DGS (Dikey Geçiş Sınavı) için tavsiyelerde bulunur musunuz?

2012 Aralık - 2013 Temmuz'a kadar paso ders calistim. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için Aylarımı, haftalarımı verdim. Sabah çıkıp gece geliyordum eve. Üstelik kütüphaneye gidiyordum. Sabah saat 10 gibi çıkar, gece de 24 gibi gelirdim. O yorgun halde duşumu alırdım, gece geç yatardım hayliyle. Zor uyurdum biraz da. Ben bunu aylarca yaptım, aylarca calistim.. Kendime bakımım azalmıştı, kendime ilgim azalmıştı artık. Çünkü biraz da vakit bulamıyodum. Amaç, duşunu alıp kütüphaneye gitmek. Bunu yapabilmekti genelde.

Son aylara geldiğimizde tempoyu daha arttırdım. Arttırınca yoruldum baya, hasta oldum. Dinlenmem gerekti. Dinlendim.. Ve tekrar devam ettim. Deliler gibi istedim, hazırlandım, calistim.. Hedefim Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Müh. idi, fakat olmadı.. (Bunun için ilk 25 e girmek gerekiyor) Kaç gündür bunun üzgünlüğünü taşıyorum ve belli etmiyorum. Gerekli olan ne varsa yaptım ben, gerçekten cok istemiştim halbuki...

Bu yüzden kötüyüm, ağlamaklıyım. Bana biraz moral verir misiniz, tavsiyede bulunur musunuz? [Boğaziçi olmasa da güzel bir yer tutacak, ama benim hedefim orasıydı..]

link
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötüyüm, ağlıyorum. Hayal kırıklığına uğradım, sanki böyle olmamalıydı. Böyle beklemiyordum, o yüzden geçmiyor hayal kırıklığı.. Bir kaç gün sonra günün sorusu olacaktır, o yüzden bu güncellemeyi yazıyorum. Bunu da ele alırsanız ...
Güncellemeler
+1 yıl
Birazdan günün sorusu olacak, bana yardımcı olmanızı istiyorum. Sizce hangi üniversiteyi tercih edeyim? (Boğaziçi, ODTÜ olmadı ne yazık ki :( )

Bölüm : Bilgisayar Mühendisliği

Seçenekler ; Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi

Bu 3 üniversiteden hangisini önerirsiniz? Ve NEDEN?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya böyle saçma sapan konusmayın ama,siz bu kadar emek verip bu kadar cok istediniz mi bu kadar cok calistiniz mi bu kadar cok yakın oldunuz mu hedeflerinize?İnsanlar bişe beğenmiyo diyosunuz!Herkesin hedefi aynı olamaz! Bazılarının yükseklerdedir hedefi

O yüzden gelip yargilamayin kendi düşüncelerinizle. Kendinizi yönlendirdiğiniz o düşüncelerle beni yargilamayin ;)

Sınavın kolay-zor olduğuna da hiç karışmayın.ÖSYM üzerinden indirin DGS 2013 sorularını,bakın bir bakalım yapabiliyo musunuz?
DGS (Dikey Geçiş Sınavı) için tavsiyelerde bulunur musunuz?