Rol gereği ayrılıp, sonradan evlilik teklifi yapmaktı amacım.
Evlilik teklifi için sürpriz yapayım derken, gerçekten mi ayrıldık?
Rol gereği ayrılıp, sonradan evlilik teklifi yapmaktı amacım.
Evliliğe kadar ilerlemiş bir ilişkide sevgilinin ayrılalım demene o tür bir cevap vermesi garip doğrusu insan bir neden ne oldu hayır falan filan birşey der. ama sen de entrika mı arıyorsun ne güzel evlenme teklifi edeceksin aksiyonun dozu kaçmış sonuç ortada :S
sıçmış batırmıssın :P hade temizle bakalım
adamı öldürmeye çalış sonra
şakaydı roldü deyip kendini temize çıkar
ayrılığın şakası dahi olmaz
tavsiyem kızdan özürdile hata yaptığını söyle!
sonra evlenmek istediğini söyle
ailenle kızı istemeye gidin
hafız sana bu aklı kim verdiyse onun kafatasına emi. la böyle planmı olur kabul eder mi sanıyorsun o teklifi sence ?
kardeşim az daha romantik şeyler düşünseydin keşke internette araştırsaydın. düşün bir aynısı sana yapılsa ve gelip sana hepsi plandı evlenelim dese sen ne yapardın tepkin ne olurdu
hocam hep aynı şeyler, aynı fikirler olmasın istedim. aslında bana hep rutin gözüyle bakan birisi, en azından ben öyle hissediyorum. bir değişiklik olsun istedim. belki yanlış yaptım ama şimdi tekliften öte başka düşünceler sardı beğnimi. acabalar kapladı heryanımı. yoksa, ayrılmak mı istiyordu.. 2 gün oldu hiçbirşekilde arayıp sormuyor. umursamıyor resmen.
hafız sen noktayı koymuşssun kıza diycek bişey bırakmamaışssın. sen az özele gelsene hafız bişey geldi aklıma :) mesajlaşalım
Cevap
0Cevap
eğer hemen ayrılalım dediyse o zaman kız çok gururlu bir kız..bu da çok iyi bişey..sakın sevmiyo falan düşüncesine kapılma...evlilik teklifine devam kardeşim))inşaALLAH her şey güzel olur merak etme :)
hemen ayrılması seni sevmediği anlamına gelmez . hiç beklemediği bir hareketmiş demek ki kızın gururu incinmiş. bence teklife devam ama çok uzatma.
o tepkileri kendi içinde veriyodur zaten ama sana farkettirmez. mutluymuş gibi davranır. içi içini yiyodur emin ol. ama ne kadar sevse de gururu ne diyosa onu yapıyo şuan bu biraz kişilik problemi
git durumu anlat neden felan diye sormamasınada canını sıkma yani zaten ayrılmak mı istiyodu dye düşünme bende olsam bende onun yaptığını yapardm yani bunn çok sevmekle ya da sevmemekle alaksı yok.
Yanlış yerden girmişsin.bir sürü teklif seçeneği varken ayrılık üzerine etmek nerden geldi aklına:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar