arkadaşlar merak ediyorum karşılaştığınız en çapkın kişilerin meslek ağırlıkları nedir
Doktorlar
Kuaförler
Deniz subayları
Taksiciler
Diğeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canlı tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Otelde resepsiyonistlik yaptım uzun süre
Resepsiyonistler
Barmenler
Kadın kuaförleri
Pilotlar(otelin ortağıydı her geldiğinde farklı yabancı bir bayanla gelirdi)
Denizciler(Babam deniz astsubayıydı oradan biliyorum)
Kısacası kadınların bol olduğu yerle alakalı bu
türkiye'de bu konuda genel olarak kıtlık olduğundan kızlar yakışıklı paralı arabalı boyu uzun vs vs hepsi mükemmel olsun istiyorlar
ama kadınlarımızın çoğu da maalesef 90 60 90 selülitsiz çatlaksız yağsız eğitimli değiller bunu da kabul etmek lazım
hani dersiniz ya kadın çok çirkin ama erkek çok yakışıklı nasıl oluyor?
Kadınlarımızın çoğu annesinin dizinin dibinde evinde, kapalıysa zaten sosyal yaşamı kapalı bayanlarla beraber geçiyor genelde
arkadaşlık sosyal hayat eskisi gibi değil çoğu internet başında
Merkezi Kanada'da olan ve evlilik dışı ilişki yaşamak isteyenlerin 'partnerlerini aldatmasına yardımcı olan' (!) AshleyMadison.com sitesi "en çapkın" meslekleri belirledi.
11 bin 453 erkek üzerinde yapılan ankete göre 40'lı yaşlarında, 10 yıldır evli ve 2 çocuklu erkekler eşlerini daha çok aldatmaya meyilli.
Çapkınlık liginde birinci sırada mühendisler yer alıyor. 2 bin 865 kişi üzerinde yapılan ankete göre ise 30'lu yaşlarında, 5 yıldır evli ve 1 çocuğu olan kadınlar da eşlerine ihanet ettiklerini itiraf ediyor.
mühendis olarak karsı cıkıyorum karıyla kızla ugrasak vakit olmuyor ki yaa .s .d
ya usta nerden paylaştın bu cevabı valla partnerlerimiz parçalıcak bizi :D
iş külfeti az , parası çok olan mesleklerdir. zaman boş cep dolu olursa işte o adamda tehlike vardır, ya da kadında. aslında kadınlar daha çok aldatır ama meydana çıkmaz. kadında para varsa dikkatli olun
İnanamıyorum ya ilk kez benim iddia ettiğimi söyleyen bir bayan görüyorum. Tamam artık ölsemde gam yemem :)) "" Kadınlar daha çok aldatır çünkü aldatma şansı kasının elindedir ve her şeyi çok gizli yapar.""
doktorlar.
Kı meslegı de cok uygun bunun ıcın, hıpokrat yemını falan hıkaye
Cevap
62Cevap
Taksici veya kuafördür bence onların işleri ötekilerine göre sakin ve biri müşteri ile konusuyor araba sürüyor diğeri saç kesiyor direkt temasda bulunuyor. Deniz subayları denizde geçio ztn hayatı kadını nerden görsün doktor desen işi basından askın zaten para mok gibi napsın kıcı kırık sandalı gemilerle meşguldür o para ile isterse beraber olur ztn.
çevreden gözlemlediğim kadarıyla birinci sırada doktorlar ikinci sırada askerler (subaylar) var. ancak akserlerinki tırt. yani parayla sevgili ediniyorlar. randevu evlerini iyi biliyorlar. doktorların piyasası iyi. kadınlar onlara bakarken tanrıya bakar gibi bakıyorlar. he! bir zamanlar benim mesleğim de piyasa yapmamda iyi fayda sağlamıştı. ben de mühendisim. ancak benim meslek 30 yaş üstü kadınlarda işe yarıyor. genç kızlar pek dönüp bakmıyor :)
Fotoğrafçılık. Ben kendim fotoğrafçıyım ordan biliyorum. O kadar çok kızla tanışma şansım oluyor ki bir bilseniz :) hemde güzel kızlar :) ki pahalı fotoğraf ekipmanları da bazı kızları çok çekiyor tabi ciddi olmayan sex amaçlı kızları :)
Erkeklerin içinde o bitmek tükenmek bilmeyen maymun iştahı olduğu sürece hepsi söz de çapkındır!
en çapkını bilmm ama üniforma giyenler kendini bşi sanıo :D
bir şey sanmıyor, onlar bir şey, kadınlar da öyle olduğuna inanıyor
sen doktorlukla bir ilgin var galiba ? doğrumu mesleğimden memnunum :) yazılımcıyım :)
2 sorudan beri doktorda doktor :) ya
Denizci koca hiç koca, şöför koca piç koca demişler
Kamyoncular + Denizciler + İş adamları böle müdür falan sekreteri olanlar :D
mühendisten mühendise fark var ama :D hangi bölümden bahsedior acaba jeologlar aldatmaz <3
Ahaha sari taksiciler cok capkin zorla bindiriyorlar
garsonluk helede benım gıbı kıbrısta ve ıyı bır oteldeysen :)
mühendis neden yok ki tamam kız az bölümde ama dışarda baya aktifizdir
Şıklara göre doktor ama pilotlarda barmenlerde çapkındır.
eksilede seni imam sansınlar :D
:)
deniz subayları diye diyorum doktorlarda hemşire var kuaförde kızlar var taksicide gece akan kadıanlar var bunlar varken deniz subayları elizabet :D
yazık allah sabır versin :D ama eve gelincede 8.8 lik deprem yapıverıyorlardır artık :D
Denizci--> cok gezdigi icin
Doktor--> sirf doktor oldugum icin her kadini tavlarim egosu
kesinlikle medikalciler yani tıbbi ilaç müessinler:)
Doktorlar kuaförler bence onlar insanların hertarını elleme yetkisi var isterse götürür tabi meslek ahlakına saygılı ise öyle şeyler yapmaz bence
Şunu söyleyebilirim bir bahriyeli olarak bahriyeli olmanın kızların üzerinde ayrı bir etkisi oluyor...
1.Doktorlar,2.Üniversite hocaları (karta kaçmış olanlar,ne öğrenci dinler ne çalışma arkadaşı) :D 3.Üst düzey yöneticiler.
cevab olarak yok ama bence turizmde calisanlar heryer kadin kiz dolu en capkini bennce onlar gerci capkin olmayan erkek yoktur gibime geliyor :)
taksiciler çok fena,gelen müşteri param yok bşka şekilde halledelim falan diyor ya da bardan diskodan içkili çıkan birini ayartmak kolay yani
barmen ve garsonluğun üstüne tanımam arkadaş. yediğin önünde yemediğin arkanda oluyor harbiden :D
Turizmin içinde olmayan bilmez :) Turizm kesinlikle
şıklar arasından doktor .ama normalde barmenler dansçılar fotoğrafçılar falan
kadın kıtılığ olmayan ve cebinde para bulunan veya mevkisi olanlar daha çapkın bence. Yada şu kişileri de ekleebiliriz. Serseriler.
Çapkın meslek gurubu diye bir şey yok, kişiliğe bağlı
Doktor ama plastik cerrah olanlar.bana hep çok çapkın geliyolar:D
mühendis olmadığı kesindir
hani çapkın olsak bile etrafta kadın yok
meslekle alakalı değilki bu, insanın karakteri ile alakalıdır
kadınlarda masör,avukat ve hostes .. erkeklerde ise hepsii :D
mühendisten mühendise fark var ama :D hangi bölümden bahsedior acaba jeologlar aldatmaz <3
tabi ki musluk tamircileri ve pizza teslimi yapan elemanlar...
Mesleğe Gerek Yok Kişilik Yeter Ama Genelde Parası olan :)
işsizler olabilir bak. Çünkü hiç işleri yok kadın kız peşinde koşmaktan başka ...
Karakterle ilgili meslekle degil ama doktorların işten fırsatı olcagını sanmam..
Subayların hepsi çapkın heralde denizci diye ayırmadım
her limanda bir sevgilileri var diyorsun yani hahah :D
her limanda ikide oluyor bazen (:
Meslekle olacak iş değildir bence ya hepsi çapkın olabilir
en çapkını bence jigolo grubu ne de olsa genci yaşlı alayına gidiolar :)
çapkın meslek yoktur, çapkın olan insan her meslekte çapkınlık yapabilir.. karakter meselesi
E- Sütçü
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
Doktor olaceksin bu devirde hemşireler sekreterler filan oh mis gibi:D:D
Denizci/Kaptan (abimden biliyorum)
Denizci - Pilot - Doktor - Polis - Leprezant -
taksiciler herhalde ama kişilikle alakalı sonuçta
Uçarsın şekerim.
TURİZMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
denizciler ve pilotlar diyorlar panpa
simitciler cok capkin cok
Zengin dayı yeğenliği...
Şahsen taksiciler çok yazıyor valla.
kesinlikle askerler , sonrada polisler,
Subaylar denmiş,ne alakaysa :))
şıklardan deniz subayları derim..
spor eğitmenleriii :))
pilotlar çok çapkın olur :) onu da ekleseydiniz
akıl hastanesindeki hemşire
sekreteri olan herhangi bir müdür-patron
Estetisyenler ve animatörler
turizmciler en çapkın olur kendi mesleğim...
Bence taksici olabilir :D
imamlar
hehehe:)))
Şakası bile kötü be :))
özellikle köylerdekiler:)
F-TIR TIRCILAR-MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ
kesinlikle kendi işi olan patronlar:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar