En yakın arkadaşımın sevgilisi bana aşık olmuş yardım edin

Çocukluk arkadaşım var birlikte büyüdük ve hiç kopmadık kardeş gibiyizdir.Arkadaşım tatile giderken sevgilim sana emanet onu yalnız bırakma dedi bnde tamam dedim zaten hep birlikte takılırdık ben arkadaşım sevgilisi ve bnim kız arkadaşım arkadaşımın sevgilisiyle gezerdik falan canı sıkılınca buluşalım derdi bnde yalnız kalmaması için tamam derdim sürekli gezer tozardık bir gün bana mesaj attı musaitsen nargile içelim hem sana önemli birşey söyleceğim dedi bnde tamam dedim cafeye gittik siparişleri verdik hava biraz esiyordu üşüyorsan içerden şal gitereyim dedim oda şalı bırak şimdi sana birşey söylicem dedi bnde tamam seni dinliyorum dedim sen çok iyi birisin dedi bnde teşekkür ederim dedim sana aşık oldum galiba ben seni seviyorum sürekli aklımda sen varsın dedi bunları duyunca neye uğradığıma şaşırdım şaka yapıyorsun değil mi dediğimde elimi tut hayır gayet ciddiyim dedi bn masadan kalkıp oraya terk ettim eve geldim aradı açmadım mesaj attı sorun mehmetse ayrıla bilirim felan diye bn ona hiç ümit vermedim nasıl böyle birşey düşüne bildi böyle bir umuda kapıldı anlamış değilim arkadaşımda onu çok seviyor evlenmek istiyordu hatta çok zor durumdayım yardım edin lütfen
En yakın arkadaşımın sevgilisi bana aşık olmuş yardım edin