Hemen inkar edenler yandı... Jdj

Önce şunu söylemek istiyorum sevmediğim biriyle zaten sevgili olmam. Onunla birlikteysem onu mutlaka seviyorumdur ki eğer o bu cümleyi kurarsa bir daha yüzüne bile bakmam sen cevap diyorsun. Ne diyebilirim ki söyleyeceğini söylemiştir ve konu orda kapanacak, ilişkide öylece orda bitecek. Tek kelime bile etmeden ayrılırım.
Merhabalar 🎈 Bu soruya cevap vermeden önce; bende ona bu düşünceye nereden kapıldığını sorarım. Eğer benden yana bir sıkıntı varsa öyle olmadığını anlatırım. Ama öylesine durduk yere böyle bir cümle kuruyorsa cevap vermem. Bu zamana kadar onla berabersem aşık olduğum içindir, bunu anlaması lazım..
Demek ki sevgimi, aşkımı hissedememiş yani bende aşk yoksa dile getiririm o anlamadan.
🍰
Haşa tövbest aşkım derim 😅
🍫
Cevap
10Cevap
sana katlanabiliyorsam aşıkımdır benim aşkımı sorgulama ulen😃
Evet tek aşkım kendim derim😂 ne itiraz edip uğraşıcam
"neden sevgiliyiz o zaman" derim. Bu tarz bir şüphesi veya emin bir şekilde söylüyor ise o zaman benle sevgili olması ironi olur. O yüzden ona uzun bir yol gösteririm, yürüyüp gitsin diye.
Aa çok mu belli ediyorum derim. Sonra gider sarılırım slağa. Neresiyle gözlemlemiş nasıl böyle saçma bir kanıya varmış anlatmasını isterim. Kocaman kocaman öperim sarılırım. Yanlış düşündüğünü hissettiririm. Sevmiyorsam yanında olmam zaten.
Hayırdır, dedektörü çıktı da benim haberim mi yok derim.
😂 Doğru valla
Seviyorum uleeeyn diye tokat atarım öyle birine. Aşık değilsin demek ne demek. Ben. Ben. Ben onca insanın arasından onunla sevgili oluyorum ve o bana aşık değilsin falan diyecek. Ne yapayım, çölleri aşayım, dağları mı deleyim)))
Bunu anladığın için tebrik ederim sonunda çok şükür derim 😂🧸 çünkü anlamissa hal ve hareketlerimde ilgisizlij tutarsızlik soğukluk vardır direk belli ederim gitmesi için de daha bir değişik hale bürünürüm
Püüü kendine aşık edemedin bide beni sucluyorsun derim
Mazot gibi üste çıkıyon djf
Jsjsj
Bana aşık değilsin diyorsa, aşık değilimdir artık. Duygularımı saklayamam ben. Aşkım bittiyse bunu sevgilimin anlayana kadar beklemem. Kimseyi oyalamak istemem. Konuşurum ve bitiririm.
Böyle oldugunda demekki ilgi istiyor diye algılıyorum, zaten ilgi gosteriyorum fakat bu durumlarda 1 seviye arttiriyorum yani. Insan eşini veya hayat arkadasini tanimali
Daha aşkıma-sevgime güvenmeyen, inanmayan insan hiçbir konuda bana tam olarak güvenemez bana güvenmeyen insana da yol vermem en mantıklısı zaten..
“Sana aşık olduğumu ne zaman söyledim?” diye sorarım. Çünkü kimseye böyle bir cümle kurmadım, kurmam da.
Gözlemlerinden bu kanıya varması tuhaf. Çünkü aşık olmasaydım kendisi hayatımda yer edinmeye devam edemezdi.
Yalanlamam, aşık olmadığımı söylerim. Bir defa âşık oldum, daha da olmadım. Açık ve netim her konuda olduğu gibi.
Ben de öyle bir durum olmaz Aşkımı sonuna kadar gösteririm hala da hissetmiyorsa onun problemi
Sevgilimse zaten aşıgımdır o da deger verdigimi bilir herhalde.
Bunu diyebilmesi için gerçekten aşık olmamam lazım... Haklısın der geçerim.
sen Aşıksın Arkadaaaaşşş dersim Aşıksıııın dıt sıt sırt dırıdıııtt😀
Benim kadar aşık birini göremiyor olamazsın, senin için mecnuna döndüm daha ne yapmam lazım derim.
Benim aşkımı anlayamadıysan seninle olmamın bi anlamı yok derdim
Doğru değilim derim beklediği cevabı vermek gerek bazen
Madem öyle Niye sana aşık olmayan bir kadınla berabersin diye sorarım.
Aşık olmasam şu an karşında sana niye açıklama yapayım mal derim
Sen bilirsin ister inan ister inanma derdim 😬🤦♀️😂
Herkesin gözlemleri kendi duyusal organlarıyla sınırlı, benim ne hissettiğimi ne düşündüğümü kendi sınırlı bilgilerinle ölçemezsin derdim.
Bu cevap seni ikna eder mi?
Seni sevmesem senle ne işim var, niye katlanayım sana derim
Evet aşık değilim aşk diye bir şey yoktur ben seni seviyorum ve sana değer veriyorum derim
Kelimelerin gücü
O halde niye birlikteyiz? diye sorarım.
Benim aklıma bir şeyler geliyor emme herkes bir değil tabi 😂
Bunu bilmen güzel derim. Dememek için de kimseyi hayatıma sokmuyorum.
Haklısın der noktayı koyarım. Bu kadar net.
Aşkımdan şüphe edecek birine yol göstermek en doğru karar olur.
Kartlarımı açık oynarım. Öyle bir cümle kurmasına gerek kalmaz
Aferin la nerdn bildin derim
Aşk gevur icadı hatun ben sana sevdalıyım derim.
Aşık olmasam sevgili olurmuydum cevabım
Nasıl hissediyorsa odur gizleyemem
Kurma kafanda derim 😄
Her zaman aşk ile başlamıyor ilişki.
O zaman hala niye benlesin derim
Yaptiklarimi ettiklerimi yüzüne vururum
Bunu da nerden çıkardın?
Asık olmasam neden seninle birlikte olayim de
Sıkıntılı bir durum..
Ayrılmak için yol yapıyor. Kendi bilir
O senin düşüncen derim
Aşık degilsem ne duruyon daha yanimda derim 😋