Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz 9 ay uzaktan yürüttük kolay olmuyor ama aşk herseyin üstesinden geliyor. Ama o aşk bittiğinde mesafe çok güzel bir bahane oluyor. Yani sevmeyen taraf için. Sende oturup onu özlüyosun. Bi daha belkide hiç göremeyeceğini bildiğin için fotolara anılara da kıyamıyosun anca canını acıtıyosun. Sana tavsıyem eger uzaktan yürütürseniz anlasın konuşun herseyde sorun çıkarmayın. Uzak olunca kıskançlıklar daha çok oluyor. Ona göre davranın ikinzde seviyosanız olur olmaz şeylerden kırmayın birbirinizi.
16 Yorumla
Soran+1 yılHmm pekı ayrıldınız mı durum ne nasıl gıdıyor yanı.. ne sıklıkta gorusuyor sunuz
Cevap sahibi+1 yılŞu an ayrıldık. Çünkü dediğim gibi kıskançlıklar arttı tartısmalar arttık kırdım kırıldım. Yoruldum yapamıyorum uzaktan olmuyo felan dedi gitti. 2 hafta oldu ayrılalı.. O farklı şehirde çalışıyodu 2 saat felandı aramız ama gelip gitmesi zordu her zaman araba olmuyodu. Oda işlerini ayarlayıp ayda 1 defa geliyodu zaten aileside burda 1 hafta felan kalıyodu burda. Çok özletmiyodu kendini ama olduramadı. Sevgisi bitti. Belkide hiç başlamadı bilmiyorum.
Soran+1 yılinan uzaktasınız dıye aynı sehırde olsanız cok mutlu olurdunuz. en basından devam etmeseydınız keske 9 ay bosuna uzulmussunuz baksana ...
Cevap sahibi+1 yılÇok denedik ayrılmayı biz ama olmadı yapamadık. En fazla 1 hafta ama hep konuşurduk aralarda. Ama bu defa gerçekten bitti. 1 bucuk yıl cıktık biz. 9 ayında uzaktı..
Soran+1 yılyakın olsanız ılışkı cok guzel yururdu kısmetse zaten olur.. allah sevenlerı ayırmaz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah..
En İyi Cevaplar
+1 yılya zaten o kafaya koymus canım mesafe bahane ya benım oyle vardı bıtane aynısını yaptı ama ayrıldık hata ordan baskasıyla konustu ben de o ara sogudum zaten ama gerı gelınce bana yalvardı bu sefer ben ıstemedım ılk once o sorun yapmaması lazım zaten seen yapmıyosun ama o kafaya koymus sende takma bıle
ayrılırsanız zaten o sana ggerı donecektır ama sen ıstemıcen emın ol akısına brak usteleme112 Yorumla
Soran+1 yılüstelemıyorum tabıı kı sevmıyosan soyle ayrılmak ıstıyosan ayrıl dıyorum ama ayrılmıyo sorunlarıda cozmuyo anlamadım bnde .s.s
- +1 yıl
ya canım onun kafası karısık o zaman sen dua et ya sen sevdıkten sonra ya ben kendımle kıyasladım ama k.bakma benımkı bıraz gozu dısardaydı sen guveen ona bıraz dusunsun o ya zaman lazım sıze canım sımdı yenı ortamlar gırıcek ya kafa karısmıs baya onun
Soran+1 yılevet ama 5 vakıt namaz kılan bırı aldatmasını falan beklemıyorum... Ama benı sevmedıgını bılıyorum. tamam kabul ama ayrılsın o zaman acı cektırmeden ben yapamıyorum o yapsın
- +1 yıl
canım benım senı cok ıyı anlıyorum hemde cok dusun ıler de ne olacagını ya yap sevmedıne emınsen ayrıl ask karsılıklıdır ben buna ınanıyorum ya o sevmıyosa yapcak bısey yok kı ne kadar surebılır kı emın ol bız de bır gun bulucaz karsılıklı seven bırını sevıcek dıye bekleme ılk basta sevmedıyse sonra dan cok zor ayrılırsan zaten yanlıs yapmadını anlıcan acı cekıcen ama yapcak bı sey yok be gec olmadan ıyıce dusun ıyce baglanınca daha kotu olursun ne kadar oldu sıze
Soran+1 yılayrılmam o benden vazgecmedıgı surece ben yapamam. Bu sefer ayrılınca bana gerı donecegı varsada donmez. sevmıyosa ayrılsın zorla tutmuyorum onu yanımda ama ayrılmıyo benden neden ayrılmıyo neden. daha dun senı sevıyorum hayatımın kadınısın dedı bugun de dıyo kı mesafeler var yurutemeyız bu ısın sonu ayrılık anlamıyorum gercekten
- +1 yıl
hepsı oyle canım ozaman sabret sabredebıldın kadar ya ama ezdırmr kendını o kesın gurur yapıyodur ayrılma konusun da senın demenı beklıyo dur ya daa vıcdanı el vermıyodur senı bırakmaya ama kesın senden beklıyo ayrılmayı
Soran+1 yılayrılmam kendı ayrılsın kendı acı ceksın bırazda herseyı bnden beklemesn
Soran+1 yılneden gurur yapıyo neyı benden beklıyor anlamadım
- +1 yıl
ya dedım ya senı bırakırsa kotu olan o olucak ,
Soran+1 yılzaten kötu olan o ! inadına ayrılmıycam işte
- +1 yıl
ayrılma kız ınat yap bırak zor durum da kalsın ama ılgılen mede
Soran+1 yılhyr tabıı kı ne dıycem bu ılıskının sonu ayrılık gıbı dedıkten sonra nolur benı bırakma dıye yalvaramam bıraksın da gorsun gununu bulabılıyo mu benım gıbı seven bırını bakalım. çooook kafasını taslara vurcak cooook
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugun sevgilimden ayrildim bende. ben ankaraya gidecektim o konyada kalacakti. bu bizi etkiledi acikcasi, iliskimizi. Acim buyuk ama hakli oldugu taraflar var. YAni sevgiline de hak vermelisin yapamayacagini dusnuyorsan birakmalisin, zaten sana geri gelirse gurur falan yapma. ac kollarini yeter
110 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak ıcın bahane mı pekı bu mesafeler bunun hakkında ne dusunuyorsun. Ayrılık çok sacma ayrılık kolaya kacmak degıl de ne ? ask ıcın savasmıycaksa neden basladı bu ılıskıye ölume kadar gıderım ben sokarım mesafelere benı anlamıyorsunuz ben sevıyorum ben asıgım bır daha bırını sevemem. Ya o olucak ya da o benım ıcın baska secenek yok. ama beyfendi kolaya kaçıp ayrılmayı dusunuyo ve gram umrunda degılım !
- +1 yıl
ya anlıyorum senı canım benım kadınız ıste sevınce tam sevıyoruz .bahanedır kesın erkekler hep oyle önce pesınden kosarlar ayarlayana kadar sonra bı degerın kalmaz sende oyle dusun me baskasını sevemem dıye seversın ondan daha ıyılerı cıkar bırak o uzulsun senı kaybetıne sen takma onu umursama bak nasıl ılgılenıyo kacan kovalanır
Soran+1 yılbaskasını sevmek ıstemıyorumm kı... kesınlıkle cıkmaya baslayınca degerım sıfır. Arayıp sormıycam hıc zaten kendı bılır ama benım gıbı bırını gercekten bulamıycak benım onu cektıgım gıbı kımse cekmez onu. Kımse karısı olamaz onun yanı demek ıstedıgım o baska kızların pesınden koşsada benım verdıgım sevgıyı degerı kımse veremez, baska seyler verirler gunaha gırerler anca... sadece canım yanıyor bıtırıcekse bıtırsın artık ayrılsın benden sevmıyorsan ayrıl dıyorum ayrılmıyor anlamyrm npmaya clşyr
- +1 yıl
sevme canım benım bekle onu ayrıyken de sevebılırsın yaanı bulamaz zaten senınkı gıbısı nı o degerını anlıcak emınım buna ınsallah gec olmadan anlar gelen gıdenı aratır derler o senı daha cok arıcak sen onu sevgınle cok sımarmısın sen devam et boyle arama sorma bırak bıraz ozlesı senı hayatı gorsun nasıl degerını anlayıp donuyo o zaman ben boylelerını cok gordum yasadım ıcın soyluyorum erkekler ozgur olmak ıster ler yanı
Soran+1 yılgelen gıdenı aratır dıyosunda benım degerımı anladıgı zaman cok gec olsun ıstemıyorum. benden sonra bı kızı hayatına alıp sevgılım derse ben onu nasıl affederım affetsemde içimden gelmez ona sevgılım demek. severım yıne kıme gıderse gıtsın ne yaparsa yapsın ama o kadar kırıldıktan sonra nasıl ben onu tekrar hayatıma alıyım geç olsun ıstemıyorum bır sene sonra alyans takcaktık 3 sene sonra evlenmeyı dusunuyorduk ama hepsı yalan oldu işte benım yerımde baska brı olsn ıstmyrm onn kadını bn olmalıym
- +1 yıl
herkes sevdıgıyle olmak ıster ama bu kısı dogru olması lazım hayırlısı yanı bu ısler nasıp kısmet yanı belkı de zaman gelıcek bunlara guluceksın karsına senı daha cok anlayan bırı cıkıcak hayırlısı degılmıs demek kı baksana ne guzel hayaller bı anda yıkıyo zaten bıtmıs sızın ılıskı oyle demesıyle sarsılmıs yani ınsallah duzelır sen allahtan sabır dıle baska yapcak bısey yok
Soran+1 yılİnşallah duzelır de duzelmekle olmuyo benı gercekten sever ve degerımı anlaması lazım kaybetmekten korkması lazım dun benı sevdıgını soyledı bugun sevmıyormus gıbı davranıyor. saçmalaık 1 gunde ınsanın duyguları degısmez degısemez yanı. Eğer benı gercekten sevse bence boyle yapmazdı sevmıyor bu kadar basıt ve ben benı sevmeyen bırıyle devam etmek ıstemıyorum. Onun benden ayrılmasını beklıycem
- +1 yıl
ıste sen bastan ona yuz vermısın canım cok sevgıden sıkılmıs zaten farklı ortama gırıcek degısıklık yapmak ıstıyo yanı kafası rahat olsun ıstıyo anlıcan ama gurur yapıyo ıste
Soran+1 yılbıraz daha ıyı gıbı aramız.. bugun senı sevıyorum dedı :)
Cevap sahibi+1 yılInan benim durumumda da ayni seyler oldu biliyor musun :)
+1 yılAyrılık, aşkı daha da alevlendirir. Bahanesi yoktur sevmenin. Ya seviyorsundur ya da yok. Seslenmeden duymayı bilen yürekler görmeden de sevebilir. Birlikte olmak için sebebler vardır. Ayrılık için değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız tesekkur ederım yorumunuz ıcın...
- +1 yıl
En iyi cevap seçmek laızm :)
- +1 yıl
E kafan rahatsa en iyi cevabı yapıştır :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılDedıler kı gozden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedım kı, gonule gıren gozden ırak olsa ne olur(mevlana)
211 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum ama benimkının dusuncesı gozden ırak olan gonuldende ırak olur
- +1 yıl
o zaman o senı gonulden sevmıyo canım ben de senın gıbı baglan dım mı tam baglanırım ama olan bana olur onun umrunda olmaz erkek ıste
Soran+1 yılhaklısın katılıyrm tam anlamyla sevmek yasak bana dozunu ayarlayamıyorum
- +1 yıl
ama ayarlamak lazım cok zor da olsa ılıskının duzenlı olması ıccın
- +1 yıl
hobaaaa iyiymiş
Soran+1 yılama ayarlymıyorum nasıl ayarlıycm kı .s
- +1 yıl
canım bundan sonra yapcak bıseyy kalmamıs ıste napcan sabret ne dıyım sevıyosan ama zor bu ılıskı yurumez sen kendını yıpratırsın hasta felen olursun hastalık sende kalır onun umrunda olmaz ıler de pısman olursun cok dusunme dıkkat et kendıne
Soran+1 yılhaklısın ne dıyım gercekler. kabul etmesı ne kadar zor olsada.
- +1 yıl
e naptınnn bakalım
Soran+1 yılŞu an hersey okey gıbı ama yıne ılerde bu konular acılcak yıne aynı seyler yasancak ve bıtıcek. emınım
- +1 yıl
korkma canım hayırlısı ınsallah bıtmez ya ama takma
bence bahane arada ne kadar mesafe olursa olsun bir şekilde devam eder bence...
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederım gercek dusuncelerını soyledıgın ıcın
Mesafe dediğin nedir ki? Bir tren,bir otobüs,bir uçak bileti ..
Kimse kusura bakmasın hiç bir bahane engel olamaz Aşka.. Eğer bu bahane öne sürülüyorsa yaşadığının adı Aşk olamaz zaten20 Yorumla
+1 yılyurumuyor guzelım ;) ayrıca adam sana demıs yurumez dıye. bellıkı gozu dısarda olacak ve free takılacak unıv.de... belkıde basa bırıyle olma umuduyla bunu soyluyo sal gıtsın unı baslamadan ondan sana yar olmaz beklemen hata
00 YorumlaAyrılığa bahane çoktur esasında..
Mesafeler engel değildir aşkı taşıyabilene.10 Yorumla
+1 yılisteyen öylede yaşar demekki istemiyo
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede sağol ...
Bahane, gercek asksa yurur.Ancak gercek ask %10 ihtimal olsa, sonu ayrilik olur yani.
00 YorumlaBu is ne oldu ya tam olarak. Barismamis miydiniz, tekrar mi bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama olmuyo en ufak birseyde kufur etti bna.
Soran+1 yılAyrildik ama her gun konusuyoruz aramiz iyi yani ne bicim ayrilik bu neden ariyo beni
Mesafede şek yürümez dirayetli olmak lazım o zaten demiş istemiyo hem orda güzel kızlar olucak napsın uzaktan ilişkiyi
050 Yorumla
Soran+1 yıltek sorun uzaklık istemıyo dıye bısey demedı. Siktir git ! benım verdıgım sevgıyı de o guzel kızların hıcbırı sıksen veremez o*
Soran+1 yılOroospuuu
Soran+1 yılBaska seyler ayagına kadar gelıyodu zaten baska seylerı arasa elının tersıyle ıtmezdı ınsanları kendın sanma sıktır gıt burdan
Soran+1 yılbaska seyler ayagına kadar geldı dıyorum, bırsey yapmak ıstese yapardı öyle bırı degıl. Sanane lan ne dıyım sana şiir mi yazayım yapraam. Gercek sevgılımın abazalık ugruna benı bırakması degıl emın ol senın kafan basmaz uza
Soran+1 yılKendı yorumunu katarak yorum yapmıycaksın o zaman. bahane mı degıl mı dıye soruyorum baska kızları sıkmek ıcın dıyosun her erkegı aynı sanma sıkmek ısteseydı cok kız sıkerdı sen mı tanıycan ben mı salak
Soran+1 yılayrılmak ıstıyosa ayrılır. Kendı bılır ayrıca uzulmem.
- +1 yıl
Bak çok terbiyesiz olduğun çok açık ben yorum yaptım canım ister ayrıl ister ayrılma gözden uzak olan gönüldende uzak olur erkek milleti bu orda çok erkek arkadaşı olucak ve barlarada gidicekler ben sadece uyarıyorum seni ama sendeki bu zihniyet oldukça iftira atmaya devam edersin allahıma bin şükür namusum yerimde şekerim o* diyen kendidir herkes kendi gibi bilir.
Soran+1 yıl5 vakıt namaz kılan bırınden bara gıdıp ıçmesını beklemıyorum iç desemde içmez. neyse sağol
Soran+1 yılsenın fıkrın ne dyım ...
Soran+1 yılişte tanımadan yargıladın ondan dedım
Soran+1 yıldedın tabı lan piç dedın resmen sevgılıme !
Soran+1 yıltanımadan yargılamn hata ıste bb
Soran+1 yılbı dusun o zaman neden burda bı tek sana boyle davranıyorum dıgerlerı de gayet rahat fıkırlerını soyledı saygıyla karsıladım ben boyleyım kızım işine gelmıyosa gıt konusma benimle canım sıkkın bak gelme ustume benim tamam mı !
Soran+1 yılsik dersın defol
Soran+1 yılkımsenın bnı pohpohlamasına ıhtıycm yok benim gıt basımdan senden gelck yardıma ve sacma sapn fıkırlerını de kendıne sakla
Soran+1 yılha haaaayyyy nolur paylaş noooollluuur bak yalvarıyorum sannnaaaa :D ay pylsma be slk paylş dıyn mı var :D
Soran+1 yılkuyruk acısı anlıyrm :D
Soran+1 yılevet canım benım cok mutsuzum cok uzgunum tamam haklısın cok cırkefım hadı oldu mu bı gıt artık çekemıycem bu satte valla ramazan ramazn nerdn cıktn bı gıt
Soran+1 yıluzak dur git öte azck yeter
Soran+1 yıltamam hdı brstk yap bakalım
- +1 yıl
Uzaktan ilişki elbette yürür mesafeler asla bahane olmaz olamaz aşık olan fizanda olsada sever sayr kadınını . Bunlar bahane gerçekten isteyen uzaktana yürütür ben aylarca görmediğim oluyo sıkıntı olmuyo genelde özlemek ayrı ama bahane değil kesinlikle. Sevgilin neden bahane uydursun ki
Soran+1 yılbı bılsem ayrılmıyo benden. sevmıyosan ayrıl dıyorum ama ayrılmıyor. ınsaneden ınsana degısır bende uzaktan yuruturum ama onun gotune zor gelıyor ıste
Soran+1 yılBelli degıl o daha ama gıtmesı gerek unıverste ıcın ve yakında hıcbır yer yok lanet olsun kı
Soran+1 yılneye ıkna edıcem o bnı sevmedıkten sonra ...
Soran+1 yıl2bucuk ay falan
Soran+1 yıliyimsersin...
Soran+1 yıldeğişti ama yıne eskı fıkırlerı gerı gelıcek bence. Bır kere boyle oldumu hep gerı gelıcek o kotu fıkırlerı gıbı gelıyor.
Soran+1 yılben karamsar bı ınsanım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat