Sevgilinin Açık giyinmesi?

Canımı sıkan ve toplum tarafından çok ince bir olaya değineceğim, sevgilimle yaklaşık bir yıldır çıkıyoruz ve evlilik planları yapıyorduk ta ki bu güne kadar, giyim konusunda kendisine düşüncelerimi açıkladım, evlendikten sonra mini etek giymeni istemem dedim (ki zaten şu an giymiyor sadece evlilikten sonrasını konuşuyoruz) çünkü abaza tayfanın seni yicekmiş gibi bakması hoşuma gitmez dedim, oda bakmak isteyen kapalı kadına da bakar dedi ki haklı da, ama benim değindiğim konu bu değil sen fazla açık giyenme veya giyin ben zaten bakana gerekeni yaparım o ayrı konu dedim, evlendikten sonra benim düşüncelerime önem verecek misin dedim oda ne evet ne hayır dedi ve bana karışman hoşuma gitmiyor dedi. Beni anlaması için bende şöyle bi örnek verdim, gömlek giydim ve alttan bir iki düğme ilikledim karın kaslarım ve göğsüm gözüküyor kızlarda senin yanında bana bakıyor sen şimdi benim düğmelerimi mi iliklersin yoksa kızlara tokat mı atarsın dedim, oda ilk düğmelerini iliklerim hala bakıyorsa gerekeni yaparım dedi, bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum dedim ve bana bunlar aynı şeyler diyip benden ayrıldı, sizin bu konuda görüşleriniz nedir sizce? Sevgi karşılıksızdır ama ilişki fedakarlık ister arkadaşlar haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
*... AYNI ŞEYLER DEĞİL DİYİP...*
Sevgilinin Açık giyinmesi?