Kendini cezalandırmak siz hiç kendinizi cezalandırdınız mı bana bir fikir verin ben ne yapmalıyım

bir çocuk vardı ilk sevgilim yakınlaşmak istemediğim halde her seferinde öpmeye dokunmaya kalkıyordu ayrıldık ondan sonra 5 yıl hiç sevgili yapmadım sonra biri girdi hayatıma üni. de ondan hoşlanıyordum birgün kendimi onun yatagında buldum sürtünme dokunma işte bir daha da görüşmedik zaten amacı başkaymış o kadarmış sonra 3 kişiylede günü birlik bir öpüşme yaşadım daha sonra yine bir sevgilim oldu yakınlaşmalarımız oldu işte sonra biri girdi hayatıma deli gibi sevdim geçmişimi sorguluyordu çok ağlıyordum ona layık değilim diye sonuç itibariyle diğerleriyle yaşadıklarımın daha fazlasını onunla yaşadım soğudu benden kızların geçmişini sorgulayan budala benim canımı yakmıştı ve kenara attı beni Şu an benimle evlenmek isteyen biri var sizce onu sevmediğim halde onunla evlenmelimiyim bazen kendimden nefret edip cezalandırmak istiyorum o kaadar pisliği şeytanlığımdan değil akılsızlığımdan saflığımdan yaptım herkesi kendim gibi sandım şimdi ben ne yapmalıyım kendimden nefret ediyorum
Kendini cezalandırmak siz hiç kendinizi cezalandırdınız mı bana bir fikir verin ben ne yapmalıyım