En yakın Arkadaşıma Aşık oldum içimi dökmek istiyorum lütfen yardım edin?

Evet dostlar benim 2,5 yıldır 7/24 konuştuğum bir kız arkadaşım var ona 2 ay öncesine kadar normal bakıyordum ve takmıyordum normal arkadaşımdı ama aklımın ucunda hoşlanıyordum. Birgün bir rüya gördüm. Yeşil gözlerine aşık oldum. Kalkar kalkmaz aşık olduğumu hisettim ama o sıra küstük konuşamazdık çok acı çektim. En sonunda bir şekilde bana ulaştı ve arkadaş olarak buluştuk. Gözlerine bakamadım inanılmaz birşeyler oldu. İlk sevdiğim kız ya da sessiz biri değilim kaç tan sevgilim oldu ilk defa bu kadar aşık oldum diyebilirim. Benle arkadaşken sevgilileri oldu. Yani beni çok samimi arkadaşı olarak görüyor hatta ağlıyor bazen neden böyle davranıyorsun diye. Kız bana çok umut veriyor flört gibi konuşuyor ama sonra şakaya vuruyor dalga geçiyor gibi benimle ciddi olduğumu bilmiyor. Hâliyle sevdiğim için kıskandığım için çok kavga ediyoruz anlam veremiyor. Gidip konuşsam daha önce şakaya vurup söyledim. Arkadaş olarak görüyorum dedi. Yani çok kötü bir duruma düştüm cidden açılsam yüz yüze olmadımı inanmaz inansada arkadaşlığımız biter ona göre çünkü ona aşık olan ve yazan çok oluyor bıkmış artık. Şunları yazarken şu an mesaj attı siz düşünün. Çok kötü durumdayım büyüklerimden ve yaşıtlarımdan rica ediyorum görüp geçmeyin yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize Teşekkürler dostlar yakında buluşacağız ayarladım o zaman söyleyeceğim siz size değer vermeyen oynayan insanlara fırsat vermeyin sonuç olumlu olmayacak biliyorum ama bu hayatımda kendime yaptığım en iyi iyilik olucak.
En yakın Arkadaşıma Aşık oldum içimi dökmek istiyorum lütfen yardım edin?