En yakın arkadaşlarımla kavgalıyım. ACİL YARDIMINIZ GEREKLİ !

Ben 11. sınıf öğrencisi bir kızım, iki senelik arkadaşlarım ve bu sene yeni gelen iki kız arkadaşımla küstüm. Beni çok yanlış anladılar. Ben çok dobra içi dışı bir bir kızım. En yakınıma içimizden bir kızın bana olan tavırlarını sevemediğimi söylemiştim. Tabi bu sırada 2-3 aylık zaman diliminde bunların erkeklerin peşinden koşmasını yanlışlarını falan ben yüzlerine söylerdim hep. Başkaları hakkında yaptıkları dedikoduları da hep gizlerdim. İçimde onlara karşı hiç kötülük yoktu her sırrımı da paylaşırdım fakat okulların kapanacağı zaman bir kavgaya tutuştuk. Bana hakaretler ettiler sen içimizde sinsiydin hep birilerinin arkasından konuştun sevgililerimzi kötüledin hep kendini öne çıkardın bizimde arkamızdan konuştun hep bencillik yaptın vs vs gibi çocukça şeyler yazdılar. Benim hayatıma resmen karıştılar kişiliğimi sorguladılar. Zaten onlarla arkadaşlığı kesmeyi düşünüyorum çünkü hiç bana uygun ortam değildi erkek delisi kültürsüz kız takımı, içlerinde çalışkan ve zeki olan benim hep mantıklı hareket eder onları da bu şekilde yönlendirirdim. Hareketlerim zorlarına gitmiş ve yaptığım her şeyi yanlış yere çekmişler bana hesap sordular neyse. 2 aydır da konuşmuyoruz. Onlara çok alıştım tabii şimdi okul açıldığında bana cehennem gibi gelecek korkusuyl ve huzursuzluğuyla yaşıyorum. Onlardan rica ettim çocukça dalaşmalar içinde olmayalım diye ama içimdeki huzursuzluğu atamıyorum. Kıskançlık mı korku mu özlem mi endişe mi bilemiyorum biraz yardım edip fikir verirseniz daha iyi olurum umarım lütfen yardım edin :)
En yakın arkadaşlarımla kavgalıyım. ACİL YARDIMINIZ GEREKLİ !