Bıktım, bıktım, bıktım?

Merhaba , önemli bir karar vermem gerekiyor ama öncesinde objektif olarak bakacak olan sizlersiniz diye akıl almak istedim. Öncelikle nişanlıyım. Uzun yıllara dayanan küs, barış bı sevgililik sürecimiz oldu. Hoşlanmadığım şeyleri anlatırım anlamaz bende ayrılırım. Yalvar yakar tamam her şey istediğin gibi olacak yine barisiriz. Saygısızlık yok darp yok hakaret yok , full duygu sömürüsü. Neyse işte geçen yıl barıştık yine ya Allah bismillah diyerek işte yine istersen kabul şeklinde tabiki. İşte dedim söz yapalım falan nasılsa her şey istediğim gibi kalktı sözden sonra ailemle yasiycaz ben ailemi bırakamam diyor bide köy yani. La oğlum sen aileni birakamiyon o zaman bende bırakmıyim herkes kendi evinde kalsın. Hayret bişey. Seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. O konuda netiz eminim. Şimdi gelelim soruya düşünün ki bu kişiyle siz nişanlısınız ne derdiniz nasıl bı konuşma yapardınız tam tavrinizi belli etmek için ben ona göre bı konuşma yapicam oldu oldu olmadı herkes kendi yoluna çok yoruldum. Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var öyle ki stresten 5 kilo verdim aklım ve kalbim arasında kaldım 🫂 yardım edinn ( kızlar , erkekler iki tarafında düşüncelerini merak ediyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sorumu gören arkadaşlar direk geçmeyin önemli bir konu !
Bıktım, bıktım, bıktım?