Halde ayrılmayan kız...
aptal mı aşık mı sizce?
Aramızda var mı şiddet mağduru?
aptal mı aşık mı sizce?
Aramızda var mı şiddet mağduru?
Ne kız arkadaşa, ne eşimize el kaldıramayız, bunu yapan erkeğin özgüveninden şüphe duyulmalı, çünkü gücünü sadece bir bayana ettire bildiği için, bizi yaradan Allah tır, 9 ay karnında taşıyan, doğum sancıları çeken annemiz dir, asla unutulmaması gereken şey de onlarda anne ya da anne adayları olduklarını, ben her zaman konuşmaktan yanayım.
dayak yiyen gururunu ayaklar altına almasın...ben sokakta şahit oldum çocuk tokatlıyo yerlerde sürüklüyor...kız hala aşkım nolur bırakma beni diye yalvarıyor...salakmısınız allah aşkına?
ne adam o hale gelsin ne kadın...
Öyle kızın zekasından şüphe ederim. Sen kimsin ki el kaldırıyorsun bir bayana? Aynı şeyin babası tarafından annesine yapıldığını düşünsün böyle erkekler. Ne kadar mide bulandırıcı. Annesine geldi mi aslan kesilir. Sevdiği kıza geldi mi insan sevdiğini yerden yere vurur oldu canım başka?
Adamin her sordugu olay oluyor arkadas
Bilmem
etmeye devam et
yo hayır bende seni tanımıyorum ama sürekli karsıma çıkıyosun
hayır sen çıkıyosun
Cevap
18Cevap
yeri gelir sevgilisi çakar yeri gelir kız sevgilisine çakar burda anormal olan ne var. saldırganlık insanın hayatında yer edinmiyomuş gibi konuşulmasını bir türlü anlayamıyorum
Yani benden bahsediliyo sanırım :D Valla açıkca söyliyim nedense bana normal geliyo 1 2 tokat yedim sadece onda da haklıydı ve bende ona vuruyorum bizim sinir problemimiz var yani oturup bana vurdu diye takmıyorum psikolojik işte biraz yapıcak bişey yok
Evet agzima agzima vuruyor :D neyse isin sakasi bir yana arada bzen siddet oluyor olmuyor degil ama ben seviyorum siddeti o ayri bir mesele cevaba gelincede asktan hepsi diyorum ben. :)
Ben sevgilimin genelde karnına sağ ya da sol elimle çok sert çakarım. genellikle o madur oluyor :D
kolumu sıktığı olmuştu ama bende yerı gelıyor vuruyorum fark o yanlış birşey yaptığımda ben sevgimden ama hoşuma gidiyor ilerisi olmadığı sürece
Aptaldır aşık olması beni ilgilendirmez benim gözümde aptaldır.
Bir arkadaşım sevgilisinden şiddet görmüştü ama öyle böyle bir şiddet değil çocuk kızı yerden yere vurdu resmen ve hala sevgililer. Neden dedim çok seviyorum dedi. Ben yapamazdım diye düşünüyorum.
Bence aptaldir insan esinden dayak yeyince kaldiramior bunu adam olsa erkek zaten dayak atmaz
severde döverde adadas :D türk kadınıyım o da tam türk erkeği var mı
aptal kusura bakmada yani .dayağın olduğu yerden aşktan hala bahsedebılınıosa pes
Benim sevgilim bana bir dayak atsa ona bu hayati zindan ederim. Evlendigim zaman bile esim bana haksiz yere dayak atsa sonunu dusunemem o evliligin..
haklı yere dövebilir yani..? söylermisin allah aşkına bir kadın olarak hangi konularda dayağı hakettiğini düşünüyosun? hani önceden bilim de bende eşimi o konularda dövim haklı olim...bide kadın olarak bunu söyleyebiliyosun...mesela nedir dayak hakkın? aldatmak mı sekse hayır demek mi? yemek yapmamak mı?
hayvan sevgisi kendisine olan saygısından daha ağır basan bir kızdır
Aptaldır. Sevgiliside olsa vurmaya, dövmeye hakkı yok
bende tokat yedim ama sonra ona sarılarak ağladım oda bana sarıldı çok güzel bir duyguyduu haha :D aşktan aşktan
Benim sevgilimde bana sarılıp aglasa herhalde bende aglardım :ASD:AS:Daw biraz duygusalım da :(
Dayak yemicem için bu soru benim için eks :D tamam tokat atabilir ama karşılık veririm kesin dalarım bende manyağım ben
aylık 8000 verirsen olur
Öyle biri varsa zaten aptaldır. Rihanna Chris Brownd dan dayak yedi dediler kadın hala adamı çok seviyo
bir arkadaşımın sevgilsi öyleydi hatta kuzeni bile dövmüştü onların biraz sorunları oluyor..
dayak seven var yahu bu dünyada, feminizm nerdesin, iş başına.
Asik olan cogu kisi insanliktan cikar, dusunme yetisini kaybeder cunku.
adam pişman olup özür dilediyse affederim.ama yine olursa ayrılırım.
Düşünmeye gerek bile yok, Aptal.
dayak yemedim yemem de umarım düşünemiyorum :)
Ben tokat yemiştim sayılır mı :)
Sadece yatakta olur oda fantezi icin ;))
ikisi de aşk aptallaştırır insanı.
arada atmak lazım onun içinde ayrılırsada ayrılsın
Ya korkuyordur, ya da seviyordur.
Hem aptal hem aşıktır.
Ablamı dovuyorum olurmu
A:SD:A:D prof fotosuna bak a:SDASd
Amcam o benim
Ama onlar cok seviyoooo!
bak mesela aramaya dövüyor yaz, ne sorular çıkar
herkes aptal yazdığı için salaktır diorum...
aşık olduğumuz için yani.. başka sebebi yook
aldatma bile affedilebilir ama şiddet asla.
hoşuna gidiyor demektir
bi ben dovemedım yala:D:d
Aşık olduğu kesin.Aynı zamanda aptaldır.
bna kmse yapamaz buqüne kadarda yaptrmadm
İkisi karışık bir şey.
Katıksız aptal asdffg :D
Mazoşist belki kız fantezi yapıyolar sizene ?
Aptal bnce seven adam bakmya bile kıyamazaa
lanet olsun böyle sevgiye böyle aşka ..
kadına kalkan eller kırılsın
aptal aşık diyelim
Her ikisi de.
Çok tatlısın tamam mı dayanamadım söledim
Ruh hastası mazohist
Aptaldır.
öyle bir kız işte
Aptal aşık.
böyle aşk olabilir mi ya?
Aşıktır bence