+1 yıl*Erkek gibi küfür etmeyecek.
*Sigara kullanmayacak.
*Nerede nasıl giyinmesi gerektiğini anlayacak eşinin başına bela çıkarmayacak.
*Konuşmasını bilecek , dinlemesini bilecek ikisi olunca çok güzel oluyor.
*Herkesin dini inancı , fikri vs.. ne olursa olsun saygılı olacak diğer inançlara.
*Atatürk ve diğer vatanımızı bize bağışlayan insanlara saygısızlık yapmayacak.
*Kocasını aldatmayacak gerçekten sevecek.
*Çok fazla erkek ortamı olmayacak.
*Gözleri , bakışları 'da önemli.
*Ses tonu da fazla cığırtkan olmayacak.
*Cinsel hayatta da iyi olsa fena olmaz.
*Fazla makyaj yapmayacak , makyaj çok itici bence.
*Kendisine göre mutlu olabileceği bir işte çalışmalı bence , kendini daha iyi hissederken aynı zamanda ev gelirine de katkıda bulunur.
*Kocası na sık sık sarılıp öpecek sevgisini belli edecek.
*Ufacık şeyler ile bile mutlu olmasını bilecek.
*Temiz kalpli olacak.
Benim için bunlar önemli sevildiğimi bilmek isterim , tabi böyle birini hiç beklemedim çünkü imkansız yani bu kadar mükemmel birisi zaten beni neden sevsin :D95 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu :D
- +1 yıl
:D Eni iyi cevap seçtiğin için teşekkür :)
En İyi Cevaplar
öncelikle ne olursa olsun salak olmasın. yani güzellik önemli değil sonuçta kimse kendini yaratmıyo. akıllı olması öncelikli benim için. yani benim düşünemediklerimi düşünebilsin, bana farklı fikir açıları sunsun tabi bunu kaşarlıkta kullanmasın, bana bağlı, edepli, saygılı, hanım hanımcık yani kısacası adam olsun yeter. benim şahsi düşüncelerim bunlar..
00 Yorumla
sessiz ve gizemli. Herkesle samimi olmayan mesafeli bakımlı iyi giyinen saçları güzel kokan vee iyi kalpli kızlardan hoşlanırlar
00 Yorumla
az konuşan, utangaç, en önemlisi güzel
dış görünüş erkekler için hep 1. planda... kendimize bakmak zorundayız014 Yorumla- +1 yıl
Benim için içi dışından daha önemli.
- +1 yıl
dış görünüş 1 planda oooo ye:D
- +1 yıl
Şahsen dış görünüş napalım konuşmasınamı bakıcaz :D
- +1 yıl
yani güzelliğine bakcan tatmin ediyosa bide tadından yenmez :D
- +1 yıl
inciswf.com/1296743538.swf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
öncelikle bir erkek için bir bayanın dış güzelliği etkendir..yani kilosu,boyu,saçı,yüzü..bunlar tamam olduktan sonra maneviyatına bakarlar..hepsi olmasa bile erkeklerin geneli öyle..tabi aynı durum kızlar için de geçerli.tabi..zaten öyle olmasaydı genellikle GÜZEL KIZLAR YAKIŞIKLI ERKEKLERLE ÇIKMAZ ve ya SEVGİLİ OLMAZDI..
00 Yorumlavalla dış güzellik pek önemli değil benim için iç güzelliğe bakarım ben
trip yaparsa yapsın ama fazlasını çekemem ben
herşeyi söylesin bana doğruları
yemek yapması yapmaması önemli değil beraber bişeyler yaparız
maça gidelim küfür edelim
ve benim için bu kriterlerden en önemlisi sevdiğim kız ATATÜRK çü olucak olmuyorsa bende yokum
gerekirse benle gezi parkı eylemlerine gelecek biber gazına inat savaşıcak216 Yorumlabenm bir ark felsefeyi abattı nefes almazsa suni tenefüs olayına geçti :D
bu bir kriter degildir bence. ama en önemlisi ne yaşadıgını bilmeli 1000 maaşla calısan bir cocuktan gidipde hergün bir hediye cicek pahalı hediyeler beklememeli kısacası gözünün önunu görebilmeli .00 Yorumla
+1 yılsalak olmayacak bos konusmayacak trıp atmayacak alısverıs hastası olmayacak agzını sekılden sekıle sokup ıkoncan olmayacak ınsan olacak KADIN olacak rakı ıcecek kufur edecek cımbomlu olacak maca gıdecek kacan gole ısyan edecek. sıgortası olacak ıste o zaman hoslanmayı bırak evlenırım beee :)
21 Yorumla- +1 yıl
:)))
iki Seçenek üzerinden Cevabımı Veriyorum
EgLenicek Kız: Sexy,Cok GüzeL,Harika Fizik,Küfürbaz,DiLLi,Vahşi,Yırtıcı .D
EvLeniLecek Kız:GüzeL AhlakLı !633 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. böyle sdkjdskjsdfd
link30 Yorumla
+1 yılarkadaşım bırakın artık erkekler nasıl kızlardan , kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır kafalarını. Olay şudur ki her insanın sevebileceği kişi farklıdır. Bu işin büyük bir kısmı karakterdir , davranıştır. Güzellik , yakışıklılık ikinci durumdadır. Öncelikle düzgün bir karaktere sahip olun , kişisel anlamda kendinizi geliştirin.
20 YorumlaNefes alması yeterli. Almıyorsada suni tenefüs yaparlar sıkıntı yok :)
12 Yorumla
+1 yılFahriye evcen diyorum link tipinde ağır başlı ve çekici olsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
ne demek :) sadece görünüş olarak çok beğendiğim biri.kişilik olarak bişey söylemek zor bazen ummadığımız karakterde kişiler çıkıyor karşımıza,ne olduğunu bile anlamadan gönlünü vermişsin..
+1 yılniye sorarsanız böyle soruları arkadaşım erkekler annesi gibi bir kadın arar bu fii tarihinden beri öyledir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılçocuksu olmayan empati kuran kaşar olmayannn trip yapmayan kızlardan hoşlanırrr
11 Yorumla- +1 yıl
yok arkadşım normal bu sizden iyiyiz yanii...
trip yapmasın kıskançlıkta zirve yapmasın azıcık balık etli olsun gülüşü güzel olsun boyuda 1.70 ya da üstü olursa tadından yenmez
12 Yorumla- +1 yıl
yanına mayanoz ketcapda istermisin?
bası kapalı oturmasını kalkmasını bilen hiç bir sekilde hiç bir kimseyle ilişkiye girmemiş hatta eli eline değmemiş bir kız genelde hep once tercih edilir evlenmek için
10 YorumlaAranan özellikler ; Bakımlı ve güzel olması ( kasıt bıyıklı sakallı vs. olmaması ), utangaç, oturaklı kendini beğendirmek için uğraşmayan kendine güvenen.
00 Yorumlakac erkek gorunusunu begenmedigi kizla konusup ic dunyasini anlamaya calisti ki...
10 YorumlaFatriye Evcen
link00 Yorumla
+1 yılbu sorunun bir tane cevabı mı olur. her erkek ayrı cevap verir buna
01 YorumlaGÖTÜ YERE YAKIN , BALIK ETLİ , YUVARLAK HATLI KALÇASI MEMESİ =) SONRA DA KARAKTERİNE BAKRIZ
01 Yorumla
+1 yılSamimi ve fedakar . Zaten kişi fedakar olunca çoğu özelliği barındıra biliyor geniş konu aslında ..
00 YorumlaKadında ahlak ve sadakat ararım. Bunlar olmayınca diğer şeylerin de önemi kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılkendine güvenmeyenler aptal kızlardan
kendine güvenenler zeki kızlardan :)00 Yorumlagordugum kadariyla soyle boyle oynak kizlari seviyorlar
10 YorumlaTam olarak anlatmamı gerçekten istersen link veremiyorum dinle bunu google amcadan :) ;
Can Yücel-Kadın dediğin00 YorumlaBana sorarsan utangaç olunca gayet çekici oluyorlar
00 YorumlaAllah korkusu olsun yeter Allah korkusu lan kötü bir insan olamaz
18 YorumlaBen hafif esmer hoşgörülü eğlenceli benim gibi yani öyle birisi var ama nasıl halledicem bilmiyorum :(
07 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabazan o kelime abaza değil.
ev araba istemeyen kızlardan hoşlanır01 Yorumlacıtır cerez günü birlik değil ömürlük olan kadın olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana gülerken aklında başkasını barındırmayan, tebessüm ederken kurnazlık peşinde koşmayan, zeki ama zekasını farklı amaç için kullanmayan...
daha çoookkkkkkkkkk ta buralar yetmezz..02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGoren goruyda , kizlqrno gorenleri degilde baska amac icin yaninda olanlari terrcih ediyo
9sn.net/resim/dollsfaces.jpg
Böyle ..
Varmı aranızda bu kız kadar tatlı biri =)00 YorumlaNet cevap: Erkekler güzel vücudu olan bayana yönelir güzel huyu olanla evlenir.
00 YorumlaBenim Tek Bir Şey Önemli .. Gözünün İçi Gülmeli ona baktım mı :)
00 Yorumla
+1 yılHer tenin ayri guzeli var ama daha cok bronz ten acik kumral sac iyi vucut
00 YorumlaHer erkeğin aradığı farklıdır ben sade kendi halinde sessiz kızlardan hoşlanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler seviyeli kişilik sahibi ..başkalarıyla çok cıvık olmayan ama kendisi ile eğlenebilen gülen bir kızdan hoşlanır
00 Yorumla
+1 yılo kadar da degil ya :) muhbet olsun die dioz onları :D
00 Yorumla
+1 yılşöyle ufak tefek bişey olsun ama hep benim olsun karakterli saygılı dürüst mümkünse esmer :)
00 YorumlaÇok güzel olmasına gerek yok. Kendine bakması gerek. Zeka en önemli faktör.
00 Yorumlauzun boylu sarışın örnek bir ruski olabilir fızığı güzel
00 Yorumla
+1 yılkendini tamamlayan kızlardan hoşlanırlar hemcinslerim =)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler salak kızlardan hoşlanır tatlım hatta salaklarla evlenirler... Kandırılıyorsa falan ideal eştir =D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki tane memesi,bi tane götü,bi de kukusu olsun yeter.Ama nefes alması şart
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla öldükten sonra 1 hafta iş görür ama victoria secret mankenlerli için bu süre 5 ay adriana lima için 1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü kızdan hoşlanırlar. Nasıl bir milletiz lan biz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇük kafalılar ne beklersin ki :D
Genel olan nefes alsın yeter diyor :(
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChristian stewart gibi kumral kızlar bitiriyor beni
00 Yorumlatercihen nefes alanlardan hoşlanır diye biliyorum
10 Yorumlabıyıksız olmalı mümkünse
30 YorumlaGüzel ve kendinden zeki olmayanlardan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Bunu tarif etmek çok uzun sürer. :)
00 Yorumlanefes alsın hoslanıyom ben
00 Yorumla
+1 yılUkela olmayan sakin cıtıpıtı kızlardan hoşlanırım.
10 Yorumlasalak olmasın. bişeyi 2-3 defa anlattırmasın
00 Yorumla
+1 yılhangi amaçla ile ilgili olduğuna bağlı
02 Yorumla- +1 yıl
tatlı huylu, kadın gibi kadın olan, yeri geldiğinde şefkat gösteren yeri geldiğinde eğlenceli bişey işte
+1 yılfuckbuddy kızlardan:D:D
00 Yorumla
+1 yıldürüst ,samimi cilveli , havalı olmayan , ve çıtır
00 Yorumla
+1 yılnefes alsın yeter :)))))
00 Yorumla1.80 üzeri olsun yeter :)
00 Yorumla
+1 yılSenin gibilerine bayılıyorlar :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl*************TRİPSİZZZZ****************
00 Yorumlaçok gülmeyen,edepli...
00 Yorumla- Devamını Gör (13)