ben uzun saç çok sevıyorum ve kendı saçlarım 74cm hayalımdekı uzunluga geldı ...
ama uzadıkça sıkıldım sanırım kestırmeyı dusunuyorum yorumlarınızı alalım :)
ama uzadıkça sıkıldım sanırım kestırmeyı dusunuyorum yorumlarınızı alalım :)
Evet biraz koylu kizi havasi veriyor. Ben kut sac ve erkek model sseviyorum bayanda tabi bu modeller kolay kolay her bayana yakismaz. Nesela bana hic yakismaz. Zaten saclarim cokk bonus olup cikarim ortaya, iste bu yuzden goguse kdr en fazla uzun birakiyorum. Daha assagisi koylu kizi hatce gibi. :/
sacinda yag kepek kirik yoksa ne Kadar uzun olursa olsun eger bunlar varsa bide o uzunluk oýoksa kezbanlicesin bide popondan 5 parmak uste olsun sacinda oda igrenc durur yani poponla sacinin arasinda 1 el bosluk birak
kavgada zor tam kavga ediyorsunuz bir kız saçınza diyerleri bakıyor bide kız şişmansa elini öpün derim :D kız tuttu kafayı çeviriyor çeviriyor yanindakiler malmal bakıyor kavga ederseniz olacagı bu :D
Zahmet işi bence... ;)
Cevap
20Cevap
ben de uzattım daha 65im :D ama sanki uzadıkça zayıflıyor saçlarım benim de kestirmem lazım ama kıyamıyorum :(
Ben de inanmiyorum :D eose sac uzatici sampuan gordum gecen gun markette onu deniycem bakalim
Ne uzun saçlı bayanlar var hiçte kezban durmuyorlar.
Olası bir kavgada durumu sakattır karşı taraf eline dolayıp burnunun ortasına tekmeyi basabilir tehlikelidir.
kezba işi ne bilmem ama güzel duruyor bele kadar uzun saç:D
Ne kezbanlığı lan eski hatuna saçlar beline gelmeli telkininde bulununca kaynak yaptırmak zorunda kaldı..
Kalbimize giden ipek yoludur o bele gelen ipeksiler..
Kezbanlıktan kastınız cahillikse eğer,bele kadar uzun saçı cahillik olarak görenler varya,işte onlar gerçek cahillerdir
Görsellik olarak,uzun saç bir bayana en çok yakışan şeylerdendir. Görsel açıdan bunu cahillik olarak görenler,en büyük cahillerdir
bye
bayanlarda uzun saç çok çekici duruyor tabi bakımlı ise . bir de sana önerim saçını düz yapma fön çekildiği felan belli olmasın doğal gibi dursun daha çok çekici olursn.
kendinize nasıl yakıştırırsanız . :)
bakımınla ilintili. kırık, cansız, bakımsızsa evet. parlak, canlı ise hayır. ama yinede kat attırmak en azından modernlik katar.
Uzun saç candır. Ama beslemesi, büyütmesi, bakımı zor.. :PP
Benimde çok uzundu ocak ayında kestirdim öyle pişman oldum ki kestirme derim
Kezban işi demekte nerden çıktı süper oluyor uzatınız.
ya ben şu ekzabn lafını anlamıyorum bunu bir anlatsanız
ki 74 cm saç kesilimi ya
Kezban kelimesini yakıstıramadım size birde yasınız 25+ yazık..
kınıyorum sizi :)
aha kafayı yedi .s
Millet çok imreniyor ya uzun saça..
yo ne alaka yok öyle bişey
hayır alakasız.gayet fantastik bir görünüm.hele bir de farklı şekilde hayal ettiğinde :)
Eski sevgilim uzun saçlı halimi çok seviyordu. Özellikle doggy style sevişirken tutunmaktan hoşlandığını söylüyordu. Bilemedim :) Gerçi benim ki belime varmamıştı ama :)
Benimknin üç buçk katı cm :) kezban ne yahu
Belin nerde olduğunu bağlı
uzun saç bir bayana her zaman yakışır.
ne kezbanı yav kullanmayın şu kelimeyi .
Saçmalama la uzun saç candır
Ben öyle uzun saçlı hatuna bitiyorum :>)
uzun saça aşığım kestirme derim erkekler sever
o kıskanan kızların iftirası.bayılırım uzun saça.
Uuu über kezbanlık bu
saçım 72 cm sizce kestiriyim mi
Biraz kestir ama çok da değil. Pişman olursun sonra 😂
kezban pariste
yoo değil güzel.
Kestir gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar