Yasindan oldukca olgun duruyor sizce bir iliskimiz olursa ki bu cok muhtemel, bu iliski yurur mu? Bir de cinsel iliskide problem olur mu?
Cevabın nedir?
16 yaşindaki birisiyle kafa yapilariniz emin olabilirsin çok farkli olucak beklentileriniz karsilayabilcek kadar mantikli bir iliskiniz olabilcegini dusunmuyorum acikcasi 16 yasindaki birisi gerceklerden çok hayalleriyle hareket edecktir tahminim bu yonde cinsel iliskide problem olur mu kismina gelirsek sanmiyorum o konuda bir problem olucagini ama 16 yasindaki birisi doyumsuz olabilir bu konuda iliskinizin uzun soluklu olcagini sanmiyorum kisa soluklu ve cinsel icerikli bir beraberliginiz olur diye dusnuyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılOldukca olgun biri iletisim problemi kesinlikle yok aksine kafa yapilarimiz biraz da bagladi beni, ciddi dusunuyorum yani, sadece tecrubesiz olabilir evet ama iliskimizin boyutunu etkileyecegini sanmam, cevap icin tesekkurler :)
Soran+1 yılYorumlara ragmen denemeye karar verdim, en azindan icimdeki supheyi bastirmis olmanin rahatligina ermis olurum, ama inaniyorum ya biraz da mantigi bir kenara itmek lazim bazen
En İyi Cevaplar
+1 yılben 18 yaşındayım ve 21 yaşında bir güzele aşık oldum
14 Yorumla- +1 yıl
haklısın 16 küçük yaş olarak
- +1 yıl
:)
dünyada erkeklere göre kadınlar daha çabuk yaşlanıyolar bide geleneğimze göre erkek büyük olmalı şahsen ben yakıştıramadım ama öyle çok tanığım varr
00 Yorumla
Sen çocuğa aşık olmuşsun ya, ama aşkın yaşı yoktur, olgun gibi davranıyorsa problem yok.
16 Yorumla- +1 yıl
Davranış mı önemli beyin yapısı mı?
- +1 yıl
Sen doktorsan bende birşey bilmiyorum :)) Beyni olmayan aptal bniri çocukça davranmıyor sessiz sakin ise yönlendirilmeyle hareket eden biriyle tercih edilmeli diyorsun. Üstelik bu kişi 16 yaşında yani ikisinin yaşları 26-29 değil ki ben de ok mutlu olun diyeyim! Biraz mantıklı düşünmek lazım 16 yaşında olan daha ergen lise okul hayatı var evde ders çalışır pc de oyun oynar. Sen bu çocuğa o dönemde aşkı seksi yüklersen bitti zaten. Ondan ne beklersin verim açısından.
- +1 yıl
sen ne ukala birisin yaa.işine gelmedi kaba konuşuyorsun. Birde bayan olacaksın yazık çok yazık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
37Cevap
Ya arkadaşım milletin saçma sapan cevaplarına bakma kıskançlıktan böyle diyor çoğu. Eğer gerçekten bir aşk varsa ortada çokta güzel yürür. Cinsel açıdan pek problem olcağını sanmıyorum , belki biraz amatör olabilir ama zamanla öğretirsin bunu istiyorsan. :)
10 Yorumla
+1 yılBence problem olmaz, sadece erkekler biraz yapmacık olurlar ilk başlarda çok olgun davranırlar etkilerler ama sonradan çocuklaşırlar. Öyle olmaya bilir tabi ki ben kendim için konuşuyorum benimde yaşım 19, 94 doğumluyum ve 91 doğumlu bir kız arkadaşım oldu denizci hatta kendisi denize açılana kadar iyi bir ilişkimiz oldu 2.5 ay sürdü hatta beni her konuda fazlasıyla geliştirdiğini bile söyleyebilirim çocuk şanslıymış.
10 Yorumla
+1 yılŞu an çocuk reşit olmuştur
Çocuk reşit değil cinsel ilişkiye girip cinsel ilişkiniz öğrenilirse ceza yeme ihtimalin olabilir sonuçta çocuk reşit değil gerçi çok yaş farkınız yok muş 16 yaşındaki çocuk zaten 2 sene sonra reşit oluyor ama genede sıkıntılı durum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel ilişkiye girersen ve çocuk, ailesi, çevresi, gören birisi şikayet ederse hapis yatarsın biliyorsun umarım.
bende 90'lı bir erkeğim ve çevreden gördüğüm kadarıyla, dürüstçe söylemem gerekiyor ki, yeni nesil çok yakışıklı ve uzun boylu-kalıplı bu doğru. çekici gelebilir.
ilişki için kişiden kişiye bedenden bedene fark eder. nasıl her 20 yaşında erkek aynı performansı sergilemiyorsa 16 yaş içinde bir mantık geliştirmek zor yani bakir değilse ki değildir muhtemelen zevkten uçurabilir de (yaşın getirdiği çalışkanlıkta var tabii) veya ilk olacağın için hocalık yapmak zorunda da kalabilirsin. ama onun için çok özel olacağını bil. yani erkekler 14-22 yaşlarında devamlı olarak kendinden olgun kadınlarla birlikte olmak ister hatta özellikle bunu arzularlar. yani bu çocuk seni arzuluyordur mutlaka.
kafa olarak olgun mu onu bilmiyorum yani seni mutlu ediyorsa sohbeti, esprileri, düşünceli olması vs gelecekte evlenebilirsiniz bile..12 Yorumla- +1 yıl
Yeni nesil yakışıklı uzun boylu diyince kendime baktım ve çirkin olduğumu fark ettim
- +1 yıl
Zaten çirkinim ama daha çok çirkin mişim
Liselilerin psikolojisiyle oynamayın. Bütün erkekler ortaokuldan beri kendinden büyük kızları tavlama hayali kurar. Siz bunu gerçekleştirirseniz o çocuğun okuduğu okuldaki ergenler intihar eder. Yapma güzelim kendine gel. Bir nesil senin yüzünden heba olmasın.
03 Yorumla- +1 yıl
haha
+1 yılBenim arkadaş 15 yaşındayken 20 yaşında bir kızla çıkmıştı :D Ama o da olgun gösteriyordu, kıza yalan söylemişti yaşıyla ilgili.
Ha yürür mü? Belli bir süre yürür ama tabii ki eninde sonunda ayrılacaksınız.00 YorumlaYaşından oldukça olgun durabilir ama kafalar uyuşmaya bilir, yaptığı bazı şeyler sna çocukça gelebilir onun kafasında yaşa ders vermeye,büyüklük taslamaya kalkma :) cinsel ilişkiye gelince onu deneyip sen test edeceksin ;)
10 YorumlaEğer durum ortaya bir çıkarsa, cezaevinde yılların geçer. Sapık, çocuk tecavüzcüsü gibi damgalar da yersin. 2 sene daha sabret. Çocuk 18 olsun, ondan sonra ne yaparsan yap.
11 Yorumla- +1 yıl
hahahaha cocugu kacirmasn:))
Ona göre sen olgun hatun, sana görede o çıtır sevgili tabi. Ama daha tüyü bitmemiş çocuğu kötü emellerine alet etme. Velisi duyarsa başın derde girebilir.
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki açısından ağır problem olur, çocuk istismarından 6 yıl hapis cezası.
20 Yorumla
+1 yılsen aşık olmamışın dediğin gibi yakışıklı oldugu için öyle sanıyosun ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılO ifadeyi herkes yanlis yone cekti aslinda, yakisikli oldugu icin asik olmadim tabiki fikirleri guzel cocugun
- +1 yıl
bende dediğim gibi sen öyle düşünüyosun senn etkilendiğin nokta yakışıkllılığı ama farkında değilsin
Valla 16 yaşında ve olgunsa olgun dediğim tip değil karakteri olgunsa olar karakteri ve içinde bir çocuk yatıyorsa olmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence cinsel şeyler yaşarsanız çocuk heryecandan kesin kalpten gider zaten onun vucut daha gelişmemiştir işine yaramaz bide veletin ailesi öğrenirse seni suçlarlar çünkü sen onun ablası yaşındasın ben yapma derim başın belaya gider bide değmez zevk falan almazsın o daha ergen ne olgunluğundan bahsediyorsun anlaşamazsınız yinede dene ama cinsel ilişkiye girme en azından çocuk biraz olgunlaşsın daha ne istediğni bilmiyor aklı başına gelsin hem belki seninde aklın başına gelir
00 Yorumla
+1 yılolmaz olmaz o hormonlarının doruk noktasında. ama daha önce deneyimi yoksa ilk olduğu için problem yaşayabilir :D
00 YorumlaNe şanslı kişi,vay bee..Dikkatli olun derim yeterli..
00 Yorumla
+1 yılEğer bana mesaj atarsanız olacakları anlatırım ve onun gözünden nasıl olucak onuda en iyi ben anlatacam galiba ben beceremedim özel mesaj mıdır neydir ? onunla yaşıt olduğumuz için en azından ne düşündüğünü söyleyebilirim...
00 Yorumla
+1 yılpek olmaz bence ailesi duyarsa hem cinsel acıdan sormusun cocuk ergenlıkte yanı
00 Yorumlagünü birlik olur ya hiç yanaşma bence en az iki yaş olmalı arada onun için en az 21 yaşında birine aşık ol :)
00 Yorumlabence olmaz bende 16 yşndydm 19 yaşında bir sevglm vrdı o zmnlr ve cnsl ilşki yşmştk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl18'in altında biri ile erişkin birinin ilişkisi yasal zeminde suçtur, başın belaya girer.
10 Yorumla bir nevi annesi veya öğretmeni olacaksın ergen bebenin :D kolay gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Çocuk daha ergenliğe girmemiş cinsellik nasıl olur diyorsun.
10 YorumlaYuruyebilir ama seks yaparken 16 lık azgın teke kalpten gitmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşındayım ve 16 yasında erkek kardeşim var düşününce kardeşiminde çevresinde senin gbiler var mıdır acaba. cinsel deneyim yaşamak istiyosan git yaşıtlarınla takıl milletin çoluk çocugunu rahat bırak
21 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama lutfen tabiki cinsellik icin degil, sevgilim olursa diyorum sadece ciddi iliski boyutunda cinselligi dusunurum diger turlu degil
16 yaşında çocukla ne cinselliği ya sapıklığın uç noktasına gelmişsin. rezil.
20 YorumlaYeğenim diye gezdirirsin yanında kimse şüphelenmez asdgasdg
02 Yorumla- +1 yıl
hahahaha
+1 yılGit senden 1-2 yaş birini bul. Her şey yakışıklılık değildir. Beyni var mı akıllı mı? Çocuğun psikolojisini de bozma.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bu cok farkli yasitlari gibi degil yani, subyanci muamelesini birakip yardim etmeye calissaniz? Cocuk bana karsi bos degil ama ben cok kararsiz kaldim ve gelecek tepkilerden cekiniyorum acikcasi onun disinda pek de problem yok
- +1 yıl
sen ne saçmalıyorsun yahu? Yardım edicekmişiz. Ne diyelim aferin kızım daha 16 sında dersleri olan liseli birini ayarttın bravo sana. Git onunla seks yap hayatını o yaşta batır okulu vs boşversin mi? Sende düşünce insanlık olsa zaten 16 yaşında birine yakışıklı diye aşık olmazdın. Ruh hastası git tedavi ol.
Soran+1 yılNe kadar kolay onyargi kilifini kusanmak arkadas, ben yakisili diye asigim dedim mi allah askina ya, insallah karsilastirmaz bizi hayat ne diyeyim
- +1 yıl
Sen özürlü müsün?
Soru başlığına bak ergen! ne yazmışsın?
Sen bu yaştaki çocukla cinselliği düşünen bir sapıksın. 30 una gelkincede 12 liklere bakarsın artık ne yazdığını bile bilmeyen git başımdan canımı sıkma.
Soran+1 yılYahu sevgili olduktan sonra neden cinsel beraberlik olmasin ki, gerekirse beklerim zaten o kisilige sahip biri degilim, sana da biraz saygi oneriyorum
- +1 yıl
saygımı sana saygı göstereck hiçbir nokta bırakmadın ayrıca sen göster kaç yaşındayım biliyor musun?
Soran+1 yılBen saygisizlik yapmadim zaten ama onunde de egilemem yasla alakasi yok bu kavramlarin, cevabini verdin artik uzerinde yorum yapmayi gerektirecek bir durum kalmadi, hayatta basarilar
- +1 yıl
Sen ciddi rahatsizsin allah akil fikir versin sana
+1 yılerkeğin olgunu iidir derler sıkıntı yaşayabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal iliski olabilir neden olmasn lakin cinsel iliski olmz olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılEğer yavaş ilerletirseniz yürür. Yoksa bocalar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılhareketleri nasıl peki ?
019 Yorumla
Soran+1 yılSoyle soyliyim bana 16 yasindayim dediginde saka yapiyor sandim
- +1 yıl
arkdaşım tip olarak bakma...
Soran+1 yılYalniz tip olarak demedim zaten hicbir acidan belli etmiyor
- +1 yıl
garip yaniii sert bir tipmi erkeksi bir şeymi ?
Soran+1 yılIri yari atletik vucutlu felsefeyle ilgileniyor ilginc bir karaktere sahip fikirleri orijinal
- +1 yıl
yüzü nasıl peki ?
Soran+1 yılSert mizacli degil karakteristik bir yuzu var ama yumusak, dylan o'briene benzetiyorlar
- +1 yıl
demekki aşık olmuşssun sen buna... bu çocuk her türlü götürür seniii senin halin tavırların nasıl peki onun yanında?
Soran+1 yılnormalde nasılsam öyleyim yanında da, rahatım yani, büyüklük taslamıyorum ki zaten öyle hissetmem mümkün değil, aşagıdakı yorumlarda saçmalamışlar abla gibi diyen bile olmuş, öyle durmuyoruz
- +1 yıl
sen direkt cinsellikten niye girdin
Soran+1 yıldiğer türlü problem olmaz çünkü biliyorum, gerçekten ciddi ilişki istiyorum ve bu problem olabilir diye düşündüm yaş itibariyle ve çevresi rahat değil ne hadar beyni hür olsada bu böyle
- +1 yıl
yanii cinsellik yaşarmısın bu kişiyleee
Soran+1 yılOnun tepkisine gore hareket ederim sanirim, bir liskimiz olursa kendini hazir hissettigi zaman beraber oluruz
- +1 yıl
al iştee kızm bak 19 yaşındasın bak sonra evlenemezsin evlenmeden sakın beraber olma direkt şutlar seni söyliym sana
Soran+1 yılBu benim tercihim onceden de iliskilerim oldugunu biliyor
- +1 yıl
tamamda cinsel ilişki mi bu ?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
oooooo iyi adam seksi bedavaya getirecek desene ama senin için bundan sonra evlilik sıkıntı olacak ondanda bu durumundan ilk başta bahsetki yanii o denlide yaklaş fazla geleceğe dayalı umutlanmasın.. şimdi anlyırm yaşından küçük birine neden ilgi duyduğunu olacakşeyler bunlar beğendiysen devam et derim..
Soran+1 yılBu kafada biri degildir umarim, ona karsi acik oldum cunku, duygularini on planda tutmali
16 yaşında daha çocuk la ne cinsel ilişkisi
11 Yorumla- +1 yıl
profil harika yaa +1 hihih :D :D
+1 yılişte benim kızım hobarey
00 Yorumla
+1 yılsamimi olmamı istiyorsan yürümez.
00 YorumlaAy pedofilimisin nesin :/
11 Yorumla- +1 yıl
demek ki :))
+1 yılNe cinseli nan sapık ! Daha sübyan o ..
00 Yorumla
+1 yıl3 yaş hiç bir problem olmaz
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşındaki kardeş sevgili bulur biz hala...
01 Yorumlabenim ki ilkokulda arada ders çalıştırıyom
10 Yorumla
+1 yılHass.. Emziğinide verecen mi çocuğun :S
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlarında sübyancısı oluyormuş he
10 Yorumlaİri gögüslü ve çekiciysen bence sorun olmaz..
00 Yorumla
+1 yılaffeerriiiimmm sana.:DDD
00 Yorumla
+1 yılo daha ergen farkında mısın o.o
26 Yorumla- +1 yıl
bu kızında beyni ergen farkında değil misin :))
Soran+1 yılAllah bildigi gibi yapsin fiirlerinizi onemseyip icten bir soru soruyorum gercekten yardim istiyorum elestiri bombardimaninin ardi arkasi yok, beynimin icerigi beni alakadar eder oldukca saf hatta beyinsiz olabilirim sorun degil bu beni elestirme hakkini kimseye vermez
- +1 yıl
Verir sen kimsin ki eleştirmeyeceğiz seni. Amaç burada yardımcı olmak ama yaptığın yanlışsa herkesin eleştirmeye hakkı var. herken hemfikirse yanlış yolsa olan sensin. Beynin algılıyor olsa yanlış yolda olduğunu anlardın ama sen utanmıyor eleştirmeyin yardımcı olun pohpohlayın diyorsun.
Soran+1 yılHakaret etmeden uyarip yanlis yoldasin ifadesini en basta kullanmaliydin
- +1 yıl
Git isine yaa sen psikiyatriye git tedavi ol sorunlusun sen
- +1 yıl
Ben seni eleştirmedim çocuk ergen dedim allahallaaah bana ne kızıyon :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe gız he u
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi