Oğlumun öğretmeniyle evleneceğim ama oğlum engel oluyor

Eşim vefat ettikten sonra oğlumla yalnızca ben ilgilenmeye başladım, oğlum orta okula gidiyor, oğlumun okuluna arada giderdim hocalarına derslerini durumunu sormak isterdim, babası vefat etmişti yanlış bir şeyler yapmasından korkmuştum, o zamanlarda okula yeni bir öğretmen gelmişti, genç biriydi, benden hoşlanmış ve numaramı oğlumdan almış, sürekli telefon ediyor ve durumu belirtiyordu, ancak sıcak bakmıyordum, kimi zaman evden oğlumu alır ve okula götürürdü arabasıyla, bende gideceğim zaman beni de alırdı oğlumla, fırsat buldukça konuşuyordum onunla, oğluma da sürekli beni soruyormuş, bana da aşk mesajları geliyordu, bir akşam dışarıda buluştuk ve arabayla gezik, arabada bir şeyler yaşadık ve bana teşekkür etti, bir kaç ay sonra evlenme teklifi etti, kabul ettim, bu arada sürekli birlikte oluyorduk, oğlum durumdan haberi olmuş, kızgındı bana çünkü bir kaç kez yakalanmıştık, bana o adamı istemiyorum dedi, sürekli ağlıyor ve tartışıyoruz, 2 ay sonra evleneceğiz ama oğlum istemiyor evliliği, bir yol bulmaya çalışıyorum ama ne yapsam bilemiyorum
Oğlumun öğretmeniyle evleneceğim ama oğlum engel oluyor