DGS ye 1.5 yıl çalışsam ama günde 3 saat vaktim var iki üni okuyorum. (Final ve vize haftaları bakamam/ birisi lisans birisi adalat ) DGS Türkçe 42 mat 40 yapabilirim mi adalet öğrencisiyim su an okul ortalamam 3.80 4 üzerinden
Güncellemeler
+1 yıl
Ve nasıl çalışmalıyım Türkçe için şöyle düşündüm 20 paragraf 20 felsefe paragrafı çözmek günde mat içinde 0 dan dinleyerek çalışmak
Çok zor bir sınav değil. Son bir kaç ay çalışarak kazanılabilecek bir sınav. İlla ki matematik ve Türkçe temelin vardır. Sadece soru çöz. 3 saatini sadece soru çözümüne ver. Yanlışın çok çıksa bile pes etme. Çok yanlışın varsa o konuda eksiğin vardır. O zaman o konu ile ilgili konu anlatımlarına da bak ve soru çözmeye devam et. Şimdiden başarılar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim 🙂 Hedefim 100 sorudan en az 80 net şu an 50 60 arası yapıyorum hiç DGS çalışmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok zor bir sınav değil. Son bir kaç ay çalışarak kazanılabilecek bir sınav. İlla ki matematik ve Türkçe temelin vardır. Sadece soru çöz. 3 saatini sadece soru çözümüne ver. Yanlışın çok çıksa bile pes etme. Çok yanlışın varsa o konuda eksiğin vardır. O zaman o konu ile ilgili konu anlatımlarına da bak ve soru çözmeye devam et. Şimdiden başarılar.
Teşekkür ederim 🙂 Hedefim 100 sorudan en az 80 net şu an 50 60 arası yapıyorum hiç DGS çalışmadım
Dgs çok basit ya bu kadar kasma
Hedefim 100 sorudan en az 80 net şu an 50 60 arası yapıyorum hiç DGS çalışmadım
Valla ben 1 gram çalışmadan odtü geliyordu gitmedim düşün 😂
Sence 80 ustu net yapar miyim 1.5 yilda
Ful bile çekersin 1.5 yılda kafan basıyor belli çok zorlanmazsın
İnşallah aminnn
Ales kitapları çöz
Şu an elimde yks var 2 3 yıllık kitaplarım önce onlardaki bitireyim sonra ALES alayim
Zaten az az var yks kitaplarında boş yerler
Çok sağ ol
Aynen sorun vs varsa sorabilirsin☺️
Kazanabilir miyim DGS ile
100 sorudan en az 80 net olur mu yani temelin var
Bence evet
Şu an 55 60 net yapıyorum DGS çıkmış sorularda
Çok çalış😀
İnsAllah olur inşallah
Sağ ol 🙂
Gizliden cıkıyım istersen konusuruz uyarsa ben de ales calısıyorumm
Yok teşekkür ederim 🙂 İnşallah kazanirsin