Ana kuzusu erkek nedir nasıl olunur?

Bir gün erkek arkadaşım benim ile ilgili bir ozelimi annesine anlatması dan dolayı aramızda çıkan bir tartışma esnasında "istersen bana ana kuzusu diyebilirsin fakat ben hayatımda hep annemi mentor olarak gördüğüm için kimse hayatımda beni annem kadar iyi destekleyip yönlendirmediğinden dolayı bu yüzden terapistlere gitmiyorum çekiniyorum" demişti... Annesi beni çok seviyor ve fazlaca anaç ve korumacı bir kadın fakat ben tam manasıyla güvenip rahat ve iyi hissetmiyorum ailesinin ve hatta annesinin yanında, açıkçası biraz cekincelerim var, biraz muhafazakar bir aile yapısı var, evet anne ve babası okumuş kültürlü insanlar fakat annesi biraz dik başlı ve ben ileride yasayabilecegim olası olumsuz hikayeleri kafamda canlandırıp durduk yere kaygilanmaya başladım bu normal midir? Ne yapmalıyım? İlişkimiz 1 sene oldu. Ben ilişkimi seviyorum erkek arkadaşımı seviyorum fakat ilişki de sanki bazen ilişkiyi iki kişi değilde aileler yaşıyormuş gibi yani rahat olamadigimi hissediyorum. Ben ilişkimde yaşadığım olayları veya problemleri kendi anneme genelde anlatmak istemiyorum. Bir karar alırsam veya bir şey yaşanırsa elbet biliyorum ki ben erkek arkadaşımla oturur çözerim, bağımsız olmak ve ilişkimi içeride yaşamak istiyorum. Çok gerekli olmadıkça anneme herhangi bir şey danışmak istemiyor olmam normal mi?
Ana kuzusu erkek nedir nasıl olunur?