+1 yılHediye miii çok severimm :) Hem hediye almaya hem de hediye vermeye bayılırım. 🤩 Hediyeleşmek bence mutluluk veren sihirli ve büyülü bir şeydir. 🎁 Bugün sizlere erkek sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri ve bayan sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır bunları anlatacağım. Hazırsanızz hediye fikirleri gelsinn 💃🏻
Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikirleri Sevgiliye doğum günü için hediye seçme aşaması hem çok zevkli hem de çok düşündürücü bir aşamadır. Sevgilinize hediye seçerken mutlaka kişisel zevklerine, ilgi alanlarına ve beğendiği şeylere bakmanız öneririm. Kişiselleştirilmiş hediyelere, deneyimlere ve iz bırakacak etkinliklere göz atabilirsiniz. Bir konser bileti, birlikte gideceğiz bir tatil veya kişiye özel yapılmış bir aksesuar sevgilinizin doğum gününü unutulmaz kılar ve çok mutlu eder.
Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri

Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri Biz kadınlar genel olarak zarif, şık, anısı olan ve kişiselleştirilmiş detaylarla ön plana çıkan hediyelere bayılırız. Ona özel işlemeli aksesuarlar, güzel kokan bir parfüm veya beğendiği tarzda bir kıyafet güzel hediyelerdir. Ben özellikle düşünülmüş, kafa yorulmuş hediyelere bayılırım. Ayrıca onun hobilerine veya ilgi alanlarına uygun hediye seçmek de çok anlamlı olabilir. Örneğin sevgiliniz kitap kurdu ise sevdiği yazarın imzalı bir romanını hediye edebilirsiniz.
Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri

Erkek Sevgiliye Hediye Fikirleri Erkekler sevgiliye doğum günü hediyesi seçmek bence kadına göre daha zordur. Çünkü kadın için birçok seçenek var ama erkek için çok fazla yok, bilmiyorum kadın olduğum için bana öyle geliyor olabilir. Neyse konumuza dönelim :) Erkekler teknolojik aletlere, spor ekipmanlarına bayılır. Özellikle pratik ve kullanışlı hediyeler onların seveceği hediyelerdir. Akıllı saat, zippo çakmak ya da özel anılarınızın olduğu bir hediye fikri de güzel olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
valla sana birşey diyimmi parfüm filan alma benım salak sevgilim aldı taa mayısta doğum gnümde aldı bugun olmış kullanmaya kıyamıyorum sana tavsiyem eğer kız hak edecek birisiyse altın kolyeler var ince islemeli 280 ve 300 arası bir kız için hep kullanacagı birşey paranı çöpe verme ya da git kendin begen bir elbise al yanında üç beş tane gül al de sana cok yakısacagını dusundum de al :)
20 Yorumla
+1 yılBen kolyeyi çok severim. Gümüş ya da altın olmasına gerek yok, takıcılarda çok hoş parlayan zarif kolyeler satılıyor. Eğer sevgilini çok pahalı şeylere alıştırmadıysan, şımartmadıysan, on-onbeş liralık o kolyeleri tavsiye ederim. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşıma alberto sego diye bir parfüm almıştım sonra bir baktım aynı markanın bayanini da o bana almış süperdi. Sonra çiçek spetinden çikolata ismi yazan. Birde yüzük aldık karsilikli
çoğu hediyenin maddi değerinden çok manevi değerine ve düşünülerek alınmasına önem verir. hediye dışında başka bir sürpriz de yapabilirsin bazıları da beraber vakit geçirmeyi önemser. bişey alacağım zaman şahsen hediyelik eşya satan alışveriş sitelerine göz atıyorum. bikaç kere kullandığım birdahasoyle. com var mesela adresi farklı şekillerde de yazılıyor www. birdahasöyle. com www.1dahasöyle. com
01 Yorumla- +1 yıl
şu da resimlerine örnek www.google.com.tr/search
Değişik ilginç hediyelik eşyalar alırken arasıra kullandığım bir site var hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler de var. Fikir edinmek için de işine yarayabilir Belki..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılGüzel bi süpriz olsun, is yerinden veya okuldan arabayla gelip alsin, ordan güzel bi yere yemek yemege götürsün.. mum isiginda falan :) sonra o yerde önce planlanmis bi pasta onu bekliyor olsun :P ve sonunda 1 gül ve hediyesi.. kolye olabilir, bileklik olabilir, yüzük olabilir :)
00 Yorumlakapali bi bayan oldugundan yuzuk iyi bi hediye olabilir..bence cogu kizlar surprizi hediyeye tercih eder.arkadasin yasadiklari bi seyle ilgili surpriz yapabilir.mesela bi araba kiralayip deniz kiyisinda kutlaya bilir dogum gununu..pasta alir, ona olan askini simdiye kadar soylemedigi bi tarzda anlatir..
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle..hiç beklemediği bir anda olmalı..
+1 yılKlasik hediyelerden hoşlanmazlar parfüm , çiçek vs. sıradan gelir değişik fikirler bulmalısın mesela sürprizler vs.
00 Yorumlaher erkeğe bunu derim gümüş kolye al.. neden bilmiyorum bana sevgilim gümüş kolye alsa çok sevinirim:D
10 Yorumlaparfüm alırsın beğenmezler , kıyafet alırsın olmaz , en iyisi alma bırak kalsın öyle . ama illa alacam ben diyorsan bir yüzük veya hoş bir kolye benim tercihimdir.
01 Yorumla
+1 yılBen kız arkadaşıma buradan hediye seçtim. Tavsiye ederim
sevgiliyehediyefikirleri. net10 YorumlaParfüm alabilirsin,Kolye bileklik yüzük falan da olabilir yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilini tanı, buna sen karar ver
30 Yorumlapapağan..
02 Yorumla- +1 yıl
papağan sevgisi bağışıklık sistemini güçlendirir.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer