AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Depresif, şişman, nerd gözlükleri olan, en arka sırada tek başına oturan ve boyundan büyük anlamadığı kitaplar okuyan sefil ergenin tekiydim. Evlerden ırak.
Ben her zaman örnek efendi tiplerdendim. Mesela lisede içeri girip milleti fırçalayan müdür beni ayağa kaldırır bakın bu çocuk gibi giyineceksiniz falan derdi. Hiç o dönemki modaya saç dikmeye küpeye uçuk i*neliklere kapılmadım. En sevdiğim.
hiç aşırılıgım olmadı serserı tıplere ozenmedım cevrem kotuydu onlara hıc bulasmadım aılemı uzmemeye calıstım yabancı muzık dınlerdım ve hala da oyle bazen pop sınırlıydım sınırlenınce agzım bozulabılıyodu
Hala aynıyım. Aslında ben hiç ergen olmadım. O aşamayı direkt atlamışsın derdi öğretmenlerim bana. Ailemle çok çatıştım, hala da çatışırım. Sevemedik birbirimizi. Bakımlıydım o zaman da. Şimdi de öyle. Ukalaydım, soğuktum. Hala aynı ben :D
plotonik olarak birini seviyodum 6. sınıfta başlayan plotonik aşkım lise 2 ye kadar sürdü ama sevdiğim kişi bunu hiç bilmedi. sevgilisi vardı onları ayırmak için erkek fake hesaplar açarak kıza yavşardım oda yüz verince konuşmaları atıp ayırırdım. ailemden ayrıyım zaten ben hep. babamla annem ayrı. babam başka şehirde annem başka şehirde başka biriyle evlendiği için başka şehirde annanemlerle geçti çocukluğum. çok utangaçtım. geçmişimi anlattım neyrdeyse :D
Asabiydim çok hocalarımla ablamla kavga eder sorun çıkarırdım hep.Şimdide öfkemi kontrol edemem ama o zaman daha sertti.
bır araştırmya göre ergenlik dönemınde verılen kararların %95 yanlışmış ve beynın bır kısmına kan gıtmıyormuş... dmekkı ergenler bu yüzden bır acayıp:D
ergenlik çağımda daha sakindim şimdi çok sinirli ama ismail yk dinlemedim ne ergenlikte ne de şimdi :D
İsmail yk kim yaaa ne iş yapıyor o zibidi :)) şarkıcımı ne topişitop
:D
ergenliğimin yarısı benim yaşımdakiler oraya gidiyo buraya gidiyo beni hiç bir yere göndermiyosunuz bıktım deyip ağlaya zırlaya odama kilitlendiğim anlarla dolu.
İçine kapanık ve aksi biriydim.Üniversitede daha kaliteli sohbetlerle ve kültürlü insanlarla tanışınca sosyalliğimi üst seviyelere çıkardım,bir ara womanizer oldum,askerden sonra ise soğukkanlı ve nispeten daha az neşeliyim diyebiliriz.
hep çığırtkandım hala öyleyim
fikrim neyse zikrim odur
uzatmaya gerek yok ben klasik ergendim :)
'k' unutmusum ^^
Ergenlikte kaldım diyorsun yani ^^
çıkmayada niyetim yok böle ölürüm ben :)
"k" ne be :)
Soruda eksik ergenli yazmışım.
Ergenlikte kendini parmaklayan bir genc kızdım.
Simdi degilim..
Bu iki cümle nasıl degistigimi ortaya koyar zaten.
küçüklüğüm kurslarda geçti piyano çello gitar sonra dil kursları ağaç yaş iken eğilirmiş yüzme kursu dağcılık ne ararsan var bende ama bunları kendim isteyerek yaptım piyano çello gitar hiç bana göre değildi ama şu an onlara dua ediyorum sayelerinde sokakta saygın bir insan oldum hepsinin ellerinden öpüyorum
saf çocuk akıllı ama mantıklı düşündüğümü sanıp bişeyler yapan biriydim şimdiyse o olanlar yüzünden çok agresif ama akıllanmış biriyim .
e haliyle ergenlik delilik zmnlarımızdı
annemler biraz çekmedi desem yalan olur
kuzenlerle gezmeler eğlenmeler coşmalar harika dönemlerdi
ergenlikte de sessiz sakin kendi halinde biriydim. hala öyleyim. ergenliğimi yaşayamadım doğru düzgün. yüzümde sivilce bile çıkmadı :(
İşlenebilecek en büyük günahları işledim , en dibine vurdum yaşamın ..
Ergenliğimin pekte iç açıcı olduğu söylenemez ..
Gayet kendi halinde, sıradan bir çocuktum. Şimdi dengesizleri denge aletinde yürütmeyi öğretecek kadar iddialı biri oldum.
evet :)
hoşbuldum teşekkür ederim :) <3 zaman etkilemiyo beni hala gencim :)
baya havalı bır ergendın eskıden ama sımdı de tavuksa alıp fırlatıp kacıyomussun hala buyutemedık senı yapma sole seler :))
Çoğu şey aynı benim için. Sadece eskiden daha sessizdim, bir de senin aksine o zaman müzik dinlemezdim, şimdi deli gibi dinliyorum :)
içine kapanık sadece tek arkadaşı olan sorunlarını kimseye anlatmayan hayattaki tek başarısına sarılmış hep yarın daha iyi olacağı umuduyla yaşayan biriydim..şimdi o umut falan yok sıkıntım da yok hala yalnızım.. :)
Ben de sizin erkek versiyonunuzdum, saçlar uzun, kulakta küpe, her şeye farklı şekilde bakmaya çalışıyordum ama şimdi o saçlar gitti daha sakin ve yaşamdan keyif alan biri oldum. Sakin yaşa hayatın tadını çıkar mottom oldu :))
ergenlik çağımla şimdiki durumum arasında dağlar kadar fark var,
ergenlikteyken, hayata bakış açım çok farklıydı,
şimdi o zamanlar hayal bile edemeyeceğim bir haldeyim
detaylı açıklama yapmak istemiyorum
eğlenceli komik ama içten içte olgun biriydim. şimdi aptalınbiri oldum. ergen kafasıyla bile şu halimden çok çok iyiydim..
salağın tekiydim günde 8 saat bilgisayar başında geçireceğime keşke ders çalışsaydım
utangaç kendi halinde annesiyle sürekli sorunları olan bolca hayaller kuran biriydim, şimdi utangaçlıktan eser kalmadı hayal kurmaktan vazgeçtim ve sorumluluklarının farkında olan biriyim
Kendine has bir çocuktum,eğlence vazgeçilmezimdi,fazlasıyla romantiktim ve toydum.Sonra askere kadarki süreçte çok farklı fazlar geçirdim en son şu anki soğukkanlı ve rahat halime ulaştım.
sen düzelmişsin. Tımarhaneden çıkartalım seni :D :D ben aynıydım sadece okulda biraz fazla tıralelliydim hocaya bağırıp çığırıp müdür yardımcımızdan azar işitirdim birazda bol kavga ederdik abiyiz ya hıamına
ufakken biraz daha zıp zıptım şimdi yavaşladım artık nette pek öyle görünmesemde :) sonra birisi bişey dese pek karşılık vermezdim o zamanlar şimdi kafaya takıyorum hee bide kızlarla muhabbet kuramıyodum şimdi yine aynıyım :D
gençlik bitmiş gördün mü ?
youtube.com/watch?v=gel2QluZqqk
öf.
noldu ki ?
ergenlıkte çok sesız mülayim bır kızdım , ama şimdi çok rahatım ve dıkkat ceken bırısıyım , eski arkadaşlar görünce şok oluyor bu değişime :)
o dönemde sakindim şmdi ise aşırı derecede asabi ve sinirli sitresli biri oldum
o zamanda asi ve asabiydim şimdi de öyleyim.. yedisinde neyse yetmişinde o dedikleri
amerikan pastasındaki gibi hala çılgınım hiç değişmedim
agırbaslı sivilceleri tripleri olmayan bir ergendim
acayipdelı dolu , eglenceyı seven bırıydım hala da oyleyımm :)
hiç değişmedim hala asabiyim
https://www.youtube.com/watch?v=0myjv1YFM4wçünkü hala ergensin =)
Annem ile babamı çok üzdüm sürekli para düşkünü bir insandım. Çok delidoluydum. Makyaj yapamazdım.
: / Çok asiydim nan..
Annemle hep kavga ederdim ..Bi kaç kere evi bile terk ettim.. Allah'ım bana benim gibi bir evlat vermesin ..aasadfs
Bu soruya bir ergenin cevap vermiş olması ne kadar tuhaf. Büyüdüğünü sanıyorsun demek aferin :)
Abi sorun ne ?
sevişirken ağlayanları sevmezdim :D :) evet çakalım
90 lı yılların çapraz koşu yapan ender santraforlarından biriydim. Atletik yapım ve fuleli adımlarımla manitaların aklını başından alırdım.
Oww sen neymişsin:))
yok ya sesim soluğum cikmazdi haha:))
Duygularını içinde, düşüncelerinin çoğunu dışında yaşayan saf bir aşıktım. Hayat bana daha çok tecrübe edeceğim güzel ve kötü anılar verdi. Ve şimdi mutluluk ve hüzün arasındadır yüzüm.
Asi , şımarık , kendini beğenmişin tekiydim . Aşırı makyaj yapardım . Lisede hocalar derslere ıslak mendille gelir ve makyajımı baştan aşağı silerdi. O zamanlara göre çok usluyum şimdi :P
ergenlik çağında hıyarın tekiydim, şimdi daha hıyarım
Sitenin yüzde 70i ergen. Bu soruyu onlara sormaya daha çok var.
Ergen dönemlerimde kimlik arayışındaki her genç gibi biraz rocker çokça solcuydum :)
Devrik sinerjik devrik sinerjik at gibi buuruurssss buuruusrussss öyleydim şimdi fıss :D
ergenken nefes alsın yeter derdık sonra anladıkki öyle olmuyomus :)
Ne lazımmış? :)
kadının çirkini hiiiç çekilmiyomuş :)
Emo takıldığımı hatırlıyorum lan çok üzücü bir anı benim için :(
Senin zamanında beatlles vardır. Daha sert ne olabilir ki?
bu soruyu 10 sene sonra tekrar cevaplıcam :) biz hala ergeniz :D
dışarı zili çalınca koşarak çıkan, içeri zili çalınca duymamazlıktan gelen biri.. bide silgisine habire kalp ameliyatı yapan biriydim xD
ergenken kızın bırıne aşık oldum oylede bıtırdım ergenlıgı yok aşık olmasaydım var ya gunahkar olup cıkardım sanırm kurtulduk bıttı gıttı .
hiç güzel geçmedi nerde saçma sapan şeyler var yapıyormusuz aklıma geliyor da bazen gülmekten alamıyorum kendimi =)
tam bir rap hayranıydım şimdi bazen yine dinliyorum maziyi yad ediyorum güzel oluyor beee
rapçi olduğum içinde hiç pişman olmadım olamam da
çok içine kapanık, örgülü saçlı, uzun etekli bir kızdım , ama şimdi tam tersiyim sonradan görenler çok şaşırıyor
Ben annemle çok tartışırdım sonra sonra düzelttik arayı. Fikirler çok çatışırdı artık hak vermeye başlıyorum yavaştan.
Dötüm hiç durmazdı hep bir hareket hep bir kovalamaca şimdide aynıyım hiç bişey değişmedi ergenlik bende kalıcı izler bıraktı
ergenlikten daha çıkmadım ama şöyle anlatabilirim:pasif çekingen bir insanım ailemle çok kavga ederim ama sözlerinden pek çıkmam.okula giderkende makyaj yapmam.
yüksek sesle müzik sagırmı edyo.. ben bagardm ortalgı birbrnre kattm dayakta yedim..ceza cok dnlerdm la mall demeyi cok severdim.koyu kırmzı makyaj bakır rengi sac ıyk