İnsan hiç görmediği sadece sesiyle ve resmiyle yaşadığı birine aşık olabilir mi?

Sadece bir lakap takmayla başlayan sohbet ilerlemeye başladı herşey çok güzeldi ve ciddiyete bindi.Ben başka bir şehirdeydim o başka bir şehirde.Mevsimlerden yaz,tam aşık olma zamanı yani.Bu sefer farklı olur diye düşünmüştüm.Bi gün görüşücez bi gün herşey güzel olucak hayalleriyle koskoca yedi ay geçti.Tanıdım onu.O çok dik görüşlü,kolay kolay affetmeyen,burnu yere düşse almayacak,sevdiğini belli etmeyen biriyken ben tam tersi her sözüyle ona daha çok bağlanıp kendimi ona ait hissettim.Ait olmak yok etmekmiş ilişkiyi geçte olsa anladım.İlk başta çok düşündüm insan görmediği birini sevebilir mi diye sonra çok sevdiğim bi abimle konuştum tek söyliceğim şey var sana dedi 'körler nasıl sever ?'.Aslında imkansız bişeyin olmadığını anladım.Sürekli hayallerimiz vardı üniversite mesela :) Ben ki evlilik hayalini sevmem ve kurmam ilk kez onunla kurmuştum.Düğün şarkımızda belliydi ne cici zamanlardı.Zaman geçtikçe kopmaya başladık bende içten içe kopmaya başladım.Çok ayrılıp barıştık bi kere ayrıldığımda bana çok güzel mesaj attı o artık benı bırakmaz dedım ve bı hafta yok oldu ortadan.Ölsek birbirimizden haberimiz olmıcak ne zor seydı.Ve bugün tamamen sildik hayatlarımızdan birbirimizi.Aklımda tek bir soru kaldı insanlar görmediği birini bu denli sever mi ?
İnsan hiç görmediği sadece sesiyle ve resmiyle yaşadığı birine aşık olabilir mi?