işin bitince silersin tekrar
Soran+1 yılburdan yaz :)
- +1 yıl
neden ? benden zarar gelmez asıl tehlikeli olan şuan yanındaki . sen yardımdanda anlamıyorsun yazık tamam ne halin varsa gör
Soran+1 yılay niye kızdın şimdi ben o yüzden demedim ki sadece beni tanımanı istemiyorum
- +1 yıl
tanısam ne olacak hanımefendi resmini yazıcıdan çıkartıp seni köşe bucak arayacak değilim . sen aşık mısın onu söyle bana
Soran+1 yılaşığım
- +1 yıl
kime aşıksın 31 liğe mi ? yoksa başkasına mı ?
Soran+1 yıl31 liğe :)
- +1 yıl
sen adam olmazsın .
Soran+1 yıl:( neden
- +1 yıl
kendine sor
- +1 yıl
iyi günler
+1 yıl30'dan sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bu sınırı geçmiş :)
- +1 yıl
ama her zaman durulmuyorlar ben endimden pay biçtim
durulmaaazz...
11 Yorumla
Soran+1 yılama yaşı aldı başını gidiyor :)
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası