Bir kız seninle bir yerlerde buluşup ders çalışalım derse?

Kpss kursunda hoşlandığım bir kız var. Ben onunla ilgilendiğimi bakışlarımla belli etmiştim ama 2 aydır hiç muhabbetimiz olmamıştı.Aslında kızlarla aram iyidir ama bu kızla bir türlü konuşma fırsatı bulamamıştım.Ta ki bugüne kadar.Bu kızla aynı muhitte oturuyormuşuz.Bunu bugün öğrendim.Çünkü derste yanımda oturdu ve çıkışta nerede oturuyorsun diye sorduğumda aynı muhitte oturduğumuzu öğrendim.Birlikte otobüse bindik ve muhabbet etmeye başladık.Konuşma arasında bir yerlerde buluşup ders çalışalım mı dedi.Bende bi bakalım uygun bir yer bulursak neden olmasın dedim.Aklıma takılan bir kız bir erkekle neden ders çalışmak ister ki?Benimle bir ilişki başlatmak için mi bunu söyledi?Kızlar siz ne diyorsunuz olur mu bu iş?Mesela ders çalıştıktan sonra bir kahve içmeye davet etsem :)
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da belirtmem gerekir ki kız bir yerlerde buluşup ders çalışalım dediğinde bende istersen dersanede çalışabiliriz dedim.Dersanenin uzak olduğunu,git gel çok uzun süreceğini en iyisi yakınlarda bir kütüphane bulmak olduğunu söyledi.Hatta bizim burda büyük bir park var oranın kütüphanesini önerdi.Bende araştırıp ona döneceğimi söyledm.Dersanede çalışmayı kabul etseydi ben gerçekten ders çalışmak istediğini anlrdm ama böyle olunca ister istemez aceba o da bana karşı boş değil mi dememe sbp oldu
Bir kız seninle bir yerlerde buluşup ders çalışalım derse?