Varmıdır sevgilisinin kıyafetine karışmayan?
Karışmak ne kadar doğru?
Karışma bana demek ne kadar doğru
Karışmak ne kadar doğru?
Karışma bana demek ne kadar doğru
Karışma bana demek kadar salakça bir laf olamaz :D
Çünkü ya tekme tokat kavga başlar ya da ilişki biter. Ben sanmıyorum ki hiç bir erkek bu laftan sonra peki deyip kenara çekilmez.
Kıyafete karışmak tabii ki doğrudur çünkü biz kendimizi ne kadar teşhir ediyorsak ve kadın erkek eşit diyorsanız sizin de o kadar kendinizi teşhir etme zorunluluğunuz vardır. Kapri giyiyorsak kapri giyebilirsiniz, V yaka giyiyorsak V yaka giyebilirsiniz ama memenin çatalını olabildiğince göstermek, efendime söyleyeyim dikişleri patlayacak kadar dar pantolon giymek, diz üstü etek giymek, göbeği açıp gezmek cinayet nedenidir. Hakime rızası vardı derim çıkarım.
Buram buram cehalet kokuyorsun
Karışmam tek bir koşul dışında. Benim çevremin olduğu bir yere gidiyorsak ve ortamı bilmiyorsa dediğim gibi giyinmesini isterim.
Birbirlerini seven bir çift iseler, ve de bu karışma durumu abartılmıyorsa, makul sınırlar da karışılıyorsa, sevgi saygı çerçevesinde her iki taraf da ilk başladıkları çizgiden ödün vererek ortada anlaşmalılar. Bu ilişkiyi kötü değil iyi etkiler zannımca, sonuçta bir orta yol bulunmuş bir çözüm sağlanmıştır. Bir engel birlikte aşılmıştır.
Sonuçta hiç bir erkek, yolda elini tutup gezdiği kıza bütün diğer erkeklerin (hepsinin) kafasını çevirip bir kere hatta dayanamayıp kafayı çevirip iki kere bakmasını istemez. rahatsız olur. Hiçbir kadın da elini tuttuğu adamın bu duruma düşmesini istemez.
bence insanlar sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli onu değiştirmemeli sadece fikrini söyleyebilirler karışmak bence doğru değildir. karışma bana deme hakkına sahipsin sonuçta bu senin hayatın. sen istediğin için karşındaki seninle. sen istediğin için giyiyorsun o kıyafeti. istediğin şeylere karşındaki saygı göstermeli.
Cevap
17Cevap
Erkek kızın kıyafetine karismazsa olacaklar belli
Dışarı cikarsiniz kız diz üstü etek , şort , Tayt benzeri bişey giymiştir birinin baktığını ya da laf attığını görürsünüz sonra kavga çıkar ve cok kotu sonuçlar ortaya çıkar kız kendisi yüzünden olduğunu bilir ve psikolojik travma yaşar ve bu durum sürekli sıkıntıları doğurur sonuç ayrılık olur ya da diyelim kız dışarı tek çıkıyor şortla falan senin sevdiğin varken sen millete bacaklarının ne kadar güzel olduğunu ya da kalcanin hatlarının ne kadar seksi olduğunu göstermek icinmi giyiyorsun geçin bunları kızlar erkek eğer seviyorsa karışır eğer karışmıyorsa ya çok gevşektir ya da size olan en ufak bir sevgisi bile yoktur
bir kızla birlikte olmayı onu tüm haklarıyla satın aldığını düşünen erkek işidir kıyafete karışmak...karşıdakine hakaret etmekten başka bir şey değil bana göre...
büyük konuşmak gibi olmasın da benim kıyafetime karışmayı kendisine hak gören erkeğin ben şeyini keser alnına yapıştırırım. en sinir olduğum şeylerden biridir
hahaha supersn.
Takdir ettim, bence kravat yap.
kravat :)
düşüncem bu fikri ;)
hangi ülkedesin dominant teyze?
keşke kızlar biraz daha düzgün giyinse de erkeklerde hiç karışmasa. ama bazen erkeklerde abartıyor. o konudada kızlara hak veriyorum.
saçma
insan ne giyeceğini bilir biri şort giyer biri giymez ama bir erkek gelip o kıza neden şort giydin diyemez ozaman o kızla işin ne derler adama
bu yüzden hic bir sorun yaşamıyorum
eşim karşıyor ama onu giyme bunu giyme olmaz diye naz edip laf söylemiyor tay giymişsem onu istemiyor dışarıda mesela ya da üzerine uzun bişi giymemi istiyor
Karışmam, sevgilim olacak kişi nasıl giyineceğini bilir.
''Karışma'' demek çok doğru. İşine gelmiyorsa gitsin.
Kurallarını biraz gevşet dersen yumuşayacaktır bir odun erkek üzerinde denendi pozitif sonuc alındı :)
Ben karışırım doğruluğu yanlışlığı beni ilgilendirir.
karışmamak uygundur. sana göre değilse ayrılırsın zaten...
Sana ne? Bana ne? Kime ne? Paşa gönlüm isterse karışırım.. Belki hoşuma gidiyor belki, karışmaya programlıyım mk..
Benim sevgilim kıyafetime karışıyor. Hoşlanıyorum aslında :)
:D
karisılmasndan hoşlanmam ama ilglenirse hosuma gdr aradki fark önemli
Göğsünün çatalı görünmeyecek, mini etek giyemez.Çok dar giyemez.
Giyemiyor zaten ahahahah:D
Bence karışılmamalı, ben karışmam :D
karıştığım anlar olmuştur ama anlar diyorum
karışma bana diyen kıza s*ktiri çekiceksin abi.
Peki neden onu olduğu gibi kabullenmiyorsun? Çok istiyorsan kapalı kızı al açığını alıp değiştirmek niye
Yarın bir gün senin kızına bacınada s*ktiri çeken biri olur cahil
a dan z ye karışırım.
yani evlenmeyi düşünmüyorsan salla ..
önceden karışırdım ama karışmam
Giydiği don'a bile karışırım.
kesinlikle karışırım
karışırım o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar