Bana genelde güzelsin diyorlar fiziğimde iyi 22 yaşına gireceğim halen sevgilim yok olmuyor bir türlü bakıyorum benden çirkin kızlar fıstık gibi oglanlarla sevgili sarılıp opuyorlar ben halen sapım aşk ilişkisini dediğim anda öcü gibi kaçıyorlar ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende yakısıklı olmama ragmen olmuyor cünkü sosyal biri degilim ev iş ev iş
Sosyal olmak lazim guzelligini birileriini gorebilecege yerlerde gostermelisin ornegin profilini gizlemiyeceksinki 50 kisi sana yazssin
Buradan nasıl bulayım sanaldan istemiyorum
Burdakilerin amaci ne saniyorsun soru sormak mi cogu sevgili arıyor, calisiyorsan is yerinde ara igrencisi isen okulda ev kizi isen etrafa soyliyeceksin saga sola ne biliyim ya bu devir kizlarin devri emin ol yuz versen iki dakikda bulursun ama ne kadar sağlıklı olur kimse bilmez
Ya işte beğenmiyorum kimseyi hoslandiklarim oluyor ama ben hoşlandığımı söylediğim anda öcü gibj kaçıyorlar benden
Eee sorun sendeymis uarmudun sapi uzumun çöpü yani zaten herkes oyle senin begendigin seni begenmez seni sevenide sen begenmessin orta yolu ne mzan buluyorsun uysal hiri oldugjnda kimsenin dort dortluk oldugunu anladiginda aslinda insanin huyu onemli anlasabilmen onemli
Ben tip olarak beğendim birini zorla morla annem kafayı yedi senin bölümünden çok düşük basit bölümde okuyor bilmem ne
Tipe bakma uzulursun anneninde dedigide bos, onemli olan huy anlasabilmek ha begenmedigin kisiyle olmaz zaten kimi begeniyorsan onunla birseyler yap annenin dedigine bakma
İşte benimkilerin tek derdi meslek para
Biktirdilar beni
Haklilarda sen aceleme ki ediyorsun haklilar ilerde anlarsin tip mip geciyir sıkılıyorsun meslek para konum rahatlik daba onemli
Anladigim kadari ne istedigini bilmiuorsun ailende klasik turk ailesi duzgun isi meslegi olsun falan filan hep ayni seyler biktik zaten
Benim için tıp değil boy fiziksel olarak baktığım şey tip olarak yanıma yakıssin yeter boyu uzun olunca birlikte filan yürürken aşırı kadınsı hissediyorum meslek olarak bilmiyorum
Senin boyun kac
1.65 tam
Anladim ne diyim insAllah istediginizi bilursnuz cogu erkek zaten 170 ustu size yeterli olur
Ben 1.80den uzun istiyorum erkeklerdeki tek takıntım çirkinde olsa bitiyorum ben uzun boya ve mankenimsi vücut
Anladim hayirlisi bulursunuz
Teşekkür ederim
Güzelsin kesin sevgilisi vardır bunun diye düşünüyor olabilirler
Olabilir Hoca bile derste dediği sen şimdi çok güzel kızsın bu da etrafındaki erkekler hepsi sana aşık tüm sınıf gülme krizine girdi bu hafta
bende yakışıklıyım benimde olmuyo bakıştığım kızlar gelip konuşmuyo benimde gidip konuşasım gelmiyo o yüzden sap sap geziyom
Kız aşk diyince öcü görmüş gibi kaçıyorsunuz
Korkuyorum aşk demeye küfretmiş gibi hissediyorum kendimi
keşke herkes senin gibi olsa öyle egoluki burdaki kızlar insanın konuşası gelmiyo hiç çekilmiyolar
Ben aşık olduğum erkeğe bana kötü davranmadıkca egolu olmam
seviyosa zaten aşk deyince kaçmaz demekki seven olmamış seni
İşte o sevgi nasıl oluyor beni niye bulmuyor bölümün en güzel kızlarındanım böyle çok hoş duruyorum ama yine olmuyor seven
sen böyle diyince bende şaşırdım bi sen o zaman hep ger. zekalı erkekleri sevmişin
Bilmiyorum bıktım artık galiba erkekler kendilerine öküz gibi davranan eşeğe davranır gibi davranan kızları seviyorlar
aynı durum kızlarda da var ama
Yok vallahi önce boya bakışlara filan bakıyoruz hayır ben önce beğeneyim istediğim şeyleri yazıyorum uzun boy ince mankenimsi bacak sahiplenmesi dışarıya soğuk bana ilgili davranması bitiriyor beni bunları bulamıyorum işte
Yüz olarakta bakılacak gibi olsun yeter
çok dedin hacı biraz boydan düş klfkv
sevgili işleri cinsellik için yalan dolan dolmuş bir kavram oldu boş ver girtsin derim ama sen ne düşünürsün
Bu ne ya sap mi kalalım yani
bişiler mi yaşama yaşındasın artık
erkeklerle samimiyet kur
Onu yapacağım artık
Sosyal ortamların uygun değildir
Universitedeyim ama olmuyor
Soğuk mu duruyorsun acaba? Cafelerde takıl arkadaşlarınla vakit geçir. Elbet çıkar biri
Yok soğuk değilim ama kimseyi beğenmiyorum hoşlandıklarım hep oluyor ben aşk dediğim anda öcüymüşüm gibi davranıyorlar
Benden daha candanı yoktur
Bölümüm filanda ideal kız için
Sen kimseyi beğenmiyorsan nasıl olsun :)) Sabret geç olsun güç olmasın. Sevgilin olsun diye asla aceleci olma elbet olacaktır.
İşte oluyor beğendiğim ben aşk diyince kaçıyorlar
En son ciddi düşünecek birini bulamazsam artık bende sabredemem veririm aşırı beğendiğim erkeğe olmuyor çünkü kimse aşk istemiyor
Doğru kişi için beğenmekle yetinme daha iyi elekten geçir. Aşkı da hemen dillendirme tanımak ve bir şeyler paylaşmak için zaman tanı
Bizim bu şehirde zaman geçirmek mümkün değil 5 dakika çarşıda yürüdüm erkek arkadaşımla herkes beni taslayacaktı neredeyse
Ah canım benim ah keşke herkes sen gibi olsa
İşte bulamıyorum ki ben ne yapayım
Doğru zamanı bekle nasibin seni bulacaktir
Başına vurma zamanı gelmiş