Bıktım artık bıktım :,(

evde yalnızca temizlik yapan , çocuklara dadılık yapan , misafir gelmeden önce her şeyi düşünen , düşüncelerimi söylediğim zaman ' bir sus yaa ' diye terslenen biri olmaktan bıktım.. milletin içinde haklı olduğum halde azarlanmaktan , küçük düşürülmekten sıkıldım.. bir şey istediğim zaman ' her şeyin bir yeri var' denmesinden , sonra alırız şimdi olmaz denmesinden ama kardeşlerimden biri isteyince ' beğendiysen al ' diye bana nispet yapar gibi davranılmasından sıkıldım.. babaannem ameliyat olduğundan bakıma muhtaç olması ve bu bakımı yapacak kişi olarak herkesin kendi kızını sakınarak benm gösterilmemden sıkıldım. amcam kendi kızını hesaba bile katmazken her haltta o yapar diyerek beni göstermesinden ve ağzımı açtığım anda o ve babam olacak adam tarafından terslenmekten , küçük düşürülmekten sıkıldım...! bende insanım benmde hayallerm , yapamak istediklerim var ben robot değilim ki... bir ara evden kaçmayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim... şimdi ise şurama kadar geldi... annem Şu an yengemlerde bayram hazırlığı falan yapılıyor bende test kitabımı aldım ve yanlarına gittim daha kapıdan içeri girdim ve kapıyı kapatmamla annemin niye geldin yataklar toplanmamış , ev temizlenmemiş , bide kitabını almış demesiyle şok oldum o an hüngür hüngür ağlamak istedim bir daha gelmem merak etme evi de toplamıştım hiç bir yer dağınk değil hem dağınıksa bile sen niye gelmiş burada tatlı yapıyorsun bıktım artık deyip kapıyı çektim ve çıktım.. :/ ben ne yapıcam olmuyor böyle. hayattan soğuyorum :( gitmek istiyorum buradan. bir an önce dersane başlasa da eve hiç gelmesem diyorum :/ Allah aşkına aklımı kaçırmak üzereyim.. ne yapıcam ben böyle
Bıktım artık bıktım :,(