Kısa bir tanışma taktiği verir misin kanka? Uygulayıp başarılı olduğunuz karşı cinsle tanışma taktikleriniz var mı?kızlarla tanışmak için taktikErkek -Merhaba, ben aşık.. Kız -Aşık mı!!! Erkek -Doğuştan canım ;) ... gibi kanka :D
Kızlarla tanışma taktikleri, hatta sosyal medya diliyle kızlara yürümek :) pek çok platformdan yapılabilir. Kızlarla tanışmak istenilen platforma göre de taktikler değişecektir. Örneğin Instagram'da bir kızla tanışırken ya da sosyal hayatın içinden biriyle tanışırken çok çok farklı yöntemlere başvurulması gerekir. Ben klasik olanlardan başlayayım mı? :) Hoşlanılan bir kızla tanışmak için hangi taktikler uygulanmalı?
1- Ortak çevre ya da ilgilerden yola çıkarak sohbet başlatma
üniversitede kızlarla tanışma
Örneğin aynı okula gidiyorsanız bu işin raconu vardır :) Üniversitede kızla tanışma taktikleri bilinirse bu iş çok da zor olmayacaktır. Yemekhane, yurt, kantin, spor alanı gibi ortak alanları kullanıyor olmalısınız ki gözüne ilişmiştir. Seni daha çok göreceği yerlerde olmaya çalışman lazım. Örneğin okul kulübüne gidiyorsa sen de o kulübe kayıt yaptırabilir, daha yakın temas kurabilirsin.
2- Ortak çevre yoksa bir kızla nasıl tanışılır?
tanımadığın kızla nasıl tanışılır?
Aynı okula gitmiyor, her gün aynı otobüse binmiyorsak o zaman nasıl sohbet başlatacağız? Öncelikle klişelerden uzak durmakta fayda var. "Selam, ben sizi gördüm beğendim. Tanışmak isterim." cümlesi, sizi daha önce hiç tanımayan bir kadın için hiçbir şey ifade etmez.
O zaman biraz sempatik, biraz dikkat çekici ve klişelerden uzak bir giriş yapmak gerekir :) O nedenle içinde bulunulan ortam durumu göz önünde bulundurarak zeki bir kurgu yapmakta fayda var. Örneğin otobüste ayakta gidiyorsunuz, bir kız dikkatinizi çekti ve tanışmak istiyorsunuz. Yanına yaklaşıp sempatik bir şekilde gülerek; "2020'lerde hanımefendilere yer vermiyorlar demek, ne talihsizlik."diyebilirsiniz :) Kimse buna sert bir tepki vermez. Sonra da sohbet açacak başka alternatifler aranabilir. Yaşı, nereye gittiği, nerede oturduğu gibi sohbet açıcı konular fazla rahatsızlık vermeden sorulabilir.
Geldik çağın trendi İnstagram'dan yürüme taktiklerine :) Utangaç erkekler için çok iyi bir alternatif ayrıca reddedilme korkusu olan erkekler için de çok daha rahatlatıcı bir yöntem. Ancak burada da dikkat edilmesi gerekenler var; - Tanımadığınız bir kadına Instagram üzerinden yürüyecekseniz, "selam tanışalım mı?" yazmayın. Çabanız sonuçsuz kalacaktır. - Sosyal medya üzerinden tanışmak istediğiniz kişinin eşi, sevgilisi, aklında biri olabilir ve sizin bunu tahmin etmeniz zordur. O nedenle seviyeli yaklaşımlar şarttır. - Biriyle tanışmak için mesaj atmayı kafaya koyduysanız öncelikle kendi profilinizi açık hale getirin. Yani sizi görebilsin, paylaşımlarınızı stalklama şansı bulsun. Gizli profille birine yürümek sonuçsuz kalacaktır. - Mesaj göndermeden önce mutlaka arkadaşlık isteği alternatifini değerlendirin, eğer kabul etmiyorsa ısrarcı olmayın. - Arkadaş listesine girmeyi başardıysanız tanışmak istediğiniz kişinin neden dikkatinizi çektiğini seviyeli bir şekilde anlatın. Örneğin; "Birkaç fotoğrafınızı gördüm, çok sempatik geldi. Belki de iyi bir arkadaş olabiliriz dedim. Ben Mert :)" deyiverin. Sonrası zaten gelecektir.
Bir şey sorma bahanesiyle adım atarım, gözüme kestirdiysem kaçarı yok. :) Herhangi bir şeyi sorma bahanesiyle yaklaşabilirsin veya sosyal medya hesaplarını biliyorsan daha hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsin.
elinize bir gul alip yanina gidip "merhaba surdaki cicekci abla bunu size gonderdi" diyib herhangi bir tarafa parmakla isaret ediniz.. kiz hangi abla diyince "aaa gitmis" diyerek ordan sohbete dogaclama devam ediniz
En İyi Cevaplar