•Bayanlar: Hiç kendinizi saçlarınızı kesmek zorunda hissettiniz mi? •Erkekler: Hiç bir bayanın saçlarını kesmesine sebep oldunuz mu?
Saçları uzun kadınları çok sevin azizim; Her telinde bir şiir yatar o saçların.. Uzun saçlarını kesen kadınları daha çok sevin; Her telinde bir acı yatar o saçların.. Hele ki bir kadını saçlarını kestirecek kadar yıktı iseniz; siz bir zahmet kadınları sevmeyiniz azizim..
Uzun saçlı kadınlar?
Kesmeyin o güzelim saçları?
?
O psikolojiyi anlatmak çok zor. Her bir saç telinde kalp kırığı vardır o kadınların, o yüzden kurtulmak isterler.. Aldatılmalardan, ağlatılmalardan, kalp kırıklarından ve ayrılıklardan..
Aslen bizde gelenek Evlenen kıza düğün günü percem kesilir bununla birlikte sac evlendikten sonra kisaltilabilir. ama dinen de bildiğim kadarıyla bayanların saçlarının öldükten sonra uzun olması gerekiyor.
Kısa saçı kendime yakıştırıyorum. O nedenle 4 yıldır uzattigim saçlarımı kısacık kestirdim ve pişman diilm ☺ ama aslq bir erkek için olmadı bu. Benim saclarım bir erkek uğruna kesilecek kadar değersiz değil. Kendi istegime bagli birsey ☺💕👍
Çok uzun saçlarım vardi kalcamin baya altindaydi ama biri geldi hayatıma saçlarımı çok severdi ve gitti bende onun gidisiyle aptal gibi saçlarımı kestirdim hemde küt Şu an çok kısa ve cok pişmanım sakin bir cahillik yapıp kesmeyin