Sadece bir lakap takmayla başlayan sohbet ilerlemeye başladı herşey çok güzeldi ve ciddiyete bindi.Ben başka bir şehirdeydim o başka bir şehirde.Mevsimlerden yaz,tam aşık olma zamanı yani.Bu sefer farklı olur diye düşünmüştüm.Bi gün görüşücez bi gün herşey güzel olucak hayalleriyle koskoca yedi ay geçti.Tanıdım onu.O çok dik görüşlü,kolay kolay affetmeyen,burnu yere düşse almayacak,sevdiğini belli etmeyen biriyken ben tam tersi her sözüyle ona daha çok bağlanıp kendimi ona ait hissettim.Ait olmak yok etmekmiş ilişkiyi geçte olsa anladım.İlk başta çok düşündüm insan görmediği birini sevebilir mi diye sonra çok sevdiğim bi abimle konuştum tek söyliceğim şey var sana dedi 'körler nasıl sever ?'.Aslında imkansız bişeyin olmadığını anladım.Sürekli hayallerimiz vardı üniversite mesela :) Ben ki evlilik hayalini sevmem ve kurmam ilk kez onunla kurmuştum.Düğün şarkımızda belliydi ne cici zamanlardı.Zaman geçtikçe kopmaya başladık bende içten içe kopmaya başladım.Çok ayrılıp barıştık bi kere ayrıldığımda bana çok güzel mesaj attı o artık benı bırakmaz dedım ve bı hafta yok oldu ortadan.Ölsek birbirimizden haberimiz olmıcak ne zor seydı.Ve bugün tamamen sildik hayatlarımızdan birbirimizi.Aklımda tek bir soru kaldı insanlar görmediği birini bu denli sever mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılben bir kızı internette bir kaç videosunu beğendigim için instagramdan takip ettim yaklaşık 8 ay önce şu 5 aydır sabah kalkar kalkmaz fotoğraflarına bakıyorum akşam fotoğraflarına bakmadan uyuyamıyorum her an aklımda hiç çıkmıyo onu rüyalarımda görüyorum artık aşk değilse bile bir takıntı oldu içimde bir boşluk oldugunu hissediyorum ama nerden ulaşmaya çalışırsam çalışıyım hiçbiyerden cevap vermiyo açtığı canlı yayınlara katılıyorum ama nerdeyse hiçbir mesajımı okumuyor artık halüsilasyonlar görüyorum her gün rüyamda mesela geçen gece rüyamda bununla beraber kahvaltı yaparken uzaktan bir ağlama sesi geliyo buda kalkıp ben bir bakıyım diyo o ağlama sesi ise çocugumuza ait oluyo böyle rüyalar görüyorum artık bana yardım edin lütfen yanına gidip buluşmak istediğimi söylemek istiyorum ama eğer kabul etmezse kendimi kaybedip intihar etmek geliyo aklıma sonuçta duygusal bir erkeğim ben en ufak üzüntüde bile kendimi kaybeden bir insanım ne kadar dayanıklı görünsemde dışardan içerde yavru bir kedi var duygusallık içerisinde hiç sevilmemiş bir kedi duruyo içimde bana lütfen yardım edin ne yapmam lazım
42 Yorumla- +1 yıl
bu hala devam ediyorsa dostum hayat çok güzel dışarda milyon tanesi var hiç kimse üstelik seni takmayan senden haberi olmayan bir kimse için canını sıkmaya aklına takmaya değmez. Kendine değer ver.. kendini sev
- +1 yıl
Allah'a git ona sığın. Dua et bol bol nasibinse kavuşursun değilse zaten değildir . Ben 9 yıl birisine aşıktım kız evlendi artık hayatım bitti dedim o zman hayatım yeniden başladı Allah'a öyle güzel şeyler çıkarıyorki karşıma yani kardeşime söyliyim Allah'a nasip etmese bile bilki bildiği bir şey vardır bundan emin ol yaşadığım için sana söylüyorum
En İyi Cevaplar
ya anlamıyorum böyle aşklara heves diyenleri.aşk öyle bişeyki arkadaşım görmeyle falan oluncak bişey degil ne zaman nerde cıkıcagı belli olmaz.ama dedigin gibi zor oluyor.ama herseyin en zor olanı güzeldir hele adı aşksa bunun.bence olabilir hemde deliler gibi..
70 Yorumla
+1 yılSever. Ben üç yıldır seviyorum. Emin ol burda seni en iyi ben anlarım. Sanki yanındaymış gibi oluyosun biliyorum. bir gün sarılma hayaliyle yaşıyosun. Durumumuz aynı. O zor affeder. Sen suçsuzken bile kaybetmemek için özür dilersin. Herkes sana görmeden Nası seviyosun der biliyorum. Ben üç yıldır ses kayıtlarını dinleyip uyurum. Fotoğraflarına sarılırım. Emin ol en güzel aşk görmeden. Ben hala bekliyorum. Umudu öğreten o bana mesela. Her gün nolur diyorum, nolur bir kez sarılıyım. Olmadı henüz. Bekliyorum ama. Emin ol silemezsiniz birbirinizi. 7-8 ayda bu denli sevdiysen güven bana. Sevebilir görmeden. Aşık bile olur hatta. Keşke silmeseydiniz birbirinizi. Bak bu bahsettiğim kişi hiç sevgilim olmadı. Hep 'sevdiğim ' oldu. Zor biliyorum. Ama aşkların en güzeli emin ol. Sorunun cevabını almışsındır umarım. Görmeden sever insan, hemde çoook güzel sever.
53 Yorumla- +1 yıl
Ha bide görmediğim birine yedi ayımı vermem demişler. Dinleme sakın. Ben üç yılımı verdim. Onu diyenler aşık olmamıştır daha önce.
- +1 yıl
Bende aynı durumdayim ne olacak bilmem seninki ne durumda Benin'le paylaşırmısın
- +1 yıl
Bu duygu çok güzel görmeden sevmek bir o kadarda acı veriyor çoğu zaman tuhaflaşiyorum sonu ne olacak bilmiyorum
aynı şeyleri yaşadım bende. 8 ayım onunla geçti. sadece resim falan değil biz görüntülü de görüşürdük. ilk başta çok zorlandım çok çeliştim kendimle böyle bir şey mümkün değil dedim kendime ama o da çok uğraştı beni kabuğumdan çıkarmak için. sonra neden olmasın dedim. git gide daha da bağlandım. bende hayaller kurardım. onsuz olmazdı arrtık hiç bir şey. ama son zamanlarda çok kavga ediyorduk. ben gelse de sarılsam diye çok istedim. planlar yaptık ne zaman gelecek o gelmezse ben giderim diye. ama olmadı. ben çok fazla sevdim o da sevdi ama o çok gösteremezdi sevgisini. yavaş yavaş birbirimizi yıpratmaya kırmaya başladık. en sonunda bana bizden olmaz dedi ayrıldık. gelgitler oldu birbirimizi çok fazla kırdık. şimdi ayrıyız 2 ay oldu. ama ben hala seviyorum onu. çok da özlüyorum. nasıl geçer bu his onu da bilmiyorum...
04 Yorumla- +1 yıl
5yılını vereni tanıyorum 5 yıl...
- +1 yıl
Simdi nasilsin acaba anlattiklarinin aynisini yasadim birebir ayni sureci. Simdi biz ayrilali 2 ay oldu
- +1 yıl
@Deepfeeling peki ya 11 yılını verenı ve hala görmeyeni de tanıdınız mı.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
29Cevap
Yüzyüze görüştüğün zaman belki sinir olduğun tikleri,hareketleri olacak ve bunlar senin o uzaktan sevmelerini bitirecek...Hayalinde birini canlandırmışsın ve onu sevmişsin ama inan bana öyle bir zaman oluyor ki hayal ettiğin kişi hayatına girse dahi o hayalinde yaşattığın kadar mutlu edemiyor seni...Yine de birini kalbinde hissetmek harika birşey...Ben üzülmemen için başka yönünü de ifade etmek istedim,ama sonuç ortada,bak silmek ne kadar kolay olmuş onun için,herkes aynı derecede sevgiyi kalbinde hissedemez
21 Yorumla- +1 yıl
hayalınde sevdıgın kışı dedıgınız gıbı kusursuz oldugu ıcın onu cok başka goruyorsunuz. peki bulluşma ıhtımalı dıyelım kı kalktı ortadan. asla goruşma olmayacak. soru şu: o kusursuz kışıyı nasıl cıkaracaksınız kalpten
Senin yaşadığın şeyin birebir aynisini yaşadım. 1 yil 8 ay konuştum hala konuşuyorum. 3 ay çıktık ben de ilk kez biriyle evlilik hayali kurdum bu da oydu. Cocuk hayali düğün şarkıları dugun davetiyeleri... Ama sonra anladım ki beni eski sevgilisinin yerine koymus. Ikimiz de değiştik ve cok kavga etmeye başladık. Hala görüşüyorum ama onsuz ne yapacağımı bilmiyorum kopacak gibiyiz. Kısacası evet sever cok sever gorebilmek goz goze gelebilmek için neler neler vermez. Sevdan büyür koskocaman olur.. Onu birgün gorebilmenin umuduyla yaşayarak..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar mı olur...Aynı şeyleri yaşadım hemen hemen...İyi ki yedi ay sürmüş benim neredeyse iki yıl olacaktı...İnsan kopamıyor da değil mi,yani yanlış olduğunu bile bile,kendine yakıştırmasa da yine de devam ediyosun...Bağlanmam sanıyosun ama sonra bi bakıyosun ki bi gün konuşmazsan o günün harab olmuş,gözün telefonda,aklın onda...Sonra bi de hayaller var tabi :) Sadece hayaller...Yok buluşmaymış,yok her şey yolun girecekmiş falan filan...şimdi sadece tebessüm edeceğimiz anılar olarak kaldılar...Aslında hep o hayaller yüzünden bağlandık bakma sen...Biz arada hala konuşuyoruz,aptallık olduğunu bile bile hala kopamadım ondan.Kiminle konuşsursam konuşayım onunla konuşurken ki keyfi alamıyorum...Onları bu kadar hayatımıza katmışken,hatta baş köşeye oturtmuşken kimse bana görmeden aşk olmaz demesin...Seni çok yakın buldum kendimee :)
31 Yorumla- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben böyle şeylere gülerdim. Ama insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ben birisine aşık oldum. Ama öyle böyle değil. Haftalarca uzaktan takip ettim. Ve sonunda konuşmaya cesaret ettim. Ve oda beni sevdi. Hayal bile değildi benim için ama oldu. Ve daha bugün ailesiyle konuştu benim hakkımda. Ne olacak Allah bilir ama biz evlenmek istiyoruz. Ve o okulu bitirmiş olmasına rağmen Türkiyeye gelebilmek için Educaya başvurdu. Kabul edilirse gelip burda 2 yıl okuyacak. Sadece beni görebilmek için. Sen yat kalk dua et şehir dışı. Benim ki Pakistanda. Ama oluyor. Aşk, yer zaman mekan dil gelenek görenek hiçbirşeyi umursamıyor.
Gerçekten mantığın bedeni terkettiği yer. İnternette tanıştık bişeyler konuşup tartışıyorduk daha fotoğraflarımızı bile görmemiştik. Ben bir yerde o on saat uzağımda bir yerde.. sonra paylaşımlar arttı telefonla konuşmaya başladık. Ben bir şirkette müdürüm o hayvancılıkla uğraşıyor ailelerimiz denk değil vs vs. Bir de evli olması sorunsalı. 3-4 gün önce saçma bişeyi bahane edip ayrıldı çünkü işler sarpa sarmaya başladı. Onun için de öyle alışıyorum sana bunu istemiyorum diyordu. Sabah akşam onu düşünmekten hiçbişey yapamıyodum hala öyle. Eminim biticek unutucam ama zor olcak çok zor. Yıllardır hissetmediğim şeyleri bu şekilde yaşatması inanın çok saçma ama çok güzeldi. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum kalbim kırık sanki 5 çocuğumla ortada bırakılmışım gibi bir his. Psikolojide bunun bir adı var mı bilemem ama delilik işte
10 Yorumla
+1 yılinsan görüntüsüne önem vermez aşk dediğin her an heryerde her şekilde olabilir görmezsin ama sesine, zekasına, ilgisine aşık olursun bu farklı bir evrene giriyor çözümü yok sonuç üzüleceksin kesinlikle bunun geri dönüşü yok ben bu olayı bugün yaşadım kısa bir konuşmamız olsada karşıda ki kişiyle onun hayatına giren erkeklerden daha çok sevmişimdir ve değer göstermişimdir ben hayatım boyunca bidaha aşık olamıcamı düşünmüştüm ama 1. cisinden daha çok aşık oldum ayrılmamız benim suçumdu ama pişmanlığımı dile getirdim ne fayda kafada olmuşmuş ayrılık değiştirmezsin ama halbu ki iki aşık olan insan bunun üstesinden gelebilir di unutulabilir di şu an bunlar geçmişte kaldı demek istediğim şey şu bal gibi de İnsan hiç görmediği sadece sesiyle ve resmiyle yaşadığı birine aşık olabilir.
10 YorumlaAslında sizin ilişkiniz görmeyip sevmemekten ziyade..Senin ona fazla ilgi göstermenden bitmiş.. Bir ilişkide bir taraf diğer tarafa onun sevdiğinden daha fazla ilgi gösterirse karşılığını almak istiyor.. Aslında o da seviyordur ama aşırı bir ilgide değil o yüzden ki sen çoğu konuda kırılmışsındır, fikir ayrılıkları çıkmıştır.. Sonunda da bitmiş zaten ilişkiniz.. Ve bana soracak olursan hiç buluşmadığım görmediğim bir kişiye 7 ayımı vermem..
00 Yorumla
+1 yılkörler nasıl severmiş. gözün acıkken aklına iliştirebildin mi bunun yorumunu. körlerin gönül gözü kadar kiminki açk ki. arkadaş tamam uzaktan birbirine aşık olursun da az mantk lütfen o kadar da uzağa gitmeyin. dediğin gibi ölseniz haberiniz olmayacak.
00 Yorumlaher yeni günde yüreğine sevgi doldurmalı
gözlerini onda açmalısın,yüreğini açmalısın,yüreği en güzel insana..
en saf halini birtek o görmeli..
aşkı sarıp sarmalamalı,içine işlemeli.
bu güzellikleri hissettirmekle kalmayıp yaşatmalı..
yaşatmalı ki canın bildiğin sevgiliye canın gibi bağlanmalısın.yaşattıkları için minnettar olmalısın.00 YorumlaSen onu her ne kadar görmesen onunla konuşuyorsun ya değil mi? İnsan hiç görmediği bir insanı tabikide sever. İllede yüz yüze gelerek sevilcek diye bir şey olamaz. Bir insan bir insanı görmeden sadece yazışarak sevebilir. İnsan her ne kadar beden olarak olsa bile içinde ruh olduğu bir kalbinin olsuğunu unutuyoruz. Her zmaan güzellik yada fizik önemli olmaz belkide sen onuın kalbini , kişiliğini sevdin. Bence sever.
31 YorumlaAbine sormuşsun abinde çok güzel cevap vermiş " Körler nasıl sever " kör eğer görürse büyü bozulur.
Yani insan burada aslında gizemlilikle birlikte karşısındakinin duygularını ve hislerini sever.
Eğer onu görseydin tüm büyü bozulurdu.30 Yorumlatek birşey söyleyeyim, evet aşık olabilir. hemde deli gibi aşık olabilir. olmayacağını, buluşamayacağınızı bile bile, hep bir umutla yaşayabilir. evet, insan görmediği birine aşık olabilir. hemde deli gibi...
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılinsan görmediği birine aşık da olur sever de ama beklentileri fazla yüksek tutmamak lazım görünce hayal kırıklığı yaşamamak için belkide hiç görmemek gerek büyü bozulmasın diye bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
hayalınde sevdıgın kışı dedıgınız gıbı kusursuz oldugu ıcın onu cok başka goruyorsunuz. peki bulluşma ıhtımalı dıyelım kı kalktı ortadan. asla goruşma olmayacak. soru şu: o kusursuz kışıyı nasıl cıkaracaksınız kalpten. 11 yıl oldu
Aramızda şehirler vardı sabahlara kadar konuşurduk. Onu hiç görmediğim halde çok seviyordum. Evlencektik sonra o hiç affedilmeyecek bişey yaptı. Canım o kadar acıdı ki çok öfkelendim. Evet insan görmediği birini sever hiç elini tutmadığı gözlerine bakmak için hayal kurduğu birini sever. Hiç görmediğim halde bana bu duyguları yaşattı ve onu hiç bir daha göremiceğimde cabası.
00 YorumlaSever kardeş bende sevdim dokunmadan ölmeden kirletmeden hemde nasıl sevdim. şu an yüreğim yangın yeri ben sevdim oda sevdi sonra birden vaz. Hakkımı helal etmiyorum senin için ölürüm sevgilim diyipte beni yarı yolda bırakan kızı. Cehennemin dibine kadar yolun var ceren yaptığın kahpeliğin cezasını çekersin umarım...
11 Yorumla- +1 yıl
sevgi degıl bu cıkar ılışkısı. gercekten sevsen bır araya gelmemış olsanda kılına zarar gelsın ıstemezdın
Aynı durum bende de var. İnstagramdan gördüm kızı ve çok hoşlandım ama kızın takipçi sayısı baya fazlaydı. Ona ulaşmaya çalıştım sadece 1 kez cevap verdi bir daha hiç cevap vermedi bir türlü ulaşamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Ona düşünmeden edemiyorum hep aklımda. Sanki dünyam ikiye ayrıldı O ve diğer şeyler olarak. Ama onla nasıl konuşacağım nasıl tanışacağım bilmiyorum hiçbir türlü cevap vermiyor. Çok çaresiz bir durum bitiriyor insanı.
00 Yorumlasever çünkü aynı şekil bu olayı yaşadım biliyorum ama bizimde bitti ayrı dava. sağlık olsun ne diyelim herşeyde bi hayır vardır elbet
10 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım galiba ama kendime itiraf edemiyorum bunu 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılgörmeden sürekli konuştuğun kişiye sadece baglanirsin sevmek değildir o ama sevgi sanarsin
10 Yorumla
+1 yılben seni görmeden sevdim ahlakına hayran ruhuna sevdalıyım. aradaki mesafelerin ne önemi varki? kalpten kalbe köprü kurulmuş bir kere. aşkı iki öpücükten ibaret sayanlara inat ...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu yaşadım. Sürekli unuturum diye aradan 16 yıl geçti gözünle göremeden hala aklımda. Üniv. macerasına da başladık, oldu da yarı yolda terk edildik. Ramazan değil kandil değil sırf o kaza orucu tutuyor diye tutuyordum ona taptım. Her şey o kadar mantıksızdı ki derdimide kimseye anlatamadım. Bunu kim yazdı çok merak ettim sanki benden bahseder gibi biraz
00 Yorumla
+1 yılAŞK İLLA ONU GERÇEKTE GÖRMEYLE DEĞİL RESİMDE BİLE GÖRMEYLE AŞIK OLUNULABİLİR
UZAKTAN SEVİYORUM SENİ... KOKUNU ALAMADAN, BOYNUNA SARILAMADAN, YÜZÜNE DOKUNAMADAN, SESİNİ DUYAMADAN... SADECE SEVİYORUM.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Mevsimlerden yaz mı? Mecazi olarak dediysen, aşıksın daha olabilir mi sorusu mu kalmış
00 Yorumlaher insanın saf ve masumluğunda yaşadığı çok güzel duygular bunlar..sevgiye ihtiyacı olan insan her şekilde sever..
10 Yorumlagormedigin bir adamla dugun sarkisi belirlemek mi? kuzum yas kac? 13-14?
00 Yorumlaseninki ask degil hevesssssssssssss kendine gel
10 Yorumla
+1 yılSevemez çünkü hayalindekiyle gerçeği bir değil sen kafanda kurgulamışsın yanyana gelseniz belki hoşlanmayacaksnz
10 Yorumla
+1 yılkopmaya basladım diyorsun görmediğin birini sevmek degil tamam sevmiş olabilirsinde belki hevesti yada hayalindeki erkekti
00 YorumlaCiddi düşünmek için uygun biri değil sonuçta netten tanışmışsın...
00 Yorumla
+1 yılsever olabilir cogu kişiye göre sacma gelse de insan kendine engel olamıyo böyle durumlar cok yasanıyo
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayim görmeden dokunmadan seviyorum hemde çok 1 sene oldu sonu nasıl olacak bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
5 yıl vereni tanıyorum 5 yıl...
aşık olmak değil bunun adı merak ama sen aşk hissediyorsun
10 YorumlaAsık olda bırıne resım mesım fark etmez ne guzel ıste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam 11 yıl oldu görmedım. ilk gün ki gibi degıl ama duygular. cok daha güçlü çok daha şiddetli
00 YorumlaAynen öyle bnde hiç gormedigim bir kişiye körkütük aşığım..
10 Yorumlaİnsan karar vererek aşık olmaz. Sadece bı bakar olmuş...
(Kaybedenler kulübü)00 Yorumla
+1 yılKesinlikle deli gibi olur 5 yık olanı tanıyorum ben
00 YorumlaÇok ilginç bir aşk insan sever görmeden ama uzun süre değil yani görüşmek gerek.
00 Yorumlasen ilgiye aşık olmuşsun kuzum..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmeden dokunmadan sevemeyeceğini anlayacaksın sen de.
00 Yorumlasenle sevebilecegini gormus olduk
00 YorumlaKörler nasıl aşık oluyor sanırsın?
00 YorumlaSevemezler. Temas şart bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Et Ete Değecek.
hala burada misin
00 YorumlaBen oldum sadece biraz ilgiymis
10 Yorumlaolur.
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 Yorumla
+1 yılSevebilir😊
00 Yorumla
+1 yılçok platonik olur
00 Yorumla
+1 yılOlur olur.
00 YorumlaOlur neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsan hiç görmediği sadece sesiyle ve resmiyle yaşadığı birine aşık olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler