Asla elde edemeyeceğim birine aşık oldum

Birinden hoşlanıyorum.Deli gibi.Daha önce hiç aşık olmadım.Kimseyle çıkmaım.Kimsenin teklifini kabul etmedim.Zaten çokta teklif almadım.Eskiden daha güzeldim ama zaman geçtikçe daha çok kabuğuma çekildim.Kendimi çok saldım.Çok kilo aldım.Yüzümde sivilce izleri,yaralar var.Bacaklarım ve kaltuk altım batıklarla doldu.Kendimi o kadar çok ihmal ettimki bir gün birinin ilgisini çekmek istediğimde aynaya baktım ve beni asla ne onun ne de bir başkasının istemeyeceğini anladım.O asla istemez çünkü o her açıdan mükemmel birisi.Benden birkaç yaş büyük.Aramızda uçurumlar var.O çok popüler.Çok göz önünde.Fazla iyi.Ona hayran bir sürü insan var burada.Çok yetenekli.Benim gibi değil.Çok güzel konuşuyor.Donanımlı biri.Bana asla bakmaz.Canım yanıyor.Hissettiğim şeyler gerçek.Biliyorum çünkü 18 yıldır kimseye hissetmediğim şeyleri hissediyorum.Ona yaklaşmam için beni farketmesi için bir ihtimal var mıbilmiyorum.Ama bu halimle onu nasıl etkilerim.Hadi etkiledim yanında dolaşırken çok utanırım.Onun gibi biri benim gibi bir kızla.Herkes benim ona yakışmadığımı söyler.Sizce herşeye rağmen bir yolu varmı.Bir erkeği etkilemek için illa güzel bir kızmı olmak gerek.Onu etkilemek istiyorum.Ama bu tipimle mümkün değil.Peki başka yolu yokmu.Aşk zaten karşındakinin içini görmek ruhuna aşık olmak değilmi.Bir gün bir kaza geçirse ve yüzü paramparça olsa onu sevmekten vazmı geçeceğim o zaman.Asla vazgeçmem.Ama o!O ne yapar bilmiyorum :( Tavsiyeniz varmı?Daha önce hiç ilişkim olmadı.Onun ilk ve son olmasını istiyorum.Yardım edin.Çirkin bir kız yakışıklı bir erkeği nasıl etkiler?Çirkin olmak benim suçum mu.Ben böyle doğdum :( Sırf bu yüzden ondan vazmı geçmek zorundayım.Sırf o daha güzel ben daha çirkin doğdum diye ben mutsuz mu olmak zorundayım :(
Asla elde edemeyeceğim birine aşık oldum