Ufak tefek hediyelerim oluyor tabi. örneğin kendime kitap ayracı alırken ona da alıyorum Atatürk imzası olanlarından. çocukluk fotoğraflarımı vs veriyorum cüzdanına koyuyor. mesela şimdi örgü örmeyi öğreniyorum kışa sevgilime kendi ellerimle atkı öreceğim üşümesin :) manevi değeri açısından kendim örmek istedim tabii neye benzer bilemiyorum ama doğum günü yaklaşıyor çok daha güzel şeyler almak gerek. koyu bir Fenerbahçeli acaba fenerium dan ona alışveriş mi yapsam ? fikir verin lütfen beyler doğum gününüzde nasıl bir hediye isterdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılfenerbahçe'nin yeni sezon formaları leş gibi olsa da beyaz forma doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir.
ana fikir: kendini 2 renge adamış bir sevgiliye verilecek en güzel maddi hediye o renklere ait takımın ürünleridir, net.00 Yorumla
+1 yılEl emeği olan bir şey çok hoşuma giderdi
03 Yorumla- +1 yıl
ama o el emeği atkı sıradan bir hediye olacak doğum gününe başka şeyler satın almak istiyorum
- +1 yıl
El emeğini milyarlara değişmem ben hele ki sevdiğim kadındansa
- +1 yıl
o da atkı örcem dediğimde benzer bir tepki vermişti :)
+1 yılerkek arkadaşım 23 yaşında ve bende hediye almak istiyorum. bulursan güzel bir hediye banada söylermisiin :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
ya kendı ellerinle yaptıgın ne olsa bence hosuna gider sonucta ugrastıgın her an o aklındaydı diye düşünür öyle bişiyler ama ne biliym bişiy gelmedı aklıma
00 Yorumlabirr tne tisörtünü ver ve geceleri kokunla uymanın istediğim için bunu hediye deiyorum de ya da bir fener forması al gün boyu giyi ve ver:D yıkama da de:D
02 Yorumla- +1 yıl
ben ona zaten üzerine parfümümün sindiği bir şalımı vermiştim ki :D
Forma al forma. En güzeli. Saat maat demode oldu. Hele parfüm hiç alma. Git lisanlı ürün al bir tane, ömür boyu giysin.
01 Yorumla- +1 yıl
onda forma çok ama ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıl 2013 olmuş hala Fener forması alanlar var bırakın artık şu Feneri Fb yüzünden erken yaşlanırsınız
Yazık valla her sene ağla ağla zor bir durum
Sen en iyisi bir DROGBA forması al20 Yorumlafenerium kapalı ben gittim hiç bakma cenazeleri varmış yastalar
10 YorumlaTasma ^_^
Şakaaa hemen eksilemeyin feministler =_= Ayakkabı falan..01 Yorumla- +1 yıl
ben en iyisi toplu fenerium alışverişi yapıyım minnoşuma. bardak yastık forma anahtarlık vs hepsinden alıyım
arakdaşların dediği gibi forma al .. en ideali ve fiyat olarak uygun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılateşli bir öpücük başlangıç olarak fena olmaz
sonra biraz dokunuş
tatlı olarak da içinden ne gelirse07 Yorumla- +1 yıl
mal olduğunun farkındayım*ebilirsin
Cevap sahibi+1 yılbi gün analayacaksın bu yazdıklarımdan daha iyi bir hediye olmadığını ama bu kafayla gidersen o gün geldiğinde büyük ihtimalle bir umutsuz vaka olabilirsin
unutma hiçbir hediye benim tavsiye ettiklerimin yerini tutamaz
ben giderim ama senin bu düşüncelerle varacağın bir sonuç yok evde kalırsın bak
acı söyledim ama gerçekler bunlar
bye :P- +1 yıl
lan ağzımı bozdurma allahın abazası kimlerle muhatap oluyorum gelmiş ya allah da benim belamı versin ki düşük seviyeleri burda üyelik açarak muhatabıma alıyorum
Cevap sahibi+1 yılsana bir psikoloğa gitmeni öneririm durum vahim.
- +1 yıl
aynen canım durum vahim. allahın abazası lan senin gibilere sorsan eğlencelik adamlar ileriye dönük cok ciddi şeyler yaşama kabiliyetine sahip olmayan cibilliyetsizler ne anlar zaten beni. benim 1 sene 1 aydır ilişkim var çok düzgün bir adam dediklerin elbette olacak ama evlenince ve evlilik dışı böyle şeyler yaşanması onun da benim de kalitemizi düşürür biz asla sen ve türevlerine benzemiycek insanlarız bunu minik beynine sok ve kapa çeneni defol.
Cevap sahibi+1 yılgökhan özenden vah vah sana gelsin )) öalacaksan def de olurun zurna da :P
Cevap sahibi+1 yılçalacaksan diycektim yanlış olmuş :P
araba olsa bir ömür taparım panpa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolye al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem