Arkadaşımın saçı baya kısa, bana "Uzun saçlı kızlar bana çok kezban geliyor" dedi sizcede öyle mi? Uzun saç kezbanca mı. Ünlülerin de genelinin saçı kısa neden acaba 😐

Eskiden saçım uzundu baya kıçıma geliyordu sonra ufak bir ölüm sonrası depresyona girdim saçımı kestim sonra baktım yetmedi bok varmış gibi boyattım pişman mıyım fazlasıyla yine olsa yine yapar mıydım kesinlikle
Kızlar bile birbirlerine kezban diyorsa erkekler size serbest herkesi kezban ilan edin. Bu ne ya ne merakliyiz milletin zevkine tarzına hayatına hakaret etmeye. Hemcinslerimden utandım şu an
Ya bu insansa sokak ta ki kızlar nedir ya Yok böyle bişey allahım neler yaratıyorsun meşelllahh :)
Kadın örnek sadece. Sorum kadın değil abazaliginn bu kadarı.
ne alaka yahu kezbanlıkla? hiç alakası yok, onu sana söyleyen desteksiz sallamış :)
Cevap
33Cevap
Kezbanlıkla ilgisi yok benimde belime kadar uzun çok güzel duruyor bence.
Benim de belimi geçiyor kezban değilim.
İsteyen saçını istediği gibi bırakır , şu her şeye kezban yakıştırması yapan insanların ne amaçla bunu yaptıklarını anlamıyorum , kezban nedir? Önce bunu bir sorgulamamız gerek sonra da insanları belli belirsiz kalıplara sokmamamız gerektiğini öğrenmeliyiz , her insan aynı şeyi beğenmek , yapmak zorunda değil ki
Tam aksine beline kadar saçı olan kız seksidir, kezban diyen kendisi kezbandır 👊
Öyle düşünenler var ama bence saçma. Tam bel hizası çok hoş, bence.
*Gecen bol olsun.*
bazılarında aşırı seksi duruyor mesela nikki bella mıydı neydi o hatunda. kullanımı zor be gülüm napcan o saçı
kadını gösteren saçıdır
uzun düz saçlı kızlar her zaman daha çekici olmuştur
Havada kıskançlık kokusu var yani uzun saçlı kız candır ben uzatabilmek için neler yapıyorm ama olmuyo belli bir yere kadar uzuyo 🙁🙁
Resimdeki abartı tabii ki göğüs hizası veya kaburga iyidir. Erkeklerde de bu merak var aşırı uzun hiç kesimi olmayan dümdüz köylü saçı seviyor hepsi
Bence uzun saç güzel ve çekici duruyo ama kısa bence her kadına yakışan saç şekli
Yıpranmış duruyor. bir de gereksiz. Düşüncesi bile sıcak bastı.
Ama belki adam dövmek için kullanabilirim 😂😂😂
Alakası yok, kesin saçları uzamadığı için öyle demiştir. Uzun saç candır :)
Kısa saçlı kızların kıskançlıktan söylediği sözler. Saçlarım belime kadar, Kudurun Sldneşdmfölxc
Ne alaka benim de uzun Kusura bakma da arkadaşın sacmalamis herkes istediğin şekilde kullanır.
Kısa saçlı kadınlar saçlarını uzatamadıkları için uzun saçlıları kıskanır. Takma.
Bana da çok itici gelir. Kıskandığımdan filan değil asffaf
Ne alaka yaa kaşarlık saç uzunluğuyla mı ölçülüyomuş ilk defa duydum
Kim kezban lafını kullanıyorsa bilki en düşük seviyeli kişi odur..
Bana da çok kısa saçlı kızlar aşırı kezban ve özenti geliyor. Ki çoğu da öyle zaten. Kendini farklı zannettiği için kestirmiş saçını
bir kız vardı abi saçları resmen poposunu geçiyordu ya nasıl bakıyor onlara bilmiyorum
Bu kadar uzun güzel durmuyor. Bel hizası en güzeli.
Uzatıp bakamadıkları için olmasın bu çamur😀
o arkadaşının ağzını yırtarım ne demek kezbanca
Kedi uzanamadığı ciğeree... İşte saçmaa
Ne alaka benim de saçlarım çok uzun.
Ben uzun saç seviyorum. Ama bakımlı olursa.
kısa salı uzun saçlıya çamur atıyor işte
Hayır sadece saçı beline kadar uzun olan kızdır :D
Bele kadar öyle bencede. Sirt olmali en fazla
Fazla uzun saç hoş durmuyor.
O arkadaşına de ki 🙂🙂...🙂🙂anladın sen onu
Çok uzun birde bakımsızsa kezban gibi olabiliyor.
Hayır ama o kadar uzun sevmem.
Tuvalette falan yere degmiyor mu?
bu kariya kezban diyen kezbandir
Sorum resimdeki kadın değil!
resmi niye koydun o zaman? baskasinada kisa saclilar kezban geliyo dikkat et.
Resim örnek sadece. Kadının adını bile bilmiyorum
Niye soriyim
ama sormisin iste beline kadar sac uzatan kezban degil kezbanlik beyinle ilgili anladinnnn miii
Ne alakası var hanfendi
Hayır hoş ve daha güzel
Kiskanmis arkadasin
Arkadaşın kıskanç
Değildir
Değildir 😏
uzun saç candır :)
Ne alakası var?
Ne alaka?
Hayır
İtici duruyo
Ne ilgisi var