Soru oldukça açık.Annenize küfür edilmesine dayanabilirmisiniz?
Anket ekliyorum yazmak istemeyenler için.
Anket ekliyorum yazmak istemeyenler için.
Dayanırım.
Dayanamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki biraz farklı bir bakıs acısı olucak size göre.
Ben bir nebzeye kadar dayanabilirim belki..
Gerci bunu diyorum da.. Hic anneme küfür de yemedim. O da ayrı bir konu. Küfür yesem nasıl bir duurmda olabilirim bilmiyorum. Ama durabilecegim bir durus varsa o da sessizlik olur.
Tabiki de bir nebzeye kadar.
Bazıları vardır mesela. Anneni lafını söyledigin anda sinir küpüne döner. Dagları tasları yıkar..Dünyayı o yaratmıstır, sen kimsin ki benim anneme küfür ediyorsun falan filan..
Oysa ki daha küfür yoktur ortalıkta. Adam sadece anneni demistir.
Belki bi` nebzeye kadar Or...pu cocugunu kaldırabilirim, sessizligimi koruyabilirim. Ama bu sürekli devam ederse, ben de icimdeki sessiz kugudan uyanıp haddini bildirmesini bilirim.
Sonucta küfür edince o eylemi gerceklestirmis olmuyor diye düsünüyorum ben. Yani sadece o sözcükler havada dalgalanıyor. Eee.. ne oldu simdi anneni s..mis mi oldu?
Bunun gibi belki de sizin icin akıl almaz bir mantıgım var. O s..tigimin beyinsizi ve kalitesizligiyle ugrasamam. Onunla sidik yarıstıramam ve onun kategorisine inemem.
Bir yere kadar..
tabiki çok rahatsız edici o anlık sinir ile kavga çıkabilir ama edilmiş olan küfürün de lafta kaldığını unutmamak gerekir ama duruma görede değişir . Nasıl mı ? şimdi 10 yaşında bir kız çocuğu bırakın annenizi, aklınıza gelebilecek tüm akrabalarınızı ölmüşlerinizi kapsayan bir küfür etse onu öldürecek misiniz ? gerçekçi olalım gerçekten ailemi sevgilimi korumak için gerekirse bende cinayet işlerim canımı veririm ama küfür yüzünden asla .. o lafı söyleyipte bu güne kadar kim gerçekleştirmiş tarihte ?
Çok kızarım , belli etmem ve kalkıp oradan uzaklaşır küfür edeni de hayatımdan çıkarırım. Dayanamam çünkü.
ilk okulda bir çocuk etmişti anneme de babamada ilk kavgam ozamandı nasıl girişmiştim vr ya
Cevap
21Cevap
Bazı ortamlarda millet birbirine ana-bacı muhabbetleri yapıyor ve üzüleceklerine birde gülüyorlar..
Tamam onlar rahatsız değillerde anaları bi' gün o küfüre denk gelse " beni kimlere çükürtüyorsun böyle, hüseyin!1!" diye hesap sormaz mı çocuğuna..
Kısacası; Ben birine ana/Bacı muhabbeti yapıyosam (ki yapmıyorum, yapmamda kavga dışında) yaptığım kişide bana yapabilir.. Yapsın ki daha kolay skip geçiym..
bana olmustu,aglayarak eve gelmıstım.annem ne oldugunu sorunca anlatmıstım.bana gulumsedı ve dedıgı şu oldu;
Aldırma,laf delik açmaz...
ayni sekilde veya daha kotu sekilde íntikamimi alirim
Ya bazı ortamlarda o...ç... falan diye takılırz birbirimize ama bunu sakalaşmak için yaptığımızdan ya da bazı şeyleri aştığımızdan bişeey yapmam ama kavga ortamında kışkırtmak içinse çok kötü şeyler olabilir.
Elbette yuzume edilirse bir kac yerini kirarim.
Anne kutsaldir.etmem.ama en son bana bu siteden sayko isimli arkadas etmisti
Ozeleen insanlik dersini aldi.sonra ne kadar ozur dilesede kapasitesini gormus olduk
bu hayatta 3 şeyden nefret ederim 1 anneme birinin kızması 2 anneme küfür edilmesi 3 tavla oynayalım dediğimde re cevabın verilmesi :)) ( 1ile 2 yi kimse yapamaz)
kimsenin hoşuna gitmez. ama dayanılamayacak bir şey yok. herkesin dediğini ciddiye almamak lazım.
dayanırım diyen zaten insan mı cinayet sebebinden öte dünya bir yana annem bir yana
küfürün içeriği önemli değil. biri bana küfür ettiyse eğer cinsiyet fark etmeksizin karşılığını bulur.
Küfür edince gerçekten öyle yapmış mı oluyo.Hayır.TAbi herkese dokunur ama kendini frenleyebilmek önemlidir.
Cinayet Cinayet Askerde bile asteğmen dövdüm ve başkalarını ağır cezalar yedim ama edeni yırtarım
tabiki dayanamam..
kimseninde dayanabilceğini sanmıyorum..
eden babam olsa bile kavga ederim annem benim dünyamdaki en önemli şey yaşama sebebim gibi bişey
Güçsüz bir kız olduğum halde anneme küfredene geçiririm bir tane o.o
Askerde mecburen yutuluyor o küfür.
Anama küfür edenin anasını bellerim..
gebertirim. ciddiyim.
Dayanıcak kişi yoktur la
kim dayanabilir ki buna?
Dayanamam.Çok sinirlenirim.
dayanamam dayananın çıkacağınıda sanmam
Dayanamam ama kalkıpta ortalığı da dağıtmam.
cinayet sebebinden öte
Dayanamam bende ona ederim fazlasıyla
ölümlerlerden ölüm beğensin öyle biri
dayanamam bende söverim
türkiyede pek bünyesi dayanan olmaz bu dediğine
cinayet sebebidir.
dayanabilcek yotur
asla dayanamam
Hayır dayanamam.
Dayanamam.
kimse dayanamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?