Sevgilim "sen bana aşık değilsin , sadece değer veriyorsun" diyor. Nasıl kanıtlayabilirim?

tam bir hafta sonra 1. yıldönümümüz olacak. 2 hafta sonra da doğum günü olacak. ufak tefek bir sinir hastalıgı tedavisi geçirdim. yani geçirdim gibi bişey. ve hemen hemen beni kızdırabilecek her şeye ve herkese sinirlenip hiç ağza alınmayacak küfürler edebiliyorum. anne babadan tutun kız arkadaşıma kadar. yaklasık 4-5 gün önce yine tartıstık yoktan yere , ben de "herkese böyle davranıyorum sana ait bir şey değil. yani tek sana böyle davranmıyorum" tarzında bişey demiştim. amacım onu herkesleştirmek değildi ama o öyle anladı. ve yaklasık 3-4 gündür soğuk davranıyır. bulusmayı kabul etmiyor. yumusayacağını ve yelkenleri suya indreceğini vs bunun gibi şeyleri söylüyor.ve bana bunu mesajla ispatlayacaksın diyor. yani ne bilim ufak tefek kavgalar vs vs hep oluyor. olur. bazı şeylerin farkına vardım. ve artık farkına varacak bir şey kalmadı. bundan sonra ya gidecek ya bitecek. yani sanırım öyle bilmiyorum. bir kıza asık oldugumu nasıl ispatlayabilrim ? ben ne ayrılmak istiyorum ne de böyle aramızın bozuk olmasını istiyorum. nasıl olacak bu ?
Sevgilim "sen bana aşık değilsin , sadece değer veriyorsun" diyor. Nasıl kanıtlayabilirim?