Yasaklarla ya da vb..
Evlilik bile daima birlikte olunacağına dair verilmiş bir söz.. Yani iki tarafta kendi rızasıyla birlikteliği seçmiş... Bu durum hürriyeti ya da kişisel hakları nasıl engeller ?
Sevgilime demiştim bende bunu. Ben ne dersem tamam askım olur askım yapalım askım filan diyodu. İnsan sıkılıyo bir yerden sonra ya dedim erkek dediğin höyt demesni bilecek :) O günden sonra agzımı actırmadı bana ahh canıım :) Ben maco severim. Erkek benim gözümde güç unsurudur. Babam gibi biri olmadıgı sürece aşık olamam ee babamda höyt der yanii :) Tabi maço dediysem baskı korku filan yok sadece gerektiğinde erkek gibi davranmayı bilecek erkek.
Erkekler anneleri gibi biriyle evlenmek istemez mi?
İnsan daima sahip olamadığını isteme ya da elde edemediğinde aklını bırakma huyuna sahip bir canlı:) Karşısındaki insanın hal ve hareketleri başlarda hoşuna gitse de, bir süre sonra rutine binen ilişkiler gibi, sürekli aynı çizgide ilerleyen insan da can sıkıcı olabiliyor. Önemli olan dengeyi sağlayabilmek, yerine göre davranmayı bilmek sanırım...
bravo dostum, seninle aynı kafadanız, nedense kızların çoğu maço, kodum mu oturturum tarzı herifleri tercih ediyorlar, bir de b.k gibi parası olanı. şöyle mütevazi, beyefendi insanları tercih eden yok maalesef. aslında gerçek huzurun bu insanlarda olduğunu anladıklarında da iş işten geçmiş oluyor..
maço olanlar dediğim dedik olurya diğer romantikleri bayanlar aman bu nasıl olsa avucumun içinde bir yere kaçamaz gibi görüyorlar diye tahmin ediyorum ben :D
Cevap
8Cevap
Centılmenlıkle ne alakası var bılemedım. Kız cocukları babalarına hayrandır. Baba her zaman gözumuzde gucludur. yanımızdakı adamı da öyle ısterız. Baba gıbı sahıp cıkacak koruyup kollayacak, hoşuna gıtmeyenı dıle getıreceki yerı gelnce kızacak. Bu bızı ıyı hıssettırır hıc te sıkayetcı olmam. Evli olduktan sonra en dogal hakkıdır erkegımın
Hürriyetımı hakkımı engellemez.
Evet maço severim de öylede hööööööööyt diyenlerden hoşlanmıyorum,her dediğime hemen evet demicek o ne öyle ;tamam hayatım evet sevgilim...Biraz tartışabilelim karşıt görüşlerimiz olmalı biraz da sinirli olsun ben sinir etmeye bayılırım :D
Abartma ya :D
Beni koruya bilceginden emin olduğum için ve sevdiğim.için kul köle olmak istediğim.için maço erkeklerden hoşlaniyorum :) ama arada romantikde olmali karısı icin herseyi yapmali ama konu ciddi oldu mu ellini masaya vurup benim dedigim olcak demeli :D
Hayır canım kocam bişey diyorsa vardır bir bildiği :)
baş şimdi ikisini iyi ayırt etmek gerek. maço olacak ama içinde kedi yatacak :D ben mesela benım herseyıme evet diyen adamı bir tarafıma takmam benım onedena bıraz korkmam gerekiyo.onedena anlıyoruz biz kız milleti olarak çünkü :D
Tam bir ezik beyanatı
Hangi aptal kız o ''höööööyttt'' diyen heriften hoşlanan? Olsa olsa kendine zerre kadar saygısı olmayan biridir.
Hayır canım kocam bişey diyorsa vardır bir bildiği :) derim ve yaparim. Ben dominant olmayi sevmiyorum ya
Beni bozamazsin canım benim muaah seni Allah için seviyorum ve ona havale ediyorum
Aslında yerine göre maço olmalı.. Mesela birşeye kızıyor hayır böyle olacak diyorum hemen kabul ediyor. Hayır bir fikri varsa kabul etmeyecek hemen. Ama yerne göre de benim sözümü dinleyecek sevdiğini hissedeceğm yani. Çok karışık biraz
Heyyt benim dedigim olacak kadin. diyen macolardan degil. ama ondan biraz cekineyim, biraz sert olsun her dedigime evet tamam nasil istersen demesin.
ses tonu, durusu, bakisi
kebap.
sevilmezmi
Ask istiyorsan, dua et, hayirlisini nasip eder askin sahibi..
sonsuz bir hazinesi var, istediklerin orada mevcut.. dua nefes gibi, onsuz olmaz..
Zevklerle renkler tartışılmaz.Bazı kadınlar sert erkekleri seviyor :)
Kocam olacak herif maço olmak zorunda. Başka seçenek yok.
Bunlardan hiç birini istemiyorum ben... Dediğimi de hatırlamıyorum.
Mazoşist de sayılır, benden o.
Çok kılıbık olmasın ama çokta sert kaba aşırı maço olmasın.Ne biliyim herşeyin bir ortası vardır. Normal olsun işte.
Evet haklısın mesela o sana emir verir gibi şunu yapmayacaksın vs gibi şeyler söyleyemez.Tabi sende ona söyleyemezsin.Ona karşı kendini böyle ifade etmendede yanlış bir şey yok gayet normal.
Önceden çok severdim. Ama yaşayınca anladım. Sakın sakın bulaşmayın böyle bir aptallık yapmayın. Genç yaşta çürürsünüz
Maço erkeği çekemem. Her şeyime karışacak yok öyle.
Ben onun malı değilim. Maço erkekler bunu anlamıyor işte
;)
çok haklısın hiç ama hiç çekilmiyor. sabrım da bir yere kadar, az kaldı...
ilkleri maço erkeği seviyorum diyorlar 2 gün sonra çok maçosun diye ayrılıyorlar bu nasıl iş :D
kıvamı iyi ayarlıyacaksın güldürmesini bildiğim kadar bağırdımmı camları titreten bir ses tonum var
iyiliği için hayırdan anlamıyorsa yapacak bir yok
sen anlayamazsan olumm top gibi kadın gibi kibar konuşşsan ne olacak karşında kadın sende kadın harbi adam deliknalı olur anlıyormsunnn
ya felan konuşmak varya o iştee harbi olucan yani grdş
yani adam gibi canın yyiimm meselaa gardaş oluryaa onu kardşeim diorlarrr yav brzz düzgn konuşun kız gibi konuşmayın mslaaa
ben öel konuşmam kocum dadaşım ben gelirem gidirem derem geliyorumm felan kadın gibi onee amqyimmm
kardeş 10 numara soru sormussun ya bende merak ediyorum bak onu :D
Maço erkeklerden hoşlanmam.
miğdem bulandı maçoyu duyunca.
Maçı erkek çekici değil.
maço erkekler çekici gelmiyor bana
Sıçmayı seviyorlar benim gibi ana kuzusu dururken :)
Sen erkek misin? Yoo hayır olamazsın!
Sen şöyle 20-30 oğlan çocuğu yapsana senin gibi.
İşi buralara getirmesen iyiydi.
Yakin zamanda bulursun umarım.
İşte o senin sorunun.
yok yakışıklılar çekici geliyor.
Kadınlar sahiplenilmeyi severler de ondan haci
Onun erkek olduğunu hissedersin
bazıları yönetilmeyi severler doğuştan ezikdirler
o zaman senin bu dediğin sözde maço oluyor :)
hiçte çekici gelmiyor mide bulandırıyor öğğğ
sert erkegi sert kadın severmis yumusagıda yumusak
Ben öyleyim bende bilmiyorum
bende öküzüm çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar