Erkeklerde hobit diyebilecegimiz itici gelen boy araligi nedlr? Kizlarla iliskide olumsuz etkileyen boy ?
170-175
165-170
150-165
150 ve alti
Hepsi hobit
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende boy 1,70 lduğundan 1,69 bile bana hobit kızın boyuna bağlı yani
171?
2 santimdir ama erkeğin her daim uzun olmusı gerekir ever 1,69 hobit 1,71 ideal ... kısa erkeğe tahammülüm yok
Ohh bee 171 I'm,allahtan beni,sec :))
:D :D
1. 20 ve altı
Cevap
9Cevap
bana gore 175 altı butun erkekler hobıttır :D benım boyum 171 ne lan benden kısa erke ooo hobıtdır benım ıcın
Kezban
sende husametın mı oluyon ama husumet bıyundan zoruna gıttıgıne gore 175 den kıssın yazıkkk bendede kısamısın bakıyım hobıt sey senıı
171 bende kezban m.oldm Bu arada :))
Gizlini ac ekliyim seni :))
yazıkkı ne yazık sana 171 valla ısın zor yasın gecmeden boyunu uzat sen
Yok be uzayip napcam vucut yapsam yeter kezo
valla huso bence uza
Elmde degil mi istemekle olmuyor genetik bisey Sana izin erkklerle mutluluklar
ne kadar mutlu oldum ıznınee anlatamam
Uzuun olcak pardon yoksa NE haddime Sana kariscam ins hayalinde insani bulursun
INSSS :D
valla beım cevremdekı erkekler hep 180 den ustu sevgılımde 186 zaten hıc bırıde dedıgın gıbı degıl artı onların durusu yeter be hobıtcım
zaten kendımızı koruyoruz bız sıze gerek yokkı kı bızı goren daha dogrusu sevgılımı goren yanasmıyor bıle :D yardım gerekse uzulme ama ben korurumsenı:D
hobıtten ıyıdır yabı bızım oyle sorunlarımız yok ama senın kendınden uyun bı sevgılın olunca o senıkorur korkma :D
sen işin ciddiyetinde değil milletin gözüne oynuyorsun. gösteriş budalasısın herhalde. umarım gotun sıkışıp da hadi sevgilim karşılık ver şu serserilere dersin artık. yanınızdan geçen serserilerin sana laf atmasını anlayışla karşılar adamların dasaklarını yalarasın sen de aman erkek arkadaşıma bir şey yapmayaın diye:)
lla senın bu dedıklerın hayal bence mumkun olacak bırsey degıl ben kendım doverım merak etme bı durumda sızın cıktıgınız 140 lık kızlar der tabı cunkı yere yakınlar o yuzden korkarlar :D
senın gıbı cok hobıt dayak yedı emın ol
Moruk birak ya kezban bunla ugrasma
biz orta boyluyuz gerizakalı. gidin 150 den aşağıya söyleyin. hem insanlara hobit denmez, uzun boylu olmanda senin ne fonksiyonun var. hani zeka olsa yetenek olsa aferin derim de sizin gibi salak kızlar uzun boyluyuz diye övünürler. hem sen daha uzunsun ne de olsa aklın 5 karış havada. onunla ölçersek eper uzun çıkıyorsun son halinle
gelmısın 35 yasına benle kapıısyorsun bumu senı zekalı yappıyor super zeka sen benı yargılayamazsın benım ısımle gucumle ınsanlıgımla kapasıten yetmez benım bıtırdıgım okulu bıtır sen ondan sonra gel zeka yargıla beyınsız artı benım ıcın sen hobıt boyutundasın ıste 175 den assa butun erkekler hobıt tamammı
fafı genıs bylu gonderdım ee boydan yoksunsun sen ya :D
uyduruk bolumlerle ugrasmısın anca degmez ben bakmam bıle tenuzzul bıle etmem senın bu bıtırdıklerıne 3 fakulte bıtırdım dıyonda aceba ıkıncı ogretımden nrmal ögretıme gectınmı semsıyeyıde ıyı montaj et gotune sana yakısır bıt boyuna semsıye bıraz ferahlık getırır :D
senın yedı yıl emek verdıgın sey varya ha bız onu bıtırp bırde tusa gırıyoruz sonra senın bu 7 yıl emek harcadım ben su bu uydurmasyonların kıcınızı sererek sınava gırmek bız sabaha kadar nobet tutup ders calısıp sabahta ssınava gıttık uzmanlık ıcın cabaladık sızın gıbı lay layy lom bı amac ıcın degıl yanı sonra sızın gıbı komplekslı manyak hastalarla ugrastık evet benım bı pskolok arkadasım var senı ona yonledırıyım ben senın gıbı komplekslı hastalarıda ck :D ıyı tedavı olursun basıtce
3 diploma 4 yıldan 12 eder. 7 yılda bitirdim diyorum geri kaldı eksik 5 yıl. o 5 yıl nere gitti acaba? sonra insanların fiziğini küçümsüyorsun sonra zekası hakkında bilip bilmeden konuşuyorsun. aynı anda hem ikinci öğretim okudum hem birinci hem de dışardan açık öğretim okudum. ha buna da aman neyki dersen seni sağduyuya çağırıyorum 165lik erkeklere hobit diyerek. bu laf atatürke de gider ama sizin gibi kızlara bu vatanı bırakmış. o hobit şu hobit diyesiniz diye. ya siz boş nesilsiniz hakikaten!
b enım neslım ya da ben bos degılım bundan emın ol ben turk degılım ama turkıyede yasadım zun zaman onun ıcın ataturke saygım var sonsuz ama bu sebı hıc ılgılendırmez artı asende o kapasıte yok bosa ugrasma yemezler ergenlıkten cık gel sen bı saka kaldıramayan denyolarda burda ne ısı var ayrı bı konu soru soranla sakalstık bıttı sen sazan ınek atladın yaran var goucunuyon ıste haddını bıl bakıyım hadı nas
Sakin AMA sakin kimseyi goruntuye gore yargilama arkadasim ayrica 165 175 falan kisadir tamam,kompleks zamaninda yapmista olabilirim AMA Bu Sana alay etme hakki vermez .allah herkesin gonlune gore versin
175den aşağısı bence.erkek dediğin uzun boylu olmalı
En iyisi 185-205 arasıda gerisini bilmiyorum,
Tabi ülke şartlarımızda 180 ideali
Bence 175 cok ideal erkekte 180 ustu zaten sirik oluyor onlarda zeka azligi oluyor bana 1 tane zengin 190 is adami goster hepsi 180 alti
haklısın
hobbit ne demek:)
Cok uzunlar insan aptal olur mesela avarel Joe en zeki
Allahın verdiyi boyun hobiti mobiti olmaz, haddimize düşmeyen şeylere karışmayalım
İnsanın kendi boyuylada alakası var tabi karşısındaki kişinin boy uyumuyla, bence 165-170 altı itici geliyor erkek dediğin uzun olmalıdır canıım :))
1 72 den aşagısı olabılır..
171 I'm hobit miyim tuhh :)
bılmem orasını ben kendı boyumdan sorumluyum 1 73
Way Mk sansa bak ya 1 cm ya :d
@1 hobit beyler dağılın
1.70 altı ve 1.85 üstü itici geliyor bana.
1,50 den sonrası sıkıntı. Bİde Boy onemli
1.80 altı hobittir ağa.
180 ustu siriktir onlarda beyin az gelisir boyu uzun olalinin,akli kisa olur.
Ben D diyorum o kadar da
Acimasiz olmayalim
151 boy hobit degil mi
Anladim,ty
170 altı. en az 178 faln olmalı erkek :)
150-165 civarı galiba
Bence 1.60 ın altındakiler.
161 altı
161 misin
benle ne alakası var
161 neden 160 degil
155 altı
150 ve alti
E seçeneği makul ..
150 ile 170 arası
150-165 Arasi.
1.50