kaybedince daha çok sevmek diye bir şey var mı?
bu durumda kaybetmeden önce daha mı az seviyoruz?
bu durumda kaybetmeden önce daha mı az seviyoruz?
Kaybedince degerin oluyor çünkü yoksun yoklugunda anlarsın bir insanın degerini varlıgında anlayamazsın çünkü varken zaten yanındadır yoklugunu hissetmezsin yanındayken yanımda oldugunda kıymetimi bilmezsin kıymetimi bildigin gün beni yanında bulamazsın diye bir söz var kolay kazanılan ve çok olan şeyin degeride olmaz ayrıca Leyla The Band bile demiş şarkıda "gitme kaybedince daha çok seveceksin" biliyorum hiç bir anlamı yok YOKLUGUNDA ...
https://www.youtube.com/watch?v=49Kh1mS4Fhsadını bile koydum, duygusal mazoşizm
kavuşamamaktan yazılan şiirler,şarkılar... ne kadar çoksa kavuştuğu için mutluluktan yazılan şeyler o kadar azdır
her insan kıyıda köşede kıvranmayı sever ama itiraf edemez.fiziksel acının aksine bu aslında herkese haz verir.ama işine gelmeyenler hemen duygusal sapkınlık,psikolojik bozukluk olarak adlandırır
az mı seviyoruz değil de ihtiyacın olan insanın yanında olmayışı kudurtuyor insanı önceki zamanlardan sevdiğinden,bağlandığından daha çok bağlanıyorsun,arıyorsun her şeyin olan insanı, ama tabi bir yararı oluyor mu olmuyor giden çoktan gitmiş oluyor...
evet var hatta sarkısı bile var :D
https://www.youtube.com/watch?v=49Kh1mS4Fhsinsan dogası ne yaparsın
bitirdin beni be kardeşim
Cevap
8Cevap
Bazi insanlarin yoklugu cok belli olur. Aliskanliklar vardir mesela; seni bir cok seye alistirmistir. Cok sevmeye,hep sevmeye,igilenmeye vs vs. Bunlar birden yok olunca bosluga dusuyor insan hic takmiyormus gibi gorunen eminim daha icten ice aci cekiyordur. En onemlisi canin olan insana yabanci gibi bakiyorsun dokunamiyorsun sarilamiyorsun bu insana en cok koyandir. Bu yuzden ayrilik cocuk oyuncagi degildir gercekten bitmesi icin gecerli sebepleri olmasi lazim ve mantikla hareket ediilmeli ama maalesef bunu yapamiyoruz hic birimiz...
AŞK dediğimiz şey şimdilerde bedava cinsellik için kurulmuş bir yalandan öteye geçemiyor. Önemsemezsen, Üzülmezsin. Giden gider hesabı düşün
İnsanlar elden gidince daha değerli olur bilirsin..
Kaybetmenin verdiği acı kimine özgürlük verir , kimine gerçekten acı verir ve sahip olma isteği basıncını artırır.
karnın tokken bilemezsin açlığı;)
Kaybetme korkusuyla daha çok seviyorsun.
Yenilen pehlivan gurese doymazmis.
evet var. çok saçma ama öyle
yokluğunda değeri daha da anlaşılıyor sadece
Kesinlikle var. Kendimden biliyorum.
Kaybetme korkusu olmalı.
hayır sadece daha az önemsiyoruz .
yok öyle bir dünya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar