Hayırlı Sahurlar.. :)
Aslında Güzel bir Kızım Ama Neden Fark Edilmiyorum....
Hayırlı Sahurlar.. :)
Bacım olay şu, bir kere olaya sakın ''sevgilim yok'' diyerek bakma. O insanı cendereye sokan bir haldir. İkincisi, ailen de önemli bir unsur. Ben pek çok kız tanıyorum, mükemmel görüşleri olan, aydın, konuşsan derya deniz olan ama ailesi mutaassıp olduğundan çok fazla konuşamadığımız. Aile unsuru gerçekten önemli. Bir diğeri senin karakterinle alakalı. Eğer şartlar müsaitse, ailen sorun çıkarmayacaksa, biraz aktif ol diyebilirim. Konuş. Konuşmaktan korkma. Ne önerebilirim daha bilmem ki :)
ailem çok baskın değil ama kendim biraZ çekingenim
haklısın denycem teşekkürler
bu tamamen ozquvenle alakalı bısey.. su soruyu qızlı sorman bıle bunun belırtısı.. kapalı acık meselesı deqıl bence bu..
bu tamamen kısılıqın ve karakterınle alakalı bısey..
yada söyle bı durum oluyor olabılır.. quzel bı kızım dedın ya.. fark edılmemek deqıl belkıde quzel olduqun ıcın kesın sevqılısı vardır qozuyle bakıyolardır ya da dusunuyorlardır..
olabilir hiç böyle düşünmemiştim Evet doğru söylüysn özgüven eksikliğ var bende
sen kapalı olduqun ıcın kendını bı kalıba sokuosun o yuzden de rahat davranamıosun.. sureklı yanlıs anlasılma korkusu tasıosun.. ve bu yuzden asosyal oluosun.. bunu kendı kendıne yapıosun..
Evet Aynen öyle hani kapalı insanlar biraZ daha ağır başlı oluyor ya öyle alışmışm bende
agır baslı olucaksın tabıkı ama yerıne qore.. kendını cok fazla bı kalıba sokma.. dusuncelerını ve kendını ıfade edebılırsen eqer sıkıntı yasamazsın..
bundan sonra biraZ daha temkinli davranacgm yorumların için çok teşekkürler
bol sans..
kardesim ben kendimi sana biraz benzettim bende kapaliyim illa ki sevgili mi olmali canim kardesim biraz ozguveninde sorun var degismen gerek yok oldugun gibi davran utanma .. cunku ahlaksiz bir sey yapmadin yapmiyorsun sohbete git , ama sakin baska birisi olma kendin gibi davran nobody is perfect .. x
canım sorun sevgilimin olup olmaması değil zaten böyle bir arayış içerisin de de değilim. Sadece özgüven yok . Ama sohbetlere felan gidiyorum sürekli
aynen benim gibisin bende onceden biraz ozguvenle problemim vardi ama simdi yok .. sohbete dengene gore bul konus oyle oyle cevre yap senin ne eksigin var ? hem insallah icin guzel hemde disin Dost istersen Allah yeter canim kardesim kapalisin mashallah .. sen islamda bir korunmus bir pirlantasin bulursun arkadas gelir tek dogru kisileri secmek lazim Allah seni seviyor o merhamet edendir
çok Sağol canım ağzından bal damlıyor En iyi dostmz zaten Allah c.c ..
Ama Insanın kendisini yetiştirmesi için çevre de lazım biliyosn .. Hayırlısıyla onlarda asilacak ins Yaşım daha küçük olduğu için olabilir Ilerde düzelmesini umut ediyorum.
awh canim benim :) niye olmazsin bu guzel kalbinle kim senin arkadasin olmazki .. Allah senin herseyin hayirlisini versin :) sen o bazi imansizlilarin lafina bakma sende bende biliyoruz ki bu dunyaya bos bos eglenmek icin gelmedik guzel arkadasim inan sen sen gibi ol .. birde ben senin hem bu dunyada hem ahirette arkadasinim :) ism berna Allaha emanet ol :) xxxx :))))
:) mutlu ettin benı bernacım.. aynen senın dediğin gibi ama kimse doğruların farkında değil malesef.. kardeşlerime üzülüyorum :(
yok oyle soyleme canim benim :) ben hollandada yasiyorum sohbete giderken cok kizlar vardi
bizde boylese bence turkiyede cok farklidir evet bazen nefsimizi dinlemek daha cazip geliyor ama dogru olan bu degil .. guzel giyin Allahim yeni bir gun hayirlisi de ve cik evden sen burda yasasaydin mutlaka arkadsin olurdum :) whats app falan ..
burasıda öyle ya hatta git gide kötülüyo türkiyede..
tamam çıkarım evden bir gün :)
evet farkindayim benim arkadasim geri donus yapti ve bana soyledi ki hollandayla farki yok sosyal anlaminda ne biliyim iste fakeworld yaaa :/ sen gez giyin kusan .
okeyyy birtanem :) hersey gelir arkadas dedigin ne ki ?
sağo bebeğim ilgindendolayı teşekkür ediyorummm :D
birsey degil guzel arkasim :) Allaha emanet ol .x
Cevap
28Cevap
1. erkekler güzel kızlara daha temkinli yaklaşır
2. kapalı olman bu temkinliliğe biraz daha mesafe ekler
3. ben dahil bir çok kişi, sevgilisi olmamış bir kızla evlenmek ister(AVANTAJ =)
4. açık veya kapalı insanın içi önemli, için rahatsa başkalaşma
5. yaklaşılmama sebebin kendi içinde güleryüzlü iken, dış görünüşünde daha sert duruyor olman olabilir mi?
6. bu işi türbana bağlama, hayatı yaşayışla da alakalı
dışardanda gayet güleryüzlüyüm ama ben :)
öyleyse gülümsemeye devam et, diğer şıkları gözden geçir
İnsan fark edilmesi güzellikle olacaksa hiç olmasın kardeşim. Yaşın gereği bu düşüncelre hakimsin ve her insan gibi değer verildiğini görmek istiyorsun. Başındaki örtünün geriği olan mahremiyeti aşmadan hemcinslerinle sosyalleşmen faydana olabilir. Dünya kirli, kendi saf dünyanı kocan olacak insana saklaman senin için daha iyi olur. Diğer yazdıların eziklik psikolojisiyle yazılmış aciz lafızlar olarak değerlendiriyorum, kendini dinen derinleştirmeni öneriyorum. Sorunların çözüme kavuşacaktır.
Evet söylediklerinin doğruluk payı çok teşekkürler
türbanlı olduğun için sana özel bir yaklaşım gösterilmeli .erkekler sizi diniyle bütün ve özel konulara çok ilgili olmadığınızı düşünürüz .her kezin kendine göre ve kendini iyi gösterebileceği ,iyi tanıtabileceği çevresi olmalı .iyi iletişim kurabileceğin bir arkadaş çevren olması gerekir .
belki düşünyorlar şimdi bu türbanlı dininde imanında biz bunla sevgili olsak biz bunla el ele tutuşamayız sarılamayız ondan falan olabilir,ama kapalıymıssın çok güzel
aşkı bedende değil yürekte yaşayanlardanım.
Güzel kızları illa birileri farkediyor; kız kardeşimden ve arkadaşlarından biliyorum.. Seni nasıl farkedememişler ilginç. Sen çok asosyalsin galiba,hiç arkadaşın yok,akrabalık ilişkilerin zayıf mı? Tabi gerçekten güzelsen
akrabalarım arkadaşlarım vardı tabiki ama memleketten taşındık burda biraZ yabancı kaldım.
yok Allah korusun :) orası değil
Kapalı olduğun için kendini neden ifade edemiyorsun ki.Önce bu ön yargıdan kurtul.
başımdakinin ağırlığı çöküyor o yüzden
Deme böyle şeyler bunlar hep ön yargı işte.Benim kapalı arkadaşlarımda var valla on numara insanlar muhabebtleri falan çok iyi.Sende ön yargı olduğu için hep aklında "Acaba" olduğu için korkuyorsun.
Bunları konuşarak aşman gerek.
haklısın tabi ki ama ışte Arkadaş Ortamım olmadığı için Pek alışkın değilim.
Anlıyorum ama hemen kestirip atma arkadaş ortamım yok diye.Ön yargılarını kır .Önemli olan tek şey saçmalamaman.Konuşamıyorsan önce konuşanları dinle arada tepki ver ve kendi fikrini söyle bu şekilde geliştirirsin.
Konuşma kabiliyetim var çok şükür :) Inşallah bu günleri de atlatrm
Atlatırsın merak etme.
alakası yok açık kapalı işe.kişiyle alakalıdır sosyal yaşam.ha dersenki açıklar daha çok arkadaş buşur erkek-kız.sende senin gibi insanlarla takıl.ama yaşadığın şehir önemli bu konuda.sosyal çevre felan :P
ortamlarda kendını bellı edersın davranışlarınla konuşma stılınde ama senın gıbılerınden hiç yok derecede enden bulunan tıplersınız
doğru haklısın bu devirde bu tarz kız Pek yok
sen nasılsan karşınada öyle insanlar çıkar Emin ol.
ınsallah bulursun kardeşim
Taliplerini bekle derim birazda belli et kendini tamamdır. Fazla açılma ortamlara senin gibilerin nesli tükeniyo
Ortam yok ki açılaym. Açılamamda zaten
anlıyorum seni genç bir kızsın doğal şeyler bunlar ben de dindar bir ailede yetiştim biliyorum ne durumda olduğunu da buradaki gördüğün afaki yaşam tarzlarını da benimsemeye çalışma derim
benim fikrim herkesin yaşam tarzı farklıdır sen de kendi kafana göre hayırlı birini bulursun
yok zaten heveslendigm için değil mi hani özgüven olmadığı için kendimde eksiklik hissediyorum ve nedense bunu türban yüzünden olduğunu düşünüyorum ama özgüvenm olsun diye türbanı da asla çıkarmam
ya türban sosyal hayatını tabi etkilicek eğri oturup doğru konuşalım yani sana mesafeli davrananlar olcak tabi ama diyorum kafa dengini bulursan rahat edersin zaten yaş 20 bikaç sene sonra düzgün seni olduğu gibi kabul eden biriyle evlen derim sevgili olaylarına pek girme derim kafan da rahat eder
tabi sen ne düşünürsün bilmem
doğru olanda bu zaten ki.. Sevgili arayışı içinde değilim ben
senin içini bilmediği için karşıdaki insan sana adım atamıyordur
önce adım atmayı dene
bu ters olmaz mı bir bayana göre ?
bir selam vermenin nesi kötü olabilir burda olsa bile bir selam çok şeyi değiştirir
Bilmem daha önce hiç ilk adım taraf olmadım da ikili ilişkiler de
soğuk durma cana yakın ol ama mesafeni koru
merhaba değince sana bişey olacağından mı korkuyorsun
ilk adım atmak illa sevgili olmak için değildir
sevgili şart değil candan bir dost olabilir.. Zaten mesafeyi korumak lazım
haklısın umarım iyi arkadaşlar edinebilirsin
Umarım teşekkürler yorumların için:)
rica ederim :)
ilk basta şu zihniyeti değiştirmen lazım yok kapalı yok acık önce bunla başla derim
ben Yapmasmda toplum yapıyor o ayrımı .
toplum yapmıyor o ayrımı senin gibi düşünenler yapıyor sen su yenimahallede bir tane senin düşündüğün gibi düşünen birisini bulamazsın
Ortam kurmak baştan çok çoook zor :) Bende sosyal değilim.
Aslında iyi birşey bu
bi açıdan iyi gibi düşünüyorum ama Insanın içine kapanık yaşaması da zor.
bazen iyi diye düşünüyorum ama Insanın içine kapanık yaşaması da zor.
Başbakanın siyaset malzemesi olarak kullanmasından kaynaklanıyor bu mesafe
Kapalı olmanla alakalı bir durum. Ben kapalı bir kıza selam verirken bile gözlerinin içine net bakmam ki yanlış anlaşılmıyım. Çünkü sonuçta o benden daha dindar ve çoğu benimle el bile sıkışmaz. Bundan dolayıdır ki kapalı kızla muhabbet edemiyorum. Sıcak olamıyorum. Şaka yapamıyorum. Kısacası kapalı kızlardan uzağım.
Güzelsin ve hiç sevgilin olmadı.. İnsanlar, nefes alsın yeter diyor :D bu güzelim diyor :D
hiç sevgilim olmadı demedm . Şu an sevgilim yok. Normal erkek Arkadaşmda yok dedim
Bence takma sen bunları fazla. Erkek arkadaşında olur bir gün herşey nasip kısmet işi :)
ağzın biraz laf yapmayı yüzünde gülmeyi ögrensin tamamdır =)
sanaldan arkadas eklemek mantıksız degıl bunu deneyebılırsın herkez kapalıya aynı derecede yaklasmıyor sonucta
Kuru kalabalık cevren olucana aziz bir tek dostun olsun
insanlar ön yargılı oldugunu dusunuyor olabilir. sahsen ben de yaklaşmıyorum kapalı kişilere.
Bosuna sizliyorsun agliyorsun. Zaten boyle olmasi gerekiyor otur oturdugun yerde kismetin ayagina gelir kimseye ozenme ;)
Açıklılık ya da kapalilikla alakasi yok her insan türünün takilabilaecegi bir cevresi vardir sosyallesemiyorsan dogru cevrede degilsin sosyallesmek icin
açık kapalının alakası yok bence sorun sendedir
olabilir..
Güzel bir kızsan elbet farkediliyorsun da
eee ?
Kapalılıkla bir alakası oldugunu düşünmüyorum :)
neden alakalı ki peki.
olabilir.
güzel kız o kadar çok ki.
hani ya la?
Evet çok tabi ki..
Vay be muslumanlık turbandan ıbaret oldu ya la .s link
sana aşık oldum :* evlen benlen len
yok ben gorucu usulu dusunuyorum ananlara soyle aksam bakmaya gelecez .s
müslümanlık tabi ki türbandan ibaret değil olamazda.ben burda açık arkadaşları kötülemiyrm ki o kişinin seçimine kalmış açık ya da kapalı.
burda ne işin var o zaman gunah degıl mı ?
soruyu sorup gidiyorum kardeşim. Cıvık hareketler yapıp onunla bununla konuşmuyorum sonuçta.
Guzel degılım yok su yok bu ne bunlar ne dıyosun sen az o okudugun surelerın anlamını oku ne oldugunu ogrende oyle gel hadi gulum hadi :(
güzelm dedim Düzgün oku ama şuanki alaycı tavrın hiç Hos değil biliyo musun :)
benım mızacım bu bısey yapamam k bakma ama haklıyımda bu arada sımdı yazacagım sey konusunda bana cevap vermek zorunda degılsın ezbere bıldıgın duaların kac tanesının anlamını bılıyosun ?
tartışma konumuz bu şimdi anlamıyorum ibadetn gizlisi makbuldür şimdi sana sunum Bunun anlamını biliyorum deyip kendimi ön plana atamam.
haklısın ozur dılerım kolay gelsın.. .s
önemli değil kardeşim olur böyle şeyler
Güncellemeye bak sahur vakti :P
Benimle takıl istersen zarar gelmez :) ...
ah canım beniiim.
Görmedik ki :))
türbanlı ne güzel..
ben ne kapalılar gördum altında don yok asdfdsa
doğrudur tabiki.. Öyle insanlar da çok
:)))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar