Adı nedir hissettiklerimin bilmiyorum. Hoşlantı mı,beğeni mi aşk mı? Ama ilk defa böyle oldum ben. Her an onu düşünüyorum düşünmemeye çalıştıkça kendime engel olamıyorum. Hoşlandığım birileri oldu hayatımda ama hiç böyle hissetmemiştim. Bahsettiğim kişi ne yazık ki okuldan bir arkadaş falanda değil basbaya asistana aşık oldum (ya da asistandan hoşlandım) finaller vardı 4 kere gözetmen olarak o geldi ne derslerimize girdi ilk görüş falan derler ya aynen öyle kalbim daha hızlı atmaya başladı sınavlardan nefret eden ben sabah olsada sınava gitsem onu bir kez daha görsem, sesini duysam der oldum.
Onun hakkında hiçbir şeyi bilmiyorum adını dahi facebook'tan çok aradım ama bulamadım (diğer asistanların arkadaşlarına bakarak aradım) Bu işin sonu pek olurlu değil unutmak istemesem de unutmam gerek, her ne kadar kalbimin bu kadar hızlı attığını hissetsem de, ona bakınca huzur bulsam da acı çekiyorum olmicanı bilmek üzüyor ya da sevgilisi olduğunu düşünmek beni yıpratıyor... Bin bir türlü şey işte. Neyse ben bundan nasıl kurtulurum? Nasıl onu düşünmemi engelleyebilirim?
Onun hakkında hiçbir şeyi bilmiyorum adını dahi facebook'tan çok aradım ama bulamadım (diğer asistanların arkadaşlarına bakarak aradım) Bu işin sonu pek olurlu değil unutmak istemesem de unutmam gerek, her ne kadar kalbimin bu kadar hızlı attığını hissetsem de, ona bakınca huzur bulsam da acı çekiyorum olmicanı bilmek üzüyor ya da sevgilisi olduğunu düşünmek beni yıpratıyor... Bin bir türlü şey işte. Neyse ben bundan nasıl kurtulurum? Nasıl onu düşünmemi engelleyebilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer