Aşkta tecrübeli arkadaşları bekliyorum:)) bıktınz beneden ama inanın çok çaresizim mantklı ve sağlklı düşünemy

sevgilim bana ilişkimizin daha güzel olması için bana zaman ver hayatım... kendimi toparlamam lazım seni cok seviyorum ama birbirmizi çok üzdük yıprattk birbirimiz değerini anlamamız lazım biraz zaman ver ama sakın üzme kendini biten bişey yok aramızda sende sürekli ayrılalm bitsin deyip durma ben seni hala cok seviyorum ama sıkıntılarm var biraz kendimle yalnız kalmam lazım beni anla dedi seni bıraktığımı ya da bırakacağmı sakın düşünme sadece sen bana olan sevgini ben sana olan sevgimi anlayalm bu süre zarfında dedi bu akşama kadar da sürebilir 3 günde 1 ayda sürebilir kafaımızı toplayalm daha fazla üzülmeyelm sende bende cok üzüldük biraz zaman tanıyalm birbrmze inşallah görüşcez ben seni arıcam kendime gelince dedi aslnda haklı ..ama Sizce ben nasıl bir yol izlemeleym? biraz ayrı kalmak ilişkimizi tazelermi?
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi aradı arkadaşlar bnde çok kötüyüm açamam konusamam dedm mesaj attı ne oldu benım aşkımaaa bak dayanamadım yıne kurban olurum yeşil gözlerine senin :-* yazmış
Güncellemeler
+1 yıl
MESAJ ATSAMMI BURNU SÜRTSEMİ ACABA YOKSA UZATMASAMMI:d
Aşkta tecrübeli arkadaşları bekliyorum:)) bıktınz beneden ama inanın çok çaresizim mantklı ve sağlklı düşünemy